helt okey dag för att vara måndag...

måndag är min sämsta dag det e jag och katten gustav vi båda är måndags hatare, men idag kändes det helt okey men det va svårt att komma upp imorse och det blev inte mkt bättre när man inte kom nånstans med vagnen i alla snö, tror att dom som skulle ploga i vårat område tog en sovmorgon eller nåt för snö va det överallt.

på jobbet gick det bra för en gångs skull på typ två veckor vilket kändes skönt, hoppas det håller i sig. nu så ska mitt mini monster och jag gå och sova så nassinassi ZZzzzzzz!


Härlig lördag

började morgonen på balkongen med kaffe och värmande sol i ansiktet, jag verkligen njöt av det, hoppas  våren kommer snart.
sen så bar det iväg till husby badet där vi va i ca 2 timmar, efter det va vi helt slut dogge satte sig och kollade på en film och jag slumrade till i soffan, nu så ligger loppan i sin låda och sussar söt medans jag funderar på vad jag villse för film eller om det kanske blir en serie ist. härlig dag med andra ord.


Nån gång måste man slå i botten för att kunna klättra upp

på jobbet går det inte så bra just nu idag har jag verkligen kämpat med att sälja men det gick inte ,hade otroligt otrevlig männsikor i telefon, men nån gång måste man slå i botten för att kunna klättra upp igen så jag försöker att lämna denna dag bakom mig och satsar på nya tag imorn ist. nu så ska jag hoppa in i duschen.


tider springer fram

nu börjar tiden gå snabbt hinner knappt med.
idag har jag badat för första gången sen operationen och nu känner jag mig hel igen älskar att bada det nåt som får mig att koppla av och varva ner.

på alla hjärtans dag blev det bowling och bio Yesman, vi hade det otroligt mysig och va helt slut när vi kom hem.
På söndagen så fick vi båda sova ut och vid 12 kom Douglas hem och sen va det bara att gå, Kalas för min gudson som fyllde 1 år lillkillen börjar blir stor:D

Idag så har jag inte hunnit med att göra mer än det vanliga jobba laga mat och sussa med douglas, nu så ska man väl ta och ge kroppen lite skönhetssömn

Grattis Min Underbara Moster

Idag må vara alla hjärtans dag men det är inte bara det för mig utan min Mosters födelsedag Stort grattis till dig!
som jag har nämnt tidigare är hon en person som jag ser upp till, Självsäker stark och  Stort hjärta, bättre Moster får man leta efter:D hoppas du får en trevlig födelsedag!

Idag så ska jag och älskling vara barnfria, det var längesen vi gjorde nåt tillsammas utan Minimannen, jag hade planerat in lite saker men fick ändra på dom planerna men det blir lite andra roliga saker. nej nu blir det in i duschen.

Ja, då var det onsdag imorn igen

gud va skönt det känns när tiden börjar gå lite snabbare och det börjar vara lite lujsare ute nu oxå när man går till och från jobbet, nu e det bara lite värme på det här så har vi ju vår.
det går segt på jobbet just nu men det e bara att kämpa vidare nån dag slutar det ju vara trögt oxå, men så länge jag säljer så är jag nöjd sen att det inte är dom siffrorna som jag önskar är en annan sak.

hade världen härligaste kväll igår med tjejerna va hemma hos leo och käkade thai mat och snackade skit, pratade bland annat om att angelica snart flyttar med sin familj till dubai och hur alla kände inför det, jag vill nästan inte prata om det för jag vet att det kommer vara en otroligt känslomässig dag när dom åker men vi bestämde iaf att vi ska vinka av henne och Jarem  på arlanda.

har inte skrivit så mkt dom senaste dagarna för att jag e helt slut hoppas att jag får lite nya krafter nu när solen verkar vara framme en liten stund på dagen.
nu ska jag kolla på CSI Miami med min älskling.

Lördag

sitter med kaffe och en skål med chrunchy och vanilj youghurt mums, ska snart städa i köket för där har nån släppt en bomb.
vad e det för väder ute?!?!?  ser inte nånting värsta dimman, tråkigt jag kände ju för en lite promenad idag men den känslan försvann nu när jag såg vädret usch!
skriver mer ikväll

jahapp....

då har man klarat av årets första bihålsinflamation då i tisdag så trodde jag på riktigt att mitt huvud skulle explodera, och det blev inte bättre av att vårdcentralen inte registrerat mitt samtal, dom skulle ringt upp mig vid kl 12 och jag skulle fått en tid men icke!
jag ringde igen vid halv ett och då får jag till svar att mitt samtal nog inte blivit registrerat men tillslut fick jag en tid och en mkt trevlig läkare undersökte mig noga och sa att det var bihålerna men där emot såg öronen mkt fina ut, har haft mkt problem med öronen när jag va lite och även i vuxen ålder.
idag så kände jag mig lite bättre så jag travade iväg till jobbet, efter en mkt trög dag hämtning på dagis och sen lite mat och läggning på det så känner jag mig helt slut.

nej nu ska jag gå och ta av mig ansiktet och krypa ner i sängen. sov gott och krya på er vet att många av min släkt och vänner oxå är sjuka.

Söndag igen

igår så va vi uppe hos morfar och mormor och hämtade blien som går hur bra som helst, känns skönt att ha bil nu blir det lite press på älsklingen oxå att ta körkortet, han kör hur bra som helst har bara halkbanan nästa fredag och sen teori och uppkörning kvar så jag tror inom en månad har han nog körkort.

När vi kom upp så sa jag till douglas att gå in och hälsa på mammas mormor och morfar, han gav mormor en stor kram och hoppade upp i knät på morfar och man såg i morfars ögon hur glad han blev.
När vi fått körkort så ska vi åka upp och hälsa på dom, det blir så mkt enklare när man har bil.
duschen kallar sen blir det kalas hos Douglas farbröder.

RSS 2.0