Söndag 30 augusti

har inte så mkt att skriva, idag har vi tagit det lugnt,, vi lämnade bort molle till ellen hon ska ta hand om honom efter som svante börjar sin praktik inmor så blir det för långa dagar för molle att vara hemma från 8- 17.30 liksom utan att få gå ut och kissa eller nåt nej det funkar inte så sa ellen att hon kunde ta hand om honom tills mamma kommer hem igen.

Mamma tror att hon får komma hem inom en vecka då har hon inte varit hemma på en månade förstår att hon längtar skulle jag oxå gjort.

Nu sitter jag och pysslar med alla papper och allt igen har fixat vidimerningen nu iaf nu är det bara att scanna in allt och maila, för en så oteknisk människa som jag så lär det ta ett tag så det kan förklara om jag är liiite trött imorn.
Är hilma glad för att jag har lärt mig mkt hur man gör med våran multi skrivar nu har lite saker kvar att utforska men det få bli en annan dag.

Nu spottar den ut papper ska ta och fixa lite se om jag har lyckats denna gång oxå.


P&K

Fredag 28 Augusti

så skönt nu är det helg den tanken gick jag hem med när jag hade slutat jobba men så blir det inte kommer nog spendera helgen framför dator har massor med saker att göra malia scanna osv. kan ju inte göra det på dagarna när jag jobbar och sen när jag kommer hem så är jag på tok för trött för att ens öppna datorn.

Mammas operation gick bra så nu kör hon med den stackars personalen på rehab, tjatar om att hon klara minsan av både det ena och det andra, hoppas hon snart får komma hem, för personalen skull tänkte jag på.

Imorgon så ska Älskling iväg och Kita och sen så ska han och några vänner spela paintboll, så jag och dogge är själva, tänkte att om vädret tillåter så ska vi fixa hans cykel, stödhjulen sitter för högt upp så det vinglas mkt och då vill dogge inte cykla för han tror att han ska ramla varje gång och blir tok arg på cykeln för att den vinglar, tänkte försöka fixa lite picknick oxå så kan vi sätta oss i parken och fika lite efter vårt äventyr.

Nu sitter jag och dogge och väntar på att hans gudmor ska ring, men det börjar bli lite sent.

P&K


Lördag 22 Augusti

God morgon, skönt med helg, idag blir det att städa lite hemma och sen åka till sommastugan och kalasa på kräftor, skönt att det har slutat och regna annars hade vi fått ställa in allt.

Igår va jag och gjorde mina naglar otroligt härligt att ha nya och fina naglar, ska lägga in en bild lite senare om jag kommer ihåg vill säga:))

nu har jag inte tid längre min son skriker om att han behöver hjälp med sitt v-smile spel nalle puh gör inte som han vill,hahah.

P&K

Fredag 21 Augusti

Äntligen fredag så underbart med helg, har varit en tuff vecka med mkt saker att göra igår va den första dagen som jag åkte direkt hem efter jobbet. Idag så sak jag äntligen, hoppas att dom blir fina så skönt med nya fräscha naglar.

Imorn så är det kalas för Älskling och då blir det kräftor, som jag har längtat efter. nu ska jag dricka lite mer kaffe och sen väcka lille man så vi kommer iväg till dagis.

P&K

Tisdag 18 augusti

godmorgon riktigt pigg idag, kan ju ha nåt med att jag somnade kl 8 igår.
kände igår att jag e helt utmattad har så mkt att göra men hinner inte ett dugg, ska försöka fixa lite i taget och ta det lugnt.

Imorgon fyller min Älskling år och ska försöka komma på nåt som vi kan göra då, blir kalas i helgen med massor av goda kräftor mums.

nu ska jag ut på morgon runda med Molle

P&K

Lördag 15 Augusti

hej hopp har inte haft tid att skriva sorry, har haft fullt upp för i torsdags morse så ringer mamma och säger att hon ramlat när hon skulle kliva upp ur sängen och kan nu inte gå på bena, så det va bara att ringa jobbet och förklar att jag va tvungen att åka dit och hjälpa henne och låsa upp så ambulansen kan komma in och sen så går ambulansen inte in i en lägenhet som dom vet att det finns en hund lös i för dom vet ju aldrig hur hunden reagerar när det kommer främande personer in.
så iväg till sjukhuset och konstatera att det va brutet, hon slipper opereras skönt. Bara skena och inte stödja på benet.

Mamma har beskörhet plus att hon går och väntar på att få operera in en ny höftkula som hon skulle fått göra nu i augusti men måste sjuktas upp nu, men det är pga höften som hon ramla för att hennes ben "låser/stelnar" till och då faller hon.
Har varit där igår och idag och hälsat på hon mår bra men hon avskyr sjukhus men snart får hon flytta till rehab/sjukgymnastik och vara där ett tag till dom ser att hon kan klara sig själv och får stödja på benet.

Har hittat lite nya låtar den första är:Livvi Franc ft Pittbull - Now i'm that bitch. grymm Den andra är Akon ft Guetta Sexy Bitch

nej nu ska jag, molle (mammas hund) och sabbe mys framför en film.

P&K

Tisdag 11 augusti

idag har det varit en lugn och harmonisk dag, om en dag kan vara det vill säga;)
På jobbet började vi morgonen med lite tekniska problem vilket gjorde att vi inte kunde jobba men det blev en trevlig stund med kollegorna ist nåt,  som jag inte har nåt emot.
Efter ett tag så fixade allt sig och vi satte igång och jobba men strax innna vi skulle sluta för dagen så va problemet tillbaks, får hoppas att det e fixat tills imorn.

Åhhh jag blev så arg igår när jag såg att dom ringt från min nagelsalong, ringde upp dom och hörde vad dom hade på hjärtat, och själv klar va det de jag fasade över min nagel tjej är sjuk och min tid nu på ons måste bokas om, jag som verkligen böhvde fixa naglarna nu dom håller på och falla i små bitar:(( inte mkt att göra fick en ny tid nästa fredag men tyvärr inte hos min nageltjej får hoppas den andra är bra för jag är väldigt petig när det gäller mina naglar.

nu ska jag stoppa min son i ett härligt bubbel bad sen blir det natti natti

P&K

Gotland





Douglas och Älskling åkte redan på tisdagen, jag och sabbe var själva hemma


Grabbarna testar sina våtdräkter

Vårat fina hus som vi bodde i

Douglas kollar värmen i vattnet

Det var så varmt att man kunde bada även när solen gått ner och månen kommit upp

Grabbarna grus intar stranden

På fredagen så flög jag ner till dom lagom mör efter en veckas jobb

dom var glada att se mig

Otroligt vackert ute på gotland dit kommer vi åka flera gånger

Ett kvällsdopp, sen sover man som en stock

Full rulle på stranden härligt fin sand mellan tårna

bästa aktiviteten på stranden, ligga och guppa på en korkis i vattnet

tuff ska man va när man är på stranden


svårt att se men svante har fått upp kaiten i luften efter mkt om och men...

vi underhöll oss med kameran ist... undra vem som har lär honom och posa så där...

en sak är säker iaf ögonfärgen har han fått från mig, så underbar liten kille han är

ja vad brukar jag säga nu om inte....

P&K

Fredag 7 augusti

äntligen fredag första veckan av klarad, idag blir det jobba sen stressa till bromma flygplats och flyga till gotland där mina älsklingar väntar på mig.

Ska bli bra väder på gotland i helgen så man kanske kan passa på och bada då.
oj va kl är mkt måste packa det sista och dra till jobbet sen


P&K

onsdag 5 augusti

Idag var det lite segt på jobbet men kanske inte så konstigt eftersom många fortfarande är på semester, men jag kom upp i oki siffror iaf.


Idag när jag var och tränade, vi har skogräns och jag brukar låta mina skor stå i skostället där vi receptionen eftersom vi har så pytte små skåp i omklädningsrummen, iaf när jag kommer ut idag när jag har tränat klart så är mina skor borta det var ett par filpflop med rosa paljeter på, säger till tjejen i rec. och beskriver mina skor.

Då säger hon att det har varit tre pers inne en stund innan jag kom ut dom va lite berusade och den ena ställde massa frågor om priser osv. medans en av tjejerna hade satt sig vid skostället och efter typ 5 min så hade dom gått, gymtjejen säger att hon går ut och kollar, och mkt riktigt en bit bort på gatan står dom, gymtjejen springer efter dom och börjar prata med dom, efter en stund ser jag att en av tjejerna har mina skor på sig, jag blir så arg så att jag springer fram till henne, brafota med gym väskan och håret åt alla håll och skriker

Jag- " ta av dig mina skor"
Tjejen- va vad är det??
Jag du har tagit mina skor!!!
Tjejen- vilka skor
Jag- dom som du har på dina fötter är mina skor, ge mig mina skor!!
Tjejen -jaha är det här din??.
Jag- ja inte fan är det dina iaf!!!, jag märker att hon har druckit en hel del
Tjejen- jag trodde det var mina, jag har likadana.
Jag- skulle inte tro de!  för dom här har jag fått av en kompis som köpt dom i Dubai.
Tjejen- jaha..... okey, men vart är då mina skor nånstans??
Jag- ser det ut som jag jag bryr mig var dom är? nej inte mkt va! gå hem och sov och sluta sno skor från folk på gym!!!
Tjejen- men.....

Sen gick jag, var asarg, helt otroligt tjejen va mellan 40-45 år aspackad ljuger och snor skor. Hennes kompisar stod bara och kollade dom verkade inte vara så nyktara dom heller.

Gick in till gymmet igen och pratade med gymtjejen och hon va jätte snäll och undrade om hon fick bjuda på två solstuner i solariumet, men jag sa att det är ju inte hennes fel att tjejen tog mina skor, men hon gav sig inte så två gratis solningar fick jag tack så mkt.

nu så ska jag lugna ner mig lite och hänga tvätt.


P&K


Me, Myself and Katten Sabbe

nu är det bara tvättmaskinen som låter här hemma, helt otroligt va tyst det är och jag njuter, självkalrt älskar jag mina killar men det kan vara skönt att vara lite själv ibland och det är ingen längre tid träffar ju dom på fredag när jag kommer till gotland.

nej nu ska jag städa lite och käka middag, sen en spring tur, duschen och sussa.


P&K

Grattis....

Till Cintya och Fredrik som fick sin dotter Hailey igår, tre veckor före beräknat datum hon hade bråttom ut till sin föräldrar.

Stor karm på er båda, vi ses sen när ni kommit hem och kommit iordning.

Måndag 3 augusti

japp då är kl 7.14 och här sitte man med sitt kaffe, då börjar verkligheten igen då, idag blir det att jobba.
Det tar emot lite med tanke på att det ska bli såå fint väder ute idag, med det ska bli himla trevligt att få träffa alla igen.

Imorgon så åker Älskling och douglas till gotland så då blir jag ensam, jag åker till gotland på fredag blir att fllyga för mig det tar bara ca 35 min jämnfört med båten som tar 3 timmar och den gå från nynäshamn oxå.

Nej nu måste jag fixa iordning mig och vakna! gud så tidigt det är nu buhu...


P&K

Söndag 2 Augusti

usch va tråkigt att solen kommer nu när semestern är över, måste säga att det var en himla dålig planering.
Nu sitter jag på balkongen i solen och njuter av mitt kaffe douglas kollar på film han tycker det är för varmt i solen, ska man va i solen så ska man kunna bada oxå tycker han, får nog släpa oss ner till plaskdammen så han får svalka av sig lite.

Älskling har åkt iväg och jobbat så honom ser vi nog inte förens kl 18 ikväll.

åhh så varmt och skönt näste passa på och njuta nu.


P&K

Lördag 1 augusti

japp då va dett första augusti och näst sista dagen på semestern lite blandade känslor, fick veta igår att Snäckan har stugan på gotland nästa vecka.

Ska bli skönt med lite rutin på vardagen men det har varit underbart att få så mkt tid med familjen, det kommer jag sakna mest tror jag.

Idag så åkte Älskling iväg kl 9 för att jobba, jag och douglas får nog ta och städa lite här i lägenheten, helt otroligt att det blir skitigt och stökigt även fast man inte är hemma. Skulle behöva lite hjälp från älskling med vissa saker men får lämmna det till honom.

Varför samlar man på sig så mkt saker? just nu skulle jag bara vilja ta allt och släng ner i en svart sopsäck och hiva iväg.
nej nu kallar kaffet på mig måste vakna till liv.

RSS 2.0