helt okey dag för att vara måndag...

Nagen började med att mamma ringde på dörren 5 min efter att jag har vaknat sen började familjen vakna till liv, älskling gav sig iväg till skolan och jag till jobbet, mamma var hemma med Douglas eftersom han inte e riktigt helt frisk än.

På jobbet flöt dagen på och jag blev riktigt nöjd med tanke på att det är måndag, sen när dan var slut så bar det av till sangria det det som vanligt var helt utmärkt tapas så nu är jag mätt och belåten och ska gå och sussa med lilleman. bye bye for now

Lugn söndag

idag har det varit lugnt vi har varit hemma och gjort det vi har velat, vi började förmiddagen med lite städning och lunch sen blev det sov dax, vaknade vid 17 och kollade på film gjorde lite mat och avslutade med att Douglas målade dinosaurier med målar färg, nåt han tycker är väldig roligt, själv övervakade jag så att han bara målade på pappert efter det va det lägg dax för natten och jag kilade iväg till Erika och tog en kvälls fika och snackade om allt och ingenting, nu ska jag göra mig iordning för lite skönhets sömn.

 ps hoppas ni har ställt fram kl en timme.

Lördag

Igår kväll så började det snöa igen eller rättare sagt det va en snöstorm kändes som att våren aldrig kommer att komma men nu töar det och det ska vara plus grader i flera dar och på tisdag ska det vara sol och ca 10 grader jippiii.

Douglas verkar bli lite bättre har feber lite då och då mest på kvällen och natten men nu på morgonen så verkar vara helt okey.
Idag så blir det klädbytar dag för mig killarna stannar hemma dom gillar inte riktigt det där med ca 100 tok hysterisk mammor och pappor som sliter och drar i kläder, jag har vant mig och vet att ska man komma fram så e det bara att ta sats och fälla ut armbågarna och pressa sig fram, nej inte riktigt så farligt är det inte men det e inte lungt och harmoniskt, skulle kunna säga att det är som super rea i affärerna.

Nej nu ska jag dricka en kopp kaffe till så man e på topp kl 10 när Klädbytar dagen startar.

Snart va denna veckan slut...

torsdag redan och ännu en dag med sol, känns mkt lättare att komma upp på morgonen när solen strålar in genom dom smutsiga fönstrerna.
jag satar på att sätta min buget på jobbet redan idag, det vore så himla skönt.

douglas är sjukling igen älskling ska ta honom till vårdcentralen jag tror att han har halsfluss stackaren det är inte lätt att gå på dagis inte.

onsdag och halva veckan gått

helt otroligt halva veckan har gått och det är sol ute visserligen svin kallt ca -9 grader med det är sol.
tisdagen gick helt okey på jobbet hoppas det flyter på resten av veckan.

va och fixade mina naglar igår, min nagel tjej va inte där men det gjorde inte så mkt eftersom jag fick gå till magda och hon är otroligt duktig oxå så nu e man fin om tassarna igen.

oj så mkt klockan e måste väcka lilleman och göra iordning oss, får se om jag hinner skriva lite ikväll

måndag och planeringsdag på dagis

sitter i soffan och vaknar till med douglas och funderar vad vi ska hitta på idag, dagis är stängt så idag e jag hemma med lilleman, funderar på att kanske gå på barnbio eller köra en ute dag han älskar ju att det har kommit snö, själv tyckte jag det ska vara vår men men bara att vänta.

har bokat resa till i sommar det blir Alcudia, har hört att det ska vara fint och bra för barn där längtar såå efter värme sol och bad.


vit sand och turkost vatten underbart!!!

Äntligen helg

Så skönt med helg, fredag gick bra på jobbet efter jobbet så gick jag och hämtade douglas och vi åt en väldigt näringsrik middag på Mc Donalds efter det så beslutade vi och för att gå hem från Liljeholmen efter som vädret va så skönt, det va en härlig promenad, hemma så la vi oss och kollade på Madagaskar sen var det dax för Dogge att sussa.

Jag satt på kvällen och kollade på web tv på Charter Hjältarna skrattad så jag grät när jag så Bert Karlsson rida på "falska kameler" efter det blev det ett avsnitt med CSI Miami med älsklingen.

Nu känns det som att våren börjar ta fart, såg igår när jag lämnade lileman på dagis att dom har börjat vår städa i Aspudden, så snart snart är det vår, har oxå sett att krokusarna är på väg upp och fåglarna sjunger på som bara den, härligt!!

 

Torsdag

Gud så skönt att det snart e fredag och helg längtar så mkt.

Det har gått hyfsat bra på jobbet än så länge (peppa peppa)
Nu vill jag bara att det ska bli lite varmare ute för det blåste ju isbjörnar ute nu (snor ditt uttryck nu liza) så man kan vara ute i den fina solen utan att frysa.


Nu e det lägg dax för lilleman bye bye

Måndag

Då va den dagen över, skönt går sååå segt på jobbet men hoppas att det blir bättre imorn alla verkar ha så mkt att göra det är ingen som har tid med en.

Idag va det härligt väder en stund iaf, kändes som en försmak på våren, hoppas verkligen den kommer snart vill ju slippa ta på mig halva gaderoben när man ska gå ut.

Ser fram emot påsk ledigheten hela 5 dar ska blir sååå skönt för jag tycker helgen går så snabbt hinner liksom inte njuta förrens man ska börja jobba igen, fast man skulle ju inte uppskatta ledigheten lika mkt om man inte hade något jobb. en kopp kaffe sen ska jag lägga lilleman. byebye

rolig läsning

http://snorungarnas.blogg.se/

om olika bloggare ahhahahahah

Shopping dag med min älskade son

Har haft en härlig lördag med shopping och trevliga middags gäster.
Har inhandlat två par skor ett linne och tre par byxor, douglas fick och shoppa lite, han köpte en tröja tre par kalsonger och en mössa allt i samma tema spindelmannen hans favorit.




Sen när vi kom hem så var douglas farmor och farbröder här och busade, sen kom douglas gud mor angelica och min gudson jarem och käkade och umgicks, när dom skulle gå så blev det lite jobbigt för douglas eftersom han vet att dom ska flytta imorn, har sagt att dom kommer tillbaks om fyra veckor men det är en jätte lång tid när man bara är tre år.

nej nu ska jag kolla vem som vinner melodifestivalen, hoppas på agnes eller sarah dawn finer.  

helg ingen så underbart

skönt med helg inte för jag ska göra nåt speciellt men bara tanken på att man inte behöver passa massa tider och stressa iväg till dagis och jobb osv helt underbart.

Idag gick det lite bättre på jobbet men inte tillräkligt bra för att jag ska vara nöjd, fast det kommer nog aldrig ske mkt vill ha mer som det heter.

Imorn tror jag att jag och dogge ska ge oss iväg ut på stan och kolla lite kläder till oss båda, han växer så snabbt och jag skulle vilja hitta några svarta byxor och kika lite på vår modet så man hänger med lite.

det var allt för idag ciao ciao

Så Trött

Känns som jag inte har sovit på flera dar men det har jag tror att jag kanske håller på att bli sjuk, skulle inte förvåna mig med tanke på att killarna ny har varit sjuka.

Idag så gick det otroligt segt på jobbet, men imorn e det en ny dag med nya tag.
Douglas var jätte glad över att vara tillbaks på dagis idag, nu e det full rulle på honom igen härligt att se.
Idag hade vi en lite nykomling på jobbet oxå världens sötaste lilla chihuahua som heter Macho passa honom perfekt :D

Nu ska jag och douglas gå och borsta tänderna så att det kommer några tandtroll, så natti natti

Nej inte mer snö!!!

vaknade nyss och tittade ut helt vitt ute, jag vill ju inte ha mer snö vill ju att det ska bli vår nu snälla!
det hade ju precis töat bort och va torrt på marken och nu det här, när ska det bli vår??
jaja det är väl bra att det inte är så kallt, hoppas att det här va sista omgången snö som kommer nu.


känns som att det kommer ta ett tag innan vi får se dom här.
 

måndagen över

skönt att denna dag e över har så svårt med måndagar känns inte som man kommer igång riktigt efter helgen, som sagt det är jag och katten gustaf:D


På jobbet blev det en ganska så bra dag har funnits bättre men jag är nöjd med tanke på att det är måndag och allt.
Har Hitta en ny favorit låt denna gång är det med Beyoncé -Sweet Dreams hon har en helt otrolig röst som jag gillar starkt , plus att hon e lika snygg som en själv ( nej självkänslan e det inget fel på)




Hoppas att douglas e på bättrings vägen nu han verkar bättre mindre snorig och hostigksnske blir dagis imorn han längtar ju såå att få träffa sina kompisar man kan ju tröttna på mamma och pappa efter en vecka hemma det skulle jag iaf göra:D

Mycket att göra med för lite tid

veckan som har gått att känts som kaos, älsking har haft mkt att gör med skolan och douglas har varit hemma hela veckan sjuk. har känt att det har varit ett pussel att få ihop allt men nu hoppas jag att det blir lite lugnare.

Igår var vi på Andys lekland i sickla, där var det fart och fläck må jag säga douglas tyckte det va roligt även fast han bara gick på halv fart.
idag så tyckte jag det fick vara nog och tog med douglas till vårdcentralen det visade sig att han har öroninflamation plus sin förkylningsastma, lilleman har ju inte orkat med nånting utan mest legat och kollat på film, stor favoriten är lejonkungen. igår var jag ute och åt på sangira med angelica och leo å hade det mysigt.

om en vecka så flyttar tre personer som jag tycker väldigt mkt om, det kommer kännas tomt men dom kommer ju tillbaks snart igen, sen så finns ju msn och alla möjliga sätt att hålla kontakten på så det ska nog bli bra.

ne nu blir det e avkopplande bad tror jag.



Måndag

nu va det måndag igen och jag är riktigt dålig på att skriva men den här gången är det inte mitt fel utan mitt internet har hållt på och krånglat men nu verkar det funka.

i helgen så blev det lite rajj rajj och det kan jag säga att jag kände av i söndags, men vi hade riktigt roligt när vi va ute i lördags, det är härligt att skaka sina lurviga.

nu är det en ny vecka med mkt att göra lilleman är sjuk också så att det blir intee så mkt gjort här hemma, men men det är inte som smuts tvätten springer ifrån mig precis. nej nu är det dax att gå och sussa. tjing tjing

RSS 2.0