tuff helg, följt av sjukdom

god kväll helgen bjöd på firande av min blivande man, hela 25 år, blev en härlig middag med nära och kära på fredagen.

Lördagen var det bestämmt att vi skulle ut till sommarstugan och äta kräfter, regnet öste ner men Älskling proppsade på att vi skulle ut och äta kräfter, kan ju säga att jag börjad bli ganska så irriterad på honom, släpa ut oss i värsta skit vädret för att äta kräftor som man kan göra vilken dag som helst.
Vi åkte in mot odenplan för att hämta hans syster som skulle följa med när vi väl kommer fram öppnar hon min dörr och hivar fram kameran och säger "idag är det din dag" då förstod jag att jag hade blivit total lurad det var dax för min möhippa.

kvällen blev helt underbar och många skrattanfall blev det oxå, vill bara säga stort tack till er tjejer som va med och även till vissa som inte kunde pga av barnvkt problem, det är en kväll jag sent kommer glömma.

söndagen blev lite lugnare, först iväg på babyshower för Leo, douglas fick tyvärr inte följa med denna gång då han var förkyld, efter det så blev det kräftor på sommarstugan denna gång va vädret helt okey:)

Natten till måndag så får douglas värst mega feber har aldrig sett så höga siffror på tempen tidigare, han gråter och kan inte förklara vart han har ont, det är lite överallt.

Så idag blev det att vara hemma med sjuklingen och bara göra så lite som möjligt, jag hoppas han blir bättre, han sa ikväll mamma tror du jag är frisk tills på lördag?, jag vill ju inte missa bröllopet...
Tills dess är han frisk, febern har hållt sig lugn ikväll så nu är det bara att hålla tummarna.
Nu blir det ett härligt bad för mig och sen hollywood fruar på tv.



P&K

regn regn och lite mer regn

go morgon
så  underbart att sova ut,har hunnit ta ett varmt bad och nu känns energin på topp igen.
vad är det gör fel på vädret, vi ska ju ut till sommarstugan och äta kräftor, det känns väl inte så kul nät det regnar liksom.
en sak är säker den 27de så SKA det vara uppehåll gärna lite sol oxå men inget regn tror inte mitt hår, smink eller klänning är vatten tålig haha.
ska väl ta tag i lägenheten har inte haft tid att städa under veckan men tid att stöka till har vi tydlgen haft tid med, neh nu får jag sätta fart.
P&K

en lugn kväll

go kväll
har inte så mkt att skriva det händer  så mkt just nu och jag är för trött för att gå igenom det nu men mkt roliga saker på gång.
Det blir en fullspäckad helg, fredag är det middag för min älsklig som fyller år då, lördag blir det släkten som firar honom på sommarstugan, och söndag är det babyshower för Leo.
nu ska jag ta och sova så man orkar upp imorn.
P&K

god morgon

då har man börjat och jobba igen skulle verkligen velat ha semester denna vecka då vädret har varit otroligt bra, igår va det 28 grader och klar blå himmel hela dagen, ska bli samma sak idag.
nu är det mesta klart med bröllopet och det är bara att invänta vår stora dag, känns fantastiskt bra!
nu bli det kaffe i solen sen off to work
P&K

RSS 2.0