Gotland är fantastiskt!

god morgon viär på gotland och njuter av lugn och ro,det är så tyst och skönt här endast flugorna och kossorna som hörs.
Vi har haft lite regnmen varmt så detär helt okey, idag så regnar det inte men är lite molnigt, inget som hindrar oss från att bada.
Ikvällska vi kollapå tonerspelska bli kul att se det på riktigt, har bara sett på tv innan.
huset är jätte bra alla har varsitt sovrum stort vardagsrum och kök, 2 badrum och stor altan utomhus, barnen har massor med plats att springa på ute.
det får bli det för denna gång
P&K

nu är jag trött i mössan....

go kväll
igår blev det grönan och som vanligt var det sjukt kul, den nya berg- och-dalbanan twister var en blandning av ren skräck och skratt tror hela grönan hörde när jag åkte ska jag vara ärlig så var det hemskt men jag kommer att åka den igen.
idag började dagen tidigt mrd handledar kurs, det gick bra så nu väntar jag bara på tillståndet så ska jag ut och köra.
efter det blev det hem och äta lite lunch och ta en tupplur, har sedan dess suttit och sytt för att gå dukarna klara nu är det inte mmt kvar.
Älskilng lagade middag så jag fick sy och gud så gott det blev eller vad sägs om det här
och till varmrätt blev det lövbiff med klyftpotatis och hemmagjord aioli mums!
så nu är jag mätt och trött,ska försöka hålla mig vaken till filmen men jag kan inte lova nåt
P&K

hmmm vågar man lita på väderprognosen?

God morgon har avnjutit en god natts sömn.
idag så har vi planerat att åka tillGröna Lund men vädret ser inte så lovande ut men enligt väderprognosen så ska det inte regna förens ikväll ca 23 men vågar man lita på det?
tror att vi får göra så att vi väntar lite innan vi åker och håller tummarna att det inte regnar, barnen har ju verkligen längtat efter att åka dom har planerat vilka karuseller dom ska åka, kollat hur långa dom är och vilka saker man får åka om man är så lång osv.
Själv ser ja fram mot att prova den nya berg-och-dalbanan Twister, har hört att den inte ska vara nåt speciellt men alla är ju olika så;;)
Nu ska jag dricka lite kaffe och läsa av molnen och tyda om det blir regn eller inte, ha en bra dag!
P&K

god kväll i stugan!

idag har det blivit en lugn dag eftersom jag inte allls mådde bra, blev att ligga i sängen och bara ta det lugnt, tråkigt men det har hjälpt.
jag har funderat fram och tillbaks på vilken låt vi ska ha till bröllopsdansen , nu har jag hittat den och fått godkänt på det oxå, jag är så nöjd denna låt ligger mig varmt om hjärtat precis som min älskling gör.
nu blir det film och sen dax att sussa
P&K

äntligen!

god morgon detta blir det första inlägget från min surfplatta, håller på och lär mig alla finesser, så roligt!
igår va vi på stranden det va lite halv bra väder men lite färg fick vi iaf
denna bild lyckades jag ta, måste säga att kameran i plattan är underbar
P&K

semester va det va???

god morgon
har sovit sjukt dåligt inatt börjad redan på kvällen med andnöds attack fick knappt nån luft, sjuk läskigt, det lugnade sig lite och jag försökte att sova men då började det om igen vågade inte riktig somna men runt kl 3 inatt fick jag somna, så några timmar fick man iaf.

semester är svårt att tror att jag har, har nästa alltid nåt att göra är det inte bröllopet så är det lägenheten eller nåt annat, idag så har jag lovat att vi ska åka till stranden och inte göra massa annat, min lill kille har ju sommarlov och då ska man ju ta det lugnt och njuta nåt som jag inte verkar ha förstått.

Nu håller vi tummarna för att jag får min surfplatta idag har varit utan dator så länge nu, har ju haft älsklings dator men det är ju inte samma sak, vill ju ha min egna:D

nu ska vi packa iordning strand väskan och ge oss iväg, ha en härlig dag!


P&K

hon är den bästa även live




P&L löööv

Torsdag

go kväll
här är det full fart som vanligt, idag vaknade vi kl 9 och insåg att det var tomt på frukost fronten så det blev att knalla ner till Coop forum och väl där blev det storhandling, kan ju säag är det nån tid på dagen man ska handla så är det ju ca halv tio på morgonen.

Hemma så tog vi en rejäl frukost och sen började vi storstäda och röja, det är ju så tråkigt men sååå skönt när det är gjort.
Stranden tyckte vi var förtjänta av efter våran stora insats i lägenheten, blev ca 2,5 timmar med sol och bad.

När sommaren kommer så kommer oxå fötterna fram och det är dom ju inte vana vid, iaf inte mina dom ser ut som sju svåra år efter ha varit på stranden eller trampat runt i sandaler.
Nu har jag gjort ett fot bad och filat fossingarna sen smetade jag på mkt Nivea och dragit på en plastpåse och över det en strumpa med andra ord en fotinpackning så ska dom få va tills imorgon, då hoppas jag dom är mjuka och fina.

Klockan tickar på och min lilla prins ligger och snarkar på soffan, min stora prins har en lång bilfärd framför sig Oslo-Stockholm, själv ska jag njuta av en kopp kaffe på min fläcktande balkong, natti natti




P&K

jahapp då är de lödrdag då

god morgon om jag nu kan sära det har varit tok svettig i natt för det har varit typ 28 grader men mulet och lite regn och INTE blåst nånting.

Igår blev det en sväng in till stan och lunchade med min älskling, sen blev det att shoppa kostym till festen ikväll, jag kommer vara sååå fin så!

Hittade ett par jätte skönt linne shorts på gina oxå bom är så där slappa och sladdriga vilket är jätte skönt nu när vädret är som det är, hoppas att solen vil komma fram oxå.

Idag blir det Ikea med Erika och Diddi, utan barn, yeahh! Sen ska vi hem och Erika ska få sminka mig jag tor aldrig jag har haft så mkt smink som jag kommer att ha ikväll, ska ta lite bilder så ni får se, åhh just det måste ladda kameran tur att jag kom på det.
Nu vill min hjärna ha sitt svarta guld så den kan börja fungera: D


P&K

RSS 2.0