kick off och helg

men god morgpn på er!
i fredags så var det kick off i form av folkrace vilket var hur kul som helst bilarna bara sladdade runt och det gällde att ratt på för att inte krocka hur kul låter inte det!
vädret hade ju kunna varit bättre men regnet slutade efter en stund och lämnade en massiv gägamoja.

På tal om vädret så hur härligt är det inte när solen strålar när man vaknar utvilad på helgen, då man kan sitta och njuta av en kopp kaffe på balkongen medans solens stråla värme ansiktet.

det kommer lite bilder och s senare när mms funktionen börjar funka igen så håll ut :D

P&K

jösses va trött man kan vara

jahapp då ä det onsdag imorgon.
på Fredag blir det work shop och kick off kul!
sen börja säljmålet på måndag då blir det fart och fläck må jag säga, den ända drickan på arbetstid är KAFFE!

nu blir det svenska hollywood fruar!
P&K

Full fart denna helg

tjolahopp då va det helg igen.

denna helg blir fullspäckad precis som dom andra, idag vet jag inte riktigt hur jag har planerat... först ska jag ta tag i lägenheten som jag har blundat för hela veckan behövs saneras i köket, monser högen av tvätt ska besegras, nu har jag beväpnat mig med allt som behövs så den fighten ser jag fram emot.
sen blir det lite action i form av bio i Heron har ett möte med Mikael Persbrant som Hmilton.
när mötet är avslutat så ska intag av föda avverkas sen hem svida om och ladda upp för att jobba festvåning från 21 till 05 efter det blir det några timmars sömn och sen börjar söndagen då är det inplanerat med fotbolls träning följt av 2 km loppis i Aspudden.

Tr jag kommer vara mer trött efter helgen än efter en veckas arbete hahah vet inte om jag ska skratt eller gråta men det som inte tar dö på dig gör dig starkare visst är det så man säger???

Ja just det måste erkänna jag har fastnat för, håll i er nu, Justin Bieber!! trodde aldrig att jag skulle lägga upp en låt av honom i min blogg men nu kommer den.

 

 
 
 
Nej nu måste jag gå och tygla dammråtterna som börjar att håna mig när jag bara sitt här vid datorn.
Ha en fab helg så hörs vi 
P&K

gräsänka och kärlek

hellu japp nu har det blivit tisdag och veckorna bara flyger fram, snart är det helg igen och då blir det att jobba natt på festvåningen. Jag och Douglas är själv, mannen är ut och far i Sverige men kommer hem imorgon igen.
funderar på att göra en hallon paj tills imorgon då får douglas barnvakt och jag ska på föräldra möte på skola, ska bli intressant att träffa alla lärare och höra lite hur livet är nu när man har barn i skolan.
Douglas storm trivs i skolan fast inte på morgonen för då är han så trött att "skolan är inge roligt kan jag inte f vara hemma idag" men sen när man hämtar honom så har han så mkt att berätta och det va inte så pjokigt att va i skolan.

P&K


gammalt inlägg som aldrig blev publicerat, bättre sent än aldrig

Go kväll

har inte hänt så mkt på den senaste tiden, jobbar mkt på bröllopet så att allt ska bli bra, men har oxå haft min födelsedag att planera, på lördag så blir det lunch för släkten ute på sommarstugan, sen på kvällen så blir det middag och drinkar på thaibåten med vänner, var ganska så sent ut med inbjudningarna men vi blir några stycken iaf och jag känner på mig att kvällen kommer bli super kul.
skulle gärna vilja ha en person med på lördag men jag får hålla mig tills hon kommer till sverige i sommar, miss u much.

annars då.. jo jag har blivit smått förvirrad och glömmer saker hela tiden, vet inte vart mitt headset till mobilen har tagit vägen samma sak gäller laddaren till kameran, skulle ju vara himla bra att ha med kameran på lördag, känns som jag har letat överallt men kan inte hitta dom nånstans.

HAHAH ja just det måste berätta en kul grej, förra veckan när älskling var bort rest så hade jag och douglas gått och lagt oss för natten och helt plötsligt vaknar jag upp sittandes i vardagsrummet i min fåtölj ätandes ur mitt påskägg som jag hade lagt i köket hahaha jag skrattade mkt åt det dagen efter men det var ganska obehagligt att vakna upp på ett annat ställe än där man hade lagt sig.

Jag har alltid gått i sömnen men vissa perioder är det mer och andra inget alls, sen får man inte glömma att jag är grymt duktig att prata i sömnen oxå och det låter som att jag är klarvaken när jag gör det :P


nej nu ska jag ha mig en kkopp kaffe och koll

Oj här har det hänt grejer

Hela portalen har gjorts om mycket nytt att lära sig.
jaja sommaren verkar vara över nu har det regnat i flera dygn och solen har inte gett sig till känna.
<Hösten är inte riktigt min favorit säsong men måste ju erkänna att lite tända ljus, film och mys i soffan är ju underbart, plus löven i alla fäger som man kan gå och sparka i ute, jo hösten är väl helt okey.

Douglas har börjat skolan och det gr som en dans en väldigt krävande dans, han är helt slut när man kommer och hämtar honom men det betyder att han har haft det roligt.

På jobbet rullar det på har ganska många saker att se fram emot nu i höst och vinter. om några månader blir det att packa ihop lägenheten och flytta, jobbigt att packa hatar att flytta tycker inte om oordning men men.


P&K

RSS 2.0