Full rulle hela dagen

ja dagen började vid ca halv åtta då douglas gick upp, vi vaknade till liv och sen va det dax att göra pumpan som blev ursnygg jag är stolt över mitt arbete=D


sen blev det att hoppa i kläderna och åka till Bro och möta kusinen och moster och åka med dom upp till Morfar och mormor, morfar fyllde år idag så vi va en snabbis upp och fikade och gratulerade och som vanligt när man kommer dit så är dom sååå glad att se en och vill gärna att man stannar längre och äter lite mer, men idag hade vi inte tid för jag hade flera saker att göra under denna dag, så svisch in i bilen till Bro och där ta pendeln hem och sätta fart med nästa sak.

Halloween party det va Snäckan farbröderna och farmor som var gäster blev hemma gjorda hambugare och glass med sås till efterrätt, och jag lyckades skärmma alla tre barnen en gång iaf=)), nu har gästerna gått och douglas ligger och sover sött så nu ska jag börja min helg och ta det lugnt, blir lite serier och kanske webtv oxå


P&K

Torsdag

ja dagarna dom flyter på bra imorn är det fredag igen, underbart!!!

ONu har jag kommit hem efter träningen hilma skönt har inte tränat på länge pga sjukdomar, men idag blev det av, det va bara en människa på gymmet undrar var resten va??
nu är inte lång tid kvar till thailand längtar såå efter sol värme och bad, kanske lite shopping oxå=)


nu ropar killarna att maten är klar så man ska väl hasa sig dit, är grymt trött.


P&k

Tisdag

trött är väl ordet som passar nu, efter en seg måndag och en pang tisdag på jobbet är man trött.
Har inte så mkt att skriva har ju inte hänt nåt förutom att bilen har nytt värmeskydd och nya bromsar aldrig kul att lämna in bilen då det nästan aldrig är en sak som ska fixas men men nu är den hel igen.

ne nu ska jag sussa

P&K

Härlig söndag

ja då va helgen slut, men det gör inget jag känner mig utvilad tror jag...
Dagen bjöd på först hem till mamma och hjälpa henne med att bära bort massa saker till grovsopen och hämta upp hennes rullator där säkerhets spärren va trasig när jag väl försökte laga den så va olyckan framme jag bryter av min nagel låter kanske fjuttigt men fy satan va on det gjorde och gör fortfarande, blir att ringa imorn och kolla om dom har tid att fixa min nagel.


Efter det kommer killarna och hämta mig och det är dags för Street Car Fest i Alvik här kommer lite av det vi kikade på:










Här kommer min Favorit








Douglas Favorit

Visst ser han lite skyldig ut =))


P&K

Lördag

hmm undra vad man ska hitta på, tror att det blir en sväng till mamma, sen vet jag inte fick förslag på att åka bada men känns inte som jag vågar ge mig på det med tanke på att douglas inte är riktigt frisk än.

Skulle behöva stor städa oxå men vet inte om jag kommer orka det om jag först ska hem till mamma oc hjälpa henne, jaja vi får se vad denna dag ger.
nu håller jag och douglas på och diskuterar va vi ska äta till frukost han tycker chocklad och chips och jag tycker flingor och smörgås, försöker förklara att man inte får äta chocklad til frukost bara för att det är lördag men han verkar inte riktigt förstå.

mer kaffe så ska vi ta tag i frukosten.


P&K

Daddy...it hurts!!!

Hittade detta på en Emilia Carpinisans blogg, otroligt hemskt men tyvärr så är det många som har det så.

This is A TRUE STORY AND IF YOU DON'T PASS THIS ON YOU DON'T
HAVE A SOUL!!!

My name is Chris ,
I am three,
My eyes are swollen..
I cannot see.

I must be stupid,
I must be bad,
What else could have made,
My daddy so mad?

I wish I were better,
I wish I weren't ugly,
Then maybe my mommy,
Would still want to hug me.

I can't do a wrong,
I can't speak at all,
Or else I'm locked up,
All day long.

When I'm awake,
I'm all alone,
The house is dark,
My folks aren't home.

When my mommy does come home,
I'll try and be nice,
So maybe I'll just get,
One whipping tonight.

I just heard a car,
My daddy is back,
From Charlie's bar

I hear him curse,
My name is called ,
I press myself,
Against the wall.

I try to hide,
>From his evil eyes,
I'm so afraid now,
I'm starting to cry.

He finds me weeping,
Calls me ugly words,
He says its my fault,
He suffers at work.

He slaps and hits me,
And yells at me more,
I finally get free,
And run to the door.

He's already locked it,
And I start to bawl,
He takes me and throws me,
Against the hard wall.

I fall to the floor,
With my bones nearly broken,
And my daddy continues,
With more bad words spoken.

'I'm sorry!', I scream,
But it's now much to late,
His face has been twisted,
Into a unimaginable shape.

The hurt and the pain,
Again and again,
O please God, have mercy!
O please let it end!

And he finally stops,
And heads for the door,
While I lay there motionless,
Sprawled on the floor.

My name is Chris ,
I am three,
Tonight my daddy,
Murdered me.

And you can help,
Sickens me to the soul,
If you read this,
And don't pass it on.

I pray for your forgiveness,
You would have to be,
One heartless person,
Not to be affected,
By this Poem.

And because you ARE affected,
Do something about it!
So all I ask you to do,
Is pass this on!


IF YOU ARE AGAINST CHILD ABUSE!
Post this as 'Daddy ... It hurts'

If you do not send this to everyone you know
Then you obviously don't care about child abuse.

At first I thought this was just a chain letter
And I wasn't going to send it either,
But now I realize that this is an important situation.


At least 5 children each day from around the world die from child abuse!!!!

This happens across the board, no matter how much money they have or their ethnicity.
Please help.

Liljeholmens Galleria... I LOVE

svängde förbi efter jobbet för en lite kik hur det ser ut och vilka affärer som fanns osv.
där finns alla affärer du behöver för en bra shopping stund, det va lite kul när jag precis klivit in i galleria så börjar det tjuta och blinka hysteriskt och den röst säger "en brand har upptäckts i byggnaden, gå till närmsta exit" folk i panik rusar ut och det var inte lite folk det va som en våg av folk som kom springand mot mig så snabbt som attans väde jag på klacken och tog mig ut, hela torge fylldes på nån sekund med folk, stod och väntade i 5 min sen ropar rösten igen "detta var en övning ni kan nu återvända in i byggnaden" samma våg av människor rusad nu in.



Det blev lite shoppat ska lägga upp bilder imorn nu orkar jag inte ska in i duschen och sen sussa, Liza om du läser hittade leggingsen men inte tröjan fanns tre tröjor så jag visste inte vilken det var men visa mig så svänger jag in igen.

P&K



Härligt med trosdag redan

Igår så hade jag en jätte trevlig kväll va på patricia med Erika och vänner och firade hennes 23 års dag, hon är en underbar person som har en fin personlighet som jag aldrig har mött tidigare, vi träffas inte så ofta eller hörs varje dag men det behövs inte hon vet att hon finns i mit hjärta ändå. Grattis än en gång!

Idag efter jobbet tänkte jag att jag skulle gå och kika på den nya gallerian i liljeholmen äntligen är den klar, nu slipper man släpa sig in till stan för att shoppa. det får bli det för nu skriver kanske lite senare om jag håller mig vaken vill säga=))

P&K

ibland undrar man hur folk tänker

ja då ha tisdagen gått oxå skönt med onsdag imorn redan.

satt nyss och kikade på Familjeliv och läste om en mamma som "såå gärna ville köpa dom där nya puma skorna till sin son för dom va ju jätte fina"  läste igenom tråden och insåg att sonen va 1 månad och att dom hade lite tjat om pengar, folk tycke att det kunde hon minsann unna sin son ett par ny fina skor.

Jag har nog inte riktigt förståt varför man köper skor till så små barn dom är ju ändå inte ute och går och när dom är ute så ligger dom ju nerbäddade i vagnen, det jag kan förstå är små typ fleece tofflor som är fodrade om man har barnet i bärsele ute eller så, tyckte inte att hon skulle lägga dom pengarna på skor om det nu är så att man har ont om pengar för dom kostade ju 599 kr.

Douglas fick sina första skor när han kunde gå och det var från HM och han går lika bra som något annat barn tror inte barn bryr sig om skorna kostar 599 kr och det är puma eller om det är ett par skor från skopunkten för 79 kr.

Har suttit och kollat på web tv på Lyxfällan och måste säga vilka idioter det finns, jag tycker inte det är så svårt med ekonomin, att få det att gå ihop varje månad, man måste ha någon otroligt dålig koll om man lyckas gå back 32 000 varje månad, borde man inte inse att nåt är fel när man i mitten av månaden måste ta lån eller betala på kredit för att ha mat på bordet.



alla får ju lära sig plus och minus i skolan så det är inte så svårt, se till att utgifterna aldrig är mer än inkomsten så kommer du inte gå back, om utgifterna är större än inkomsten kolla vart pengarna går sluta handla massa fina saker som man INTE måste ha, usch så arg jag blev när jag såg programmen arg på att folk inte har koll.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på DH.


P&K

tisdag och hoppas på en bra dag

ja idag hoppas jag att det går bra på jobbet har gått lite trögt nåt som jag irreterar mig på jag vill att det ska gå som vanligt, vet inte vad det beeror på men hoppas bra det fixar sig snart ska försöka att låta bli att tänka på det.

gud så mörkt det är ute helt beck svart nu blir det fram med reflexerna, nu har jag inte tid att skriva mer

underbar blid att kolla på nu när det börjar bli mörkt och kallt.


P&K

strålande sol och söndag

vaknade nyss av att solen strålar in genom fönstret, idag så ska vi ut i skogen och plocka svamp och sen ska vi samla lite löv och andra höst saker som finns ute och göra en fin höst bild som douglas ska få ha i sitt rum.

Ska hem till mamma och hämta molle oxå, när han va yngre så va han duktig på att hitta svamp ska se om det fortfarande sitter i.
Vi kommer inte vara ensama utan farmor och farbröderna hänger oxå på, lika bra att passa på och vara ute nu medans man kan sen kommer allt regn och snö och då är det inte lika kul om det  inte är snö så man kan åka pulka eller göra snögubbe  men det är ju inte så ofta det ligger kvar så länge tyvärr.
nej nu ska vi klä på oss.

P&K

Lördag och måttligt glad....

Vaknat till efter en god natts sömn douglas valde att ha sovmorgon idag vilket jag blev jätte glad över, slippa att gå upp kl 6 på morgonen.

Idag så skulle jag haft möte med en tjej som skulle gå ut med molle några gånger om dan pga av att mamma inte kan men hon mailade och skrev att hon tyvärr inte kan för att hon har så mkt att göra framöver Meh! det kunde hon väl ha sagt för en vecka sen när vi mailade med varandra jag är måttligt glad just nu!

Mamma har en underbar vän i solna som mer än gärna kommer över och tar promenader med molle och njuter av en stunds fika och babbla lite, hon vägrar att få nån kompensation för att hon hjälper till men jag har skickat ett blombud till henne det kan hon minnsan inte vägra ta emot, mamma hade köpt en blomma till henne härom dagen men hon sa att den tänker hon minnsan inte ta emot. Hoppas att hon tycker om den fina höstbuketten som vi har skickat.

Jag och douglas ska till mamma idag och vattna blommorna och hjälpa henne med sånt som inte själv kan göra. Nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta lite fart så vi kommer iväg nån gång


P&K

Ja då va det fredag igen

jätte skönt. idag ska jag gå och jobba blev tvungen att hålla mig hemma igår oxå pga av att pencellinet som jag fick va lite starkt för magen men nu har jag ny och den verka jobba bra med magen.


Igår så fick Cintya sin födelsedagspresent en tautering som hon fick redan förra året men nu blev den av och den blev verkligen jättefin hoppas att hon är nöjd med presenten.

nu måste jag få i mig lite kaffe och klä på douglas så att vi kommer i tid till dagis

Måndag och ny vecka

ja då va det måndag igen och jag tror att alla i familjen är friska, lite små snoriga men annars friska.
Denna vecka är det fullt schema, imorn är det föräldra möte på onsdag så är det planering på dagis så dom stänger tidigare, på torsdag har jag naglarna och på fredag ska jag fika med tjejerna och på lördag har jag möte kl 13.

nej nu måste jag gå och väcka resten av familjen så att alla hinner vakna till liv.


P&K

Söndag 11 Oktober

Söndag nu igen, tror att jag börjar bli lite bättre ska inte säga för mkt för igår smällde febern till igen.
Idag ska killarna gå på bio och kolla på G-Force



Douglas är ganska så rastlös han har ju varit hemma sen i onsdags så en liten bio utflykt blir nog lagom för honom, jag ska försöka städa lite här hemma medans killarna är borta, på med nån bra musik och rocka loss.


P&K


Fortsättning av "Opertion hallen"

Vi är inte klara än men eftersom vi har varit/är sjuka så får det vänta lite, vi ska måla listerna och dörrposterna men så här ser det ut nu

INNAN


















MED LITE FÄRG SÅ BLIR DET SÅ HÄR

vårt proppskåp och fibernätet


den tuffa dimmer som sen kommer lysa blå under det frostade glaset



Ny lampa


Ny lampknapp






På denna vägg ska det upp en stor spegel sen




Som sagt det är lite kvar att göra och sen är det lite "lullull" som ska göras

P&K






Lördag 10 Oktober

God morgon riktigt fint höst väder ute solen strålar och det är lite småkyligt, idag mår jag lite bättre känns det som har ingen feber eller ont i kroppen bara snorig, killarna börjar oxå bli bättre douglas hosta har blivit bra, han hostar knappt nånting vilket var jätte skönt, för igår natt så sov jag bara 1tim och 25 min toltalt så nattens sömn var underbar.

Idag ska jag bara små pyssla lite hemma även fast jag skulle vilja köra värsta storstädningen....  så måste jag ta det lite lugnt annars kommer jag aldrig bli frisk och annars så kommer mamma bli arg.... har fått stränga order om att inte göra för mkt utan bara ta det lugnt, kanske blir en sväng till stadsmissionen och lämna av lite saker som jag har rensat ut, känns bättre att ge dom dit än att slänga dom, men säg inget till mamma =))

Snart så kommer det bilder på hur hallen blev när renoveringen är klar ska fixas lite till bara lite "Lulllull".

P&K

Äntligen fredag

Helt underbart med fredag kort dag på jobbet och det behövs, inatt har det inte varit många timmars sömn douglas har varit jätte dålig och hosta otroligt mkt och kräkts för han hostar så hårt,  det är en sån där djup hosta som gör ont, tycker så synd om honom, så idag få killarna gå till farbror doktorn och kolla vad det är om det är han förkylningsastma eller nåt annat.

Hoppas jag jag piggnar på mig snart för jag vill så gärna fixa klart i hallen men har inte kraft till att göra det,men jag har ju en hel helg framför mig så det ska nog gå.
Nu måste jag börja klä på mig så jag kommer iväg till jobbet, skriver lite senare om jag orkar

P&K

Falskt alarm

Älskling har inte influensan och inte svinan heller bara en vanlig förkylning annars skulle han inte mått så pass bra som han gjorde igår, douglas snorar och hostar som aldrig förr, jag vaknade av att han låg och hostade mig i örat så vaken är jag iaf. Själv har jag feber men inget mer.

Igår klarade jag bugeten för veckan så nu tänkte jag att jag ska ta igen det som jag missade förra veckan, längtar så mkt efter att få åka till thailand och bara slappa och göra det man vill, idag är det bara 71 dar kvar tills man sitter på planet.
Nu ska jag dricka lite med kaffe och njuta av tystnaden på balkongen.

P&K

Stackarna....

Älskling är riktigt dålig, tror att det är influensan, han har feber ont i halsen ont i kroppen och har sovit konstant i 14 timmarn nu, douglas är oxå sjuk snorar och har tok hosta det är hans förkylningsastma som är igång igen brukar komma nu när det blir kallt ute.
Själv har jag ätit alvedon till frukost och hoppas att det håller sig till bara feber.

Stackars killar dom blir så små och hjälplösa när dom är sjuka, blir att va hemma och vila för dom idag, har fixat lunch till dom som dom kan värma på sen. nu ska jag medicinera killarna och klä på mig och gå till jobbet.

P&K

Hoppas det inte är svinan....

När jag kom hem så sa Älskling att han inte mådde så bra, han har ont i kroppen hosta och har hög feber, det första jag tänkte va Nej inte SVINAN!!

Nu har jag och douglas käkat middag och lite efterätt ostkaka nu ska vi kolla på avatar, duscha sen är det natti natti.
Nu håller jag alla fingrar och tår att det inte är verken influensan eler svinan har verkligen inte lusta att ha nåt av dom, hoppas oxå douglas klarar sig men han verkar lite små sjuk oxå.

P&K

tisdadg 6 oktober

jaha då va det tisdag igen då värsta dagen är avklarad, hallen börjar ta form, har lite små skaer att fixa bara, ska byta lampknappar till dimmer ist och byta ut lampan i taket till spotlights, dimmern som vi ska ha är as ball ska försöka beskriva, den är svart den man vrider på sen runt om är det frostat glas och det frostade glaset kommer sen att lysa blått, det är underbart att ha en man som är elektriker som kan allt om sånt där.

Sen har vi dörrposterna som måste målas och listerna men det går i ett nafs när man väl börjar, lär väl bli till helgen att måla liisterna om jag inte skulle drabbas av massa överskotts energi förstås=))

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen väcka grabbarna, ska lägga in bilder sen när hallen är klar.


P&K

Söndag 4 Oktober

hej hop nu har jag vaknat så skönt att få sova ut, nu är batterierna laddade igen.
Igår så målade jag taket i hallen men behöver ta ett lager till så att det täcker.
Sen åkte jag och douglas över till mamma så Älskling kunde måla väggarna, vi gjorde en mamma/mormor dag vi gjorde fotbad och pedikyr, färgade och slingade håret, samt att käkade en mysig lunch, sen ringde Älskling och sa att douglas farmor hade bjudit in oss på middag, jätte skönt med tanke på vilken röra det är hemma.
Hos farmor åt vi en tre rätts middag med vitlöks skampi, köttgryta och äppelpaj till efterrätt MUMS.

Idagg  så ska vi nog inte göra allt för mkt mer än att få klart hallen och städa lite. sen kanske det blir en sväng till sommarstugan där det oxå pågår en renovering som är lite större än vår, där ska väggar bort och köket ska byta rum osv.
Nu ska jag ta lite kaffe och sen måla.

P&K

Nu är det bara lite kvar...

av renoveringen jobbar som en tok om kvällarna vill ha det klart, helts igår eller så.

Tänkte visa hur det ser ut innan under och så småning om efter, hallen ska bli vit ist för den terrakota färgade tapeten som vi har nu.

Innan

från ytter dörren sett


Från badrummet sett


Under renoveringen


blev mkt att spackla plus att vi fick göra det två gånger


Mkt lister som jag har maskat


Papperet är på plats på golvet nu ska jag börja måla taket.
Fortsättningföljer....


P&K

Sorry

Att jag inte inte har skrivit på ett tag men har haft fullt upp med vår renovering av hallen, som jag hoppas ska bli klar i helgen, håller på att bli tokig på denna ständiga röran för just nu är hallen tom och allt som var i hallen är utplacerat i vardagsrum, sovrum och i köket plus att det är en massa kartonger överallt med våra nya hall saker.

Det har varit en jätte trög vecka på jobbet och tror inte att jag kommer att nå upp till buget denna vecka men nästan buget lär jag komma på, typ 10 mindre.

Har inte så mkt inplanerat för helgen bara att jag och douglas ska hem till mamma och dammsuga på lördag så att Älskingkan måla utan att ha mig som sitter och studerar hans arbete och douglas som kladdar i färgen, så jag hoppas att på söndag kunna få röja i lägenheten så att  man kan hitta sina saker igen.

nepp nu ska lilleman in och borsta tänderna och sussa, det är ju dagis imorn och han är inte den piggaste på vardags morgonen men på helgen då studsar han minsann up kl 6 utan att man behöver väcka honom.


P&K

RSS 2.0