en underbar helg är över

nu är det dax för dagis och jobb igen.
i lördags så städade vi och sen kom angelica och jarem över, vi släpade oss ut i regnet för att gå till godisaffären sen åt vi lite mat och fikade, jätte skön dag enligt mig:)

Igår blev det skansen, var trevligt men känns som att barnen uppskattar det mer än vi vuxna gör, trötta och nöjad så åkte vi och köpte china mat och åt ute på sommarstugan.

nu är det inte många dagar kvar att jobba tills semestern och vi längtar efter sol, värme, bad, och ledigt.



P&K

nu sjönk Blondinbella tyvärr

jag läste BB:s inlägg om rökning där hon bland annat skriver
Citat från BB:s blogg
" Jag skulle aldrig anställa en person i mina företag, under mitt varumärke som röker, jag tycker att det symboliserar en slags svaghet. Jag hatar bilden av en size 0 tjej som lever på vin, cola light och cigg istället för mat. Är man destruktiv mot sig själv med rökning bland annat så syns det direkt, all glans i ansiktet försvinner och det kan inte smink rädda.Jag vill omges av starka coola tjejer som vill leva sunt och tar hand om sig själva!"

1 hon gör Bella&tyra show med tyra som röker, är hon inte anställd??
2 SJÄLVKLART vet alla rökare att det är farligt att röka, men är man inte destruktiv om man dricker alkohol eller äter fett, socker osv, DET är oxå jätte farligt
3 jag känner flera människor som är Starka, sunda och coola även fast dom röker.
4 vet ingen rökare som lever på bara vin cola och cigg, alla behöver mat
skulle kunna fortsätta lista upp mer saker.

Hon har ju nyss släppt en bok som ska få unga tjejer att få bättre självkänsla och nu trycker hon ner alla som röker att dom är patetiska och äckliga och svaga människor. hur många unga tjejer röker inte idag??

ni kan läs hela själv på www. blondinbella.se



Nu är det dax at sätta lite fart

hej hopp
när vi var i thailand i vintras så slog vi vad om att den som kunde den som kunde gå ner i vikt till sitt mål( alla har olika) skulle få en viss summa pengar, det bryr jag mig inte om men att vinna över både Mogge och Älsking räcker för mig. Vi har till nyår på oss och halv året har ju redan gått så nu gäller det att sätta fart.

Det är inte det att jag tycker " shit va tjock jag är" tänker inte på siffrorna så ,utan jag har lagt på liiiite på rumpan och låren vilket gör att många av mina byxor sitter lite för tight och jag har inte råd att köpa en ny gaderob men att gå ner lite i vikt är gratis!
Ska börja med att springa 2 gånger i veckan, kan ju inte köra för hårt i början, och sen utöka spring tiden och flera dagar.
sen måste jag släppa min älskade choklad för det hjälper inte mig att komma i byxorna;P

Nu ska jag in i duschen sen blir det Avatar!


P&K





Äntligen!!! Grattis Katrin och Bingo!!!!

Nu har han äntligen kommit ut Ringo, föddes idag strax före 16 ca 4 kilo Grattis!

http://nyheter24.se/noje/kandisar/article401539.ece

nu väntar vi på att få se en bild på den lille:)

har lite svårt för danska men den här gillar jag!

Rasmus Seebach, han har en otroligt behaglig röst, danska får mig att tänka på serien Anna Phil :D





P&K

you want a piece of me??


Då var det helg igen

fredag kväll och arbetsveckan är över nu är det bara att passa på och njuta av helgen.
Imorgon blir det babyshower hos angelica ska bli så trevligt och kul för alla barnen att få träffas tror att dom kommer ha kul ihop.

På söndag blir det ut till sommarstugan , Älskling har besämt att vi ska grilla schampi mums han gjorde ett prov i wok pannan och det blev jätte gott så varför inte grilla dom.

På jobbet rullar det vidare man märker på både kunder och kollegor att semestern börjar närma sig och självklart längtar all efter sol värme och få umgås med familjen.

Nu ska jag kolla om jag hittar nåt gott som vi kan ha imorgon på babyshowern.


P&K

underbara värme

god kväll nu har det varit varmt ett par dagar och jag älskar det att bara kunna kliva ut och inte behöva jacka så skönt, njuter till fullo av vår en timmes lunch som äts utom hus, idag blev det picknick på gräset.
När douglas skulle bada ikväll så såg ja att han har få bra med färg i ansiktet och på underarmarna men det är inte så konstig dom är ju ute nästan hela dagarna nu på dagis, och lillblekisen kan behöva lite färg:D

Nu ska jag ta mig ett skum bad och lägga ansiktsmask och en inpackning i håret, lite spa i vardagen tänkte oxå sätta lite färg på tånaglarna.


P&K

dom är få men dom håller i vått och torrt

Det är svårt att hitta bra, då menar jag riktigt bra vänner.
Jag har väldigt få men dom är dom bästa, det är dom som hjälper dig med vad som helst, när som helst. det är dom som man inte behöver säga nåt till utan dom vet.
Att lita på folk är väldigt svårt jag själv har trott att jag kände en person och sen visade det sig att den personen inte alls var den jag trodde, det har nog hänt nån gång att en som man trodde var ens vän plötsligt vänt om och stuckit kniven i ryggen på en, det är när sånt händer som man börjar få svårt att lita på folk.

Samtidigt måste man våga lita på folk, vara beredd på att det kan hända igen, att en vän sviker en och man inser att man haft så otroligt fel om personen.
mina vänner kan lätt räknas på en hand.

P&K


Minnen....

underbar låt som stämmer in på Äkta vänner

Minns ni vilken serie den är ifrån???


P&K

Söndag

ja då var det slutet på den härlig ledighet, vi har njutit till max dessa dagar.
I fredags så började jag och douglas och stor städa på morgonen han va otroligt duktig blev himla imponerad, sen hade vi bara köket kvar med ett ton disk la disken i blöt och satte igång diskmaskinen sen satte vi oss och åt lunch då frågar Douglas "varför är det vatten på golvet?" när jag kollar så forsar det ut vatten från diskmaskinen HJÄLP!!
stänga av diskmaskinen och fram med alla badhanddukar vi kunde hitta, sen fick diskmaskinen lägga sig i badkaret och tappas ut på vatten, det ända jag kunde tänka va FAN!! har inte planerat med några extra utgifter denna månad men vad ska man göra, nu står det den ny bra diskmaskin i köket som fungerar och inte spottar ut vatten.

Igår var vi ute på sommarstugan hela dagen och njöt av solens värmande strålar, fick lite gjort oxå bytte vatten i dammen så nu kan fåglarna plaska där i rent vatten, gjorde mat oxå fransk potatissallad och grillad fläsfile med tsatziki som jag gjorde själv det är mkt godare än att köpa färdig.

idag blir det Kalas för mig och Douglas och Älskling ska spela match vinner dom så är dom med i slutspelet, hoppas det går bra för grabbarna, blir första matchen som jag inte är med på men har sett till att det kommer andra som kan heja på!

P&K

min present

fick pengar i födelsedagspresent så jag valde att köpa en ny mobil det blev en HTC Hero jätte rolig och spännade, har inte lärt mig allt men "leker" mig fram, tror inte jag har läst bruksamvisningen på någon av mina senaste mobiler.



nu är det läggdax för den unge herren och för mig oxå:D

P&K

jippi nu kan jag blogga från mobilen


Torsdag och ledig

god morgon, härligt med hela 4 dagar ledigt, har mkt saker att göra och för lite tid så nu ska jag försöka komma ikapp med det så man slipper hålla på på vardagar när man är trött.

Idag så ska jag iväg och fixa naglarna och göra lite ärenden, beroende på hur vädret är får vi se vad vi hittar på.
igår efter jobbet tog jag en sväng i liljeholmens galleria men jag kunde inte hitta en enda sak som föll mig i smaken plus att det var jätte mkt folk som man stod och trängdes i varje affär, jag blev bara irriterad så tror att jag ska kolla på nätet och beställa där så länge man vet vilken storlek man har så är det okey.

nu så blir det lite mer kaffe och mys farmför tvn med douglas.


P&K

kväll

God kväll, Älskling är iväg och tränar, douglas har badat skumbad nu så sitter vi och kollar på Sabrina Tonårs häxan den tecknade med varsin kopp te, det är en mysig avslutning på en måndag kväll.

har inte så mkt att skriva det har varit en vanlig dag på jobbet går lite segt men det kommer bli bättre allt handlar om ens egna inställning, det är en ny dag imorgon och denna dag är över, man kan inte påverka det som har varit men man kan påverka det som kommer.


P&K

Måndag

japp då var denna helg över men snart ledig igen, igår var det firande av mig på sommarstugan tack gode gud så kom det inget regn.
fick massor av pressenter även fast jag inte hade önskat mig nåt, hemma spa med massage olja och peeling och bubbel till badet, av många fick jag pengar eftersom jag inte hade sagt vad jag önskar mig så jag själv kan köpa nåt som jag vill ha, och sen fick jag nåt som jag inte visste att jag ville ha men som jag verkligen ser fram emot Behandling på centralbadet får välja mellan 6st olika behandlingar och sen själv klart bada och träna, ska bli helt underbart!

nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det dax att gå till jobbet, ha en bra Måndag!


P&K

gaga med remix


Söndag

oj vad helgen flyger förbi snabbt redan söndag, men denna vecka kommer att vara kort så snart ledigt igen.
i fredags var vi bara hemma och tog det lugnt med fredagsmys, skönt skönt.
Igår så va jag hod frissan och fixade utväxten, blev nöjd som vanligt sen åkte jag hem och sov middag med min älskade son sen blev det att höra pajer för idag, ska snart sätta fart att fixa mer mat, grönsakerna ska marineras och den pastasallad ska göras.


P&K

torsdag

åhh va skönt att denna vecka snart är över längtar efter att få sova är otroligt trött misstänker att det har med pollen att gör.

Idag när vi kom till jobbet så hade våran chef bokat biljetter till förhansvisningen av Sen And The City gissa om vi blev överlyckliga.. så den 26 maj ska vi 12 pers och kolla på den efterlängtade filmen och det blir goodie bags oxå härligt!

imorgon så blir man ett år äldre känns helt okey, blir lugnt jag har inte planerat nåt spec. blir lite fika här hemma imorgon och sen på söndag blir det lite firande ute på sommarstugan, blir nog samma mat som förra året Paj pastasallad tzatsiki, lite grillat och bröd till barnen blir det korv med bröd.

På lördag så ska jag till frissan och färga utväxten, bli lite vår/ sommar fin är så skönt att vara hos frissan och dom håller på och pillar och petar i håret.


P&K

tisdag igen

go morgon litet uppehåll har inte haft tid att sitta ner och skriva, tar allt lite snabbt helgen har varit underbar med valborg och sen vaar vi barnfria på kvällen så då blev det bowling, lördag vart det grillning på sommarstugan och söndag var det match som dom vann.

vi har Molle nu eftersom mamma opererar benet, jag pratade med henne igår och allt hade gått bra hon tror hon får komma hem idag eller imorgon.

nu tog tiden slut så vi får se när jag hinner nästa gång.


P&K

RSS 2.0