inge vidare på att skriva

men det beror på att vi har det så skönt här och att när vi väl är på rummet e vi helt slut.
vi var ute och snorklade i förrgår, vilket gick bra förutom att douglas halkade och slog värsta bulan i huvudet men det har gått bra blev inte mer än en bula, när jag äntligen skulle snorkla så gick det inte fiskarna var väldig närgångna och vissa bets Älsking blev bien av en och zake & mogge oxå så jag hoppade över det ska kanske göra ett nytt försök idag, för vi har hyrt en egen båt som vi ska vara ute med hela dagen så det blir snorkling och fiskning.

hoppas alla har haft en bra jul och att det fortfarande är snö när vi kommer hem, saknar min egena säng.


P&K

underbart land

vi här i thailand har det bra solar badar och äter gott, nästan varje kväll har vi avslutat med massage, douglas är bbästa polare med thai tjejerna och alla vill kramas eller pussa på honom sen har vi våran hotell vakt som oxå är väldigt glad varje gång vi kommer det blir ofta en high five och en kram.

Igår så va vi i patong för andra gången och då blev det att skjuta riktig pistol nåt som va himlans kul efter dom tre första skotten kickad adrenalinet in så då blev det lite skakigt men riktigt kul att ha gjort.

idag har vi tagit det lugnt varit vi poolen och sen var vi och vilade en stund på rummet, nu har vi kommit tillbaks till rummet efter ha ätit köttbullar och pot mos på TRE KRONOR som ligger precis utanför hotellet.
blir tidig kväll idag för vi ska ut och snorkla imorgonoch då blir hämtning vid kl 7.30 vi är inte vana att gå upp så tidigt brukar kila ner till frukosten vid 10.15 på morgonen, ska se om vi hinner käka lite middag med Leo imorn oxå.


P&K

Tjoho Thailand här

kan ju säga att jag har hittat hem nu helt underbart här varmt skönt god mat och härligt folk.
Alla thai är helt tokiga i douglas han får så mkt uppmärksamhet så att det tar dubbelt så lång tid att gå en gata ner alla vill göra high five med honom pussa krama eller klappa.

tyvärr kommer jag inte kunna lägga upp bilder för jag glömde sladden men kameran det är i full fart.
Nu så ska vi gå och äta frukost , sen blir det poolen och sen ner på markanaden och handla lite kläder.


så det får bli allt för nu så skriver jag mer senare.

P&K

Klockan är på tok för mkt

och jag skulle hunnit göra minst tio saker vid denna tid men ist tog jag mig ett varmt skönt bad med alla saker som jag fått i julklapp, så nu är jag ren och luktar som en ros, har oxå fixat mina naglar, men p-sprutan som jag skulle hämtat ut så att jag har den imorgonbitti den glömde jag!, så nu är Älskling på scheele och hämtar ut den åt mig, underbar kille skulle inte släppa honom om så brad pitt ville ha mig.
skulle behöva packa men jag orkar inte, jag kanske hinner det imorgonbitti, TROLIGT! Nej det är inte så mkt som ska packas så jag hinner, tro jag....


natti natti
P&K

Imorn är det Torsdag

och vi åker på lördag och jag har inte packat ett dugg, på fredag kommer jag inte vara hemma så det blir att packa imorn.
idag så skulle lilla familjen vaccinera sig mot svinan men tyvärr vaccinet var slut på Svea vaccin och visst vi kan vaccinera oss på vårdcentralen men dom har bara öppet till kl 16 och då sitter jag fortfarande på jobbet.
blir nog så att vi får ta det när vi har kommit hem från tahiland för då är vi lediga en vecka till så då kan vi gå vilken tid som helst.

just nu så blåster det storm ute så vi får ta och åka pulka en annan dag, jag har iaf lovat douglas att vi ska ta pulkan till dagis imorn ist för vagnen.

nu är det dax att göra iordning sig för sängen iaf för killar som snart är 4 år=)


P&K

gud va mkt snö

det har snöat hela dagen och det är mkt snö nu, det känns helt okey efter som jag vet att värmen väntar.
det går ganska så segt nu på jobbet man märker på kunderna att dom oxå behöver semester och vi på jobbet oxå för nu är det verkligen sista batteriet som andvänds.

nu ska jag gå och lägga mig i ett varmt bad med min badanka som har radio i sig och md min badkudde, tack än en gång för dom fina julklapparna dom passar mig jätte bra, ni är underbara och det vet ni.

P&K

ojoj det är redan tisdag

tiden går snabbt nu, igår va Angelica och Jarem över på middag och så att Jarem skulle få sina julklappar, det var trevligt han har blivit så stor och bestämd underbar ålder=)

Inatt har det kommit mkt snö och det snöar fortfarande, jätte fint och det hkälper oxå julstämningen lite plus att det blir ljusare ute.
idag så ska jag ta fram resväskan så den får lufta sig lite och börja lite smått att packa, hade tänkt att jag skulle ha packat på fredag men har gjort lite ändringar i planerna så att efter jobbet på fredag så åker jag hem till mamma och umgås lite med henne och fixar iordning mig för avslutningen.
nu ska jag klä på mig för att ge mig ut i vinterlandet.


P&K

Söndag och snön är försvunnen

Känns som att julstämningen försvinner samtidigt som snön smälter bort, får väl hoppas på det som dom säger på väderprognosen stämmer för då ska det komma snö på tisdag och det ska vara minus grader hela veckan.

Igår va det en ta-det-lugnt-dag vi gjorde ingenting, så skönt. På kvällen gick vi och åt på Tre Vänner i Midsommarkransen, jag åt en toast skagen och en hummersoppa med lax och kräftskjärtar, det var jätte gott douglas åt pannkaka med grädde och sylt Älskling åt oxfilemedaljonger med rostad potatis, vi kom hem vid kvart över åtta mätta och trötta så det blev att gå och sussa för douglas och film för mig och Älskling.

Idag så ska vi fira douglas Farmor tror att det blir bowling, men vi får se.
nu så måste jag ta en kopp kaffe och vakna till lite.


P&K

Litet tips på film

jag har en film som jag säkert sett 10 gånger och den är lika bra varje gång, hade filmen hemma förut men lånade ut den och nu så har den varit borta ett bra tag så min Älskade man har köp filmen

MAN ON FIRE




en underbar film som slår titanic med häst längder.


P&K

Nu börjar man känna lite julstämmning

Just nu snöar det ute och alla täden är fint pudrade med stora flinger av snö.

så här ser det ut från våran balkong

man ser inte så mkt men fint är det iaf.

P&K

7 dagar kvar

tills vi åker till thailand jag längtar så


sol, värme, glass, bad, stand, och god mat



7 långa dar kvar men har mkt att göra innan så hoppas det går snabbt, har hört att det ska vara riktigt varmt där nu 38 grader i SKUGGAN! mkt solkräm och en soldräckt till blekfisen så ska det nog gå bra.

P&K

Fredagsmys

Helt otroligt vad veckan har gått snabbt, kanske för att jag fick hålla mig hemma i två dagar pga bihålsinflamation IGEN denna gång va det inte kul, visste inte vad jag skulle göra kunde inte röra mig för kändes som huvudet skulle explodera, men nu börjar det kännas bra igen ska äta pencillin i 7 dar.

Idag var det Luciatåg på Dagis, det va jätte fint och man blir så stolt när man ser hur duktig douglas är och han har verkligen övat på sångerna iaf dom första raderna i varje sång=) blev goda pepparkakor som dom bakat och lussebullar så alltid är supergoda vet inte om dom har ett hemligt recept men nåt speciellt är det iaf med dom.





P&K

jä*la skit!

har lyckats med att få värsta jumbo förkylningen nyser och snorar som bara den, nu ikväll kom det som jag hoppades på att slippa Febern! Ser ut som en friterad panda i ansiktet, har ont i hela kroppen och törstig som en kamel hela tiden, orkar knappt resa mig från soffan där jag har spenderat hela kvällen i, men soffan är inte lika bekväm som sängen så nu ska jag ladda och flytta på mig.

hoppas att det här är toppen av förkylningen för jag är helt slut, blir lite orolig över att det skulle vara svinan men tror det är en värsting förkylning, nu så har jag laddat klar Projekt flyttning till säng kan börja.

P&K (snurvel)

Söndag 6 Dec

God morgon eller god middag kanske man säger men jag har precis vaknat så för mig är det morgon.
Igår va en skön dag vi åkte till mamma och käkade och sen möblerade vi om i köket blev jätte bra, jag hann med att fixa håret, kolla på film och åka och handla åt mamma oxå.

Insåg att jag håller på att bli förkyld oxå är lite snuvig, men det hindrade mig inte från att senare åka och bowla med Erika och lite vänner, jätte trevligt sen ville då dra ut och festa men jag orkade inte så det blev en sväng förbi grillen och sen hem för en romantisk middag mitt i natten=)

Idag så blir det middags bjudning hemma hos oss, så snart ska vi sätta fart och röja undan lite här och förbereda maten.


P&K

Lördag redan

tiden går fort tyckte nyss det var måndag och jag kände hur ska jag orka hela veckan men nu är det lördag.
Idag ska Älskling iväg på Poker så jag och Douglas åker över till mamma va längesen vi såg känns det som, idag kanske vi kan gå till lekparken idag dom senaste gångerna har det regnat när vi har varit hos mamma så det har inte varit nån höjdare.

blev bar ett litet inlägg måste ha lite mer kaffe.


P&K

Fredag den 4 dec forts..

Det blev inge svinis vaccin idag men vi kan ta det  om en vecka sa dom men har tagit andra dosen av tvinrix, douglas var inte alls glad över att ta en spruta till plus att va tvungen at kolla när dom tog sprutan på honom blev några korkodil tårar sen sa jag att nu ska vi till leksaksaffären då blev han glad igen och hade glömt allt som hette spruta, det blev tre bakugan bollar till den duktiga douglas  sen hittade jag oxå julklapp till Jarem.

Nu väntar jag på att älskling ska komma hem så jag kan börja med maten idag blir det fredagsmys och Helstekt fläskfile med potatisgratäng och aioli Mums!


P&K

Fredag den 4 dec

Bara 20 dar kvar till jul, idag har det varit lugnt douglas hade ingen feber så det blir vaccin idag ändå får muta med att gå till leksaksaffären sen, ska köpa en sån där bärbar dvd till douglas oxå, sen måste jag köpa julklapp till Jarem oxå ska bara komma på nåt, tänkte först köpa en keyboard men sen så tänkte jag på stackare angelica och mirres öron så ni kan vara lugna nån sån blir det inte=)

nu ska vi gå och sova lite middag, så vi kan hålla oss vakna till Idol ikväll.


P&K

Ledig imorn

Dagis har planeringsdag imorn och älskling har fullt upp i skolan så jag och Douglas ska vara hemma imorn, hade tänkt att vi skulle åka och vaccinera oss men verkar som vi får ändra på det. Han har varit jätte hostig och nu på kvällen kom febern inte så hög men fortfarande feber vilket betyder att man inte får vaccinera sig. Blir nog att ligga och mysa i soffan och kolla på barnprogram, inte helt fel det heller.

Älskling ringde och bad om nytt recept till douglas puffar och det kunde hämtas ut tidigast måndag eftermiddag ska ringa upp dom och berätta att han har hosta NU och behöver sin medicin NU inte måndag eftermiddag! hans hosta kommer ju inte bli bättre v sig själv utan sämre och det kommer inte bli mkt sömn för nån om han inte får sin medicin.

nu ska jag hoppa ner i sängen och sova är otroligt trött.


P&K

Riktigt kallt nu

god morgon idag är det riktigt kallt ute nu har vi ca -7 grader och i kvaäll ska det komma snö men det verkar inte som att det blir så långvarigt för redan på fredag ska det bli plus grader igen.

Idag blir det iaf vinterstövlar och tjocka vantar på avskyr att stå och vänta på bussen och frysa, så på med mkt kläder.
Härligt att det är mitten på veckan och snart är det bara 2 veckor kvar till värme och sol, tror aldrig att jag har längtat så mkt efter sol, värme och ledighet som nu.


nu så ska jag väcka lilleman måste gå upp nu så vi hinner äta frukost.


P&K

RSS 2.0