Bilder från Alcudia


så här underhöll sig killarna på rummet den ena läste och den andra kollade på film på datorn


på stranden

.
douglas gillade poolen bättre, smakade inte lika illa om man fick vatten i munnen:D


Vår underbara pool


Lite trött kanske...


full med spring i bena


med sin nya spindelmannen boll är man tuff


svårt att hålla ögonen öppna när det är sol


glass blev det oxå minst två om dan


lekfontän, svalkande och kul


douglas gav stranden en andra chans men tyckte inte bättre om den för det...


bättre va det i poolen här va han som fisken i vattnet


cola är gott i värmen


med Mammas solglasögon, så är man cool


även jag fick vara med på några kort


sista dagen vid poolen, det var varmt och skönt, saknar det otroligt mkt


kl halv åtta på morgonen utan frulle i magen, då ser man ut så här...


halv åtta på morgonen utan kaffe ser man så här glad ut...


på bussen till flygplatsen


vem kan skrika högst på flygplanet....


lagom möra efter 3 timmars flygning, men glada över att kommit hem säkert.


Fredag 31 juli

så underbart idag skiner solen, har packat kaffe saft och smörgåsar nu ska vi till stranden och steka, iaf jag douglas ska nog bada han är inte lika kräsen med temperaturen som jag är.

semester börjar lida mot sitt slut och det känns faktiskt tråkigt, det har varit så härligt att få spendera så mkt tid med familj och vänner.
man hinner ju inte träffas så mkt när man jobbar förutom på helgerna och då är det svårt att träffa alla.

nej nu ska jag slänga på mig lite bad kläder och åka iväg.


P&K

onsdag 29 juli

Idag blir det gröna lund för hela slanten, kan ju säga redan nu att aldrig i livet att jag kommer åka insane, men Älskling kommer se hur kaxig han är efter den hahaha.
douglas har ju växt lite sen förra året så nu får han åka lite mera saker tror dock inte det kommer bli mer än förra året då han är lite rädd av sig.

nej nu kallar duschen på mig, har suttit och svettats på balkongen hela förmiddagen.

P&K

Måndag 27 juli

god morgon då va det måndag och den sistaa måndagen på semestern, läste just att i mitten på veckan ska det bli bra väder och det sägs att det ska vara i 2 veckor, det är väl typiskt att det ska bli fint väder  när man börjar att jobba:(

Idag så tänkte vi dra till södran och bada men jag vet inte om jag kommer att bada, gillar inte och bada om det  inte är sol blir så kallt när man kliver upp då.
Sen blir det nog sommarstugan och fixa iordning lite, inatt kommer douglas farmor och farbröder hem, douglas har längtat såå efter att få leka med dom.

nu ska jag ta och fixa lite med kameran och lägga in lite bilder tror jag.

P&K


Söndag 26 juli

tjoho helt slut har varit på kolmården hela dan, det var jätte trevligt det va jag Älskling douglas farfar,faster och kusiner som va där, många djur hann vi se men bäst va nog delfinshowen som vanligt otroligt imponerande.

Jga ska ladda upp bilder båder från Alcudia och från kolmården men orkar inte nu, för nu väntar sängen på mig.


P&K

Fredag 24 juli

åhh så trött jag är nu hann inte skriva nåt imorse innan vi skulle iväg.
Idag så åkte vi ju upp till min morfar och mormor och hälsade på, dom tyckte det va hur trevligt som helst att få träffas och douglas var helt överlycklig att träffa dom, det blev både stora kramar och att sitta i knät, vilket uppskattas av morfar och mormor.

Ska försöka komma upp till dom lite mer fram över, det är ju så skönt där, det är lugn och harmoni för kropp och själ, önskar att det va fler dar kvar på semestern så man kunde va där lite längre.

Vi plockade röda vinbär, hallon och sen tog vi en sväng in i skogen och där fanns det blåbär så att det stod härliga till.
Douglas va mkt nöjd med dagen och det är vi oxå nu så blir det natti natti, imorn är det kalas på ekerö och sen lite ensam tid för mig och älsklingen.

P&K

Torsdag 23 juli

jahapp vad gjordes igår då, nja inte mkt vi hade slappdag va hemma och gjorde ingenting, jo jag lyckades tvätta diska  och dammsuga lite och killarna va ute och spelade fotboll en stund men det var för varmt så dom kom in ganska så snabbt.

Idag hade vi planerat att åka till Södran ute på ekerö och bada men det verkar inte vädret vilja, så vi får se vad vi gör under dagen men sen fram till kvällen ska vi ut till sommarstugan och grilla lite mums!

Imorgon ska jag Äskling, douglas och min mammma åka på roadtrip upp till min morfar och mormor och hälsa på, då kommer hela min släkt vara samlad för att idag så åker min moster upp och är där några dar, så roligt att få träffa alla det är ju inte så ofta.

Nu måste jag ha lite mer kaffe så man börjar fungera.

P&K

Tisdag 21 juli

God morgon jaha vad blir det att hitta på idag då??
hmm min älskling ville träffa teddy och åka kollam på bio, så jag tänkte att jag och douglas åker hem till mamma och tvättar lite fönster.

sen tror jag det blir att åka till sommastugan så skönt att vara där och pyssla lite och douglas får va ute och leka oxå, igår så köpte vi en sån där "slipe and slide" till sommarstugan dock så va det lite för kallt igår för att dogge skulle vilja bada.
det blir nog fart när han farbröder börjar leka med den då blir det full rulle.

Nu kallar balkongen och kaffet på mig.


P&K

Måndag 20 juli... del 2

hej hej blev lite ändrade planer för idag, det blev kista galleria i ca 2 1/2 timmar med killarna, sen bar det av mot sommarstugan men vi gjorde ett snabbt besök på blomaffären köpte lite blommor sen åkte vi till Görans grav och gjorde fint, försökte förklara för douglas vart vi var och vad alla stenar, blommor och ljus va till för och varför man grät, svårt att förklara för en liten kille på 3 år.

Efter det hämtade vi upp teddy och drog till sommarstugan och grillade hamburgare riktigt gott och sen va kl 20 så det fick bli att åka hem.

Nu har jag nyss kommit in efter en frisk spring tur, skönt att få renas tankarna och små tävla lite mot dom andra som är ute och joggar så härlig känsla när man nyss sprungit förbi en sån där hurtbulle med den senaste jogging utstyrseln, med vätslebälte och sån där armbandshållare för sin otroligt lilla ipod, kan inte låta bli att skaratta lite lätt och känna "fan va bra du va! du vann!"
Ahahaha nej nu märker jag att jag e trött ska hoppa in i duschen och sen sova lite.

P&K

Måndag 20 juli

Denna morgon har vi tagit det lugnt men nu börjar vi vakna till liv igen så snart ska grabbarna och jag åka och shoppa lite, det va jag som ville åka och shoppa och dom sa att dom ville följa med tror dom är sjuka eller nåt....

Vad jag ska shoppa vet jag inte men vill iaf kika lite om det finns nåt fint eller onödigt sån kan man ju inte få för mkt av :))
efter vår shoppingtur så blir det nog en sväng till sommarstugan och lite grillning om vädret tillåter.

Igår så va jag och Douglas över hos min mamma och hälsade på, käkade lite mat och douglas kollade på film, jag hann oxå med att tvätta av mammas sovrummsfönster, alla hennes fönster är i behov av tvättning men jag har sagt att tvätta fönster det får hon inte göra själv utan det gör jag.
Sen va douglas gudmor och min gudson över på besök, douglas har verkligen saknat dom, får hoppas det inte dröjer allt för länge innan dom kommer tillbax.

Har så många saker som jag vill göra som åka och hälsa på min morfar och mormor, åka till kolmården, åka till parken zoo,  gröna lund och skara sommarland men nu är det ju halvtid på semsetern så vi får se vad vi hinner med.
nej in i duschen och iväg och shoppa

P&K

Söndag 19 juli

har precis vaknat, jätte skönt att få sova ut.
Vädret verkar inte riktigt kunna bestämma sig hur det vill vara, hoppas det kan bli lite sol ute idag för det vore trevligt att kunna åka till stranden en sväng och sen hem till mamma och äta middag.

igår så va vi ute på sommarstugan eftersom douglas farmor som har sommarstugan är på gotland så va vi där och klippte gräset rensade lite och plockade lite bär som hade mognat, douglas sprang i vattenspridaren, efter lite jobb så blev det att slappa i hängmattan en stund medans älskling fixade grillen, sen blev kl så mkt  så det blev dax att åka hem.

ska försöka städa lite här hemma, dammsuga och moppa och tvätta lite.

P&K

fortfarande svårt att förstå att du inte kommer tillbax

har flera nätter drömt att du inte har gått bort utan att du fortfarande är levande, att jag går förbi dig och att det bara har varit en drömt en dålig sådan och allt blir som vanligt igen, ska åka ut och hälsa på dig där du vilar i frid och göra fint vid din plats.

Jag saknar dig nåt otroligt, har fortfarande inte tagit bort ditt nr från min telefon.
Hoppas du har det bra där du är, jag vet att du vakar över oss där uppe.

Hör din låt då och då och det verkligen hugger tag i mitt hjärta, varje gång slår det mig att det är på riktigt.


Borta bra men hemma bäst

är väl det man säger, men måste erkänna att jag saknar alcudia redan. inte för att vi gjorde nåt speciellt vi slappade vid poolen varje dag.

Hemresan gick jätte bra, fast jag har fått feber, har haft det i 2 dagar nu så jag var helt slut när vi väl hade kommit hem. Drömde i natt att jag hade fått den där svininfluensan och att jag fick ligga i nån plast bubbla och inte träffa nån och alla läkare hade såna där måndräckter på sig för att jag inte skulle smitta dom,Tack gode gud att det bara var en dröm.

nej nu är det dax för lite kaffe och möjligen en alvedon till, ska se om jag hinner ficka bilderna imorn sov så gott.

P&K

Jag älskar Alcudia

det är ett helt underbart ställe, stränderna är vita och havet turkost, långgrunt som bara den, ska du ha vatten upp till axlarna får du traska på en bra bit ut i vattnet.

Maten är god och folket trevligt lite svårt att förstå när spnjorer pratar engelska för dom läspar och mumlar ganska så mkt.
Douglas har ätit minst en glass per dag, hans hår har blekts så mkt att det nu skiftari vitt.

Vi har tagit det lugnt och sovit middag varje dag mellan ca 13.30 - 16.00 så man orkar med kvällen.
nej nu ska jag ta och sussa skriver nog mer när jag kommit hem för då kan jag lägga till lite bilder oxå, men vi har det helt underbart och om jag fick välja så skulle jag absolut stanna en vecka till.


P&K

Torsdag 9 Juli

Hjälp va tiden går fort, har ju massor som jag måste hinna med att göra innan vi åker imorgon.
Idag är jag iaf helt frisk och känner mig som vanligt igen, kan ju ha nåt med att jag spenderade hela gårdagen med att ligga och halv sova i sängen, Älskling fick oxå en släng av kräksjukan igår så vi var två sjuklingar, Douglas va jätte uttråkad och tyckte vi var tråkiga som inte orkade göra nåt, men då ringde hans farmor och erbjöd sig att ta med honom till skansen så vi kunde kurera oss i lugn och ro.

Det var jätte skönt att bara kunna ligga i sängen och inte göra nånting men nackdelen är ju att jag har dubbelt så mkt att fixa idag, har fortfarande saker som måste inhandlas inför resan, men det ska nog lösa sig.

Har kolla vad det är för väder på Alcudia under den veckan vi ska vara där och det ska vara mellan 30- 37 grader och sol, det känns skönt med tanke på hur vädret här hemma är.

Douglas har resfeber så det står härliga till han kan inte sluta prata om när vi ska åka, om flygplanet, bada och äta glass.
tror att denna resa är välbehövlig för oss alla, ska försöka fota lite, just det måste ladda kameran. ne mer kaffe skriver kanske ikväll om inte resfebern tagi över då:))

P&K

 

Onsdag 8 Juli

shit vilken dag det var igår och då menaar jag inte på nåt bra sätt.
Det hela började med att jag hade tid hos gynmottagningen för att plocka ut min p-stav det gick bra och vi pratade om vad jag skulle ha ist, vi kom fram till att p-spruta fick det bli, jätte trevlig barnmorska som jag träffade och hon förstod vekligen och lyssnade på vad jag hade att säga.

när jag var klar där åkte jag hem igen tilll mina killar som va så utråkade pga av det dåliga vädret, helt plötsligt börjar jag känna mig konstig lite snurrig och illamående så jag gå och lägger mig en liten stund och hoppas att det ska försvinna, men icke vaknar och känner samma sak plus att jag är hungrig
Slänger ihop lite mat och hoppas att det var lite mat som behövdes.

Det börjar kännas lite bättre tills jag reser mig ur soffa, dom kommer allt upp, bosätter mig på toan en stund, sen blir det sängen för jag känner mig helt matt och snurrig plus att jag har fått feber, fryser som en tok fattar inte vad som händer, jag kan junte bli sjuk nu vi ska ju åka på fredag:(((

Killarna gå och lägger sig och jag lägger mig i ett skållhet bad måste ha lite värme, känns bra efter badet men tydligen lugnet före stormen blev att hålla toan sällskap igen, tar en ipren för jag måste sluta frysa gör ont i kroppen.
Somnar äntligen och vaknar kl 03 i natt pga att jag fryser igen 2 ipren och sen en stunds sömn till.

Nu känner jag mig helt okey men vet inte om det fortfarande är iprenen som gör att jag mår bra
Idag så ska blien i på Ac service sen får vi se hur jag mår om det blir nån aktivitet.


P&K

Tisdag 7 Juli

jaha kul väder ut ,man skulle kunna tro att det ska bli höst när som helst, men det gör inget för på Fredag morgon kl 06.40 så lyfter vårt plan till Alcudia såå skönt.

Idag blir det tripp till vårdcentralen och plocka ut min p-stav den är bara till besvär (ni tjejer vet vad jag pratar om) ska kolla med dom på mödravårdcentralen om jag får ta P-spruta igen eller om jag kan ta sån där östrogenfritt p-piller.
Sen blir det att fortsätta med projekt stor röjning i lägenheten, har insett hur mkt skit man sparar som bara tar plats, Älskling rensade igår bland sina kläder och helt plötsligt är inte gaderoben spräng full längre.

Ska försöka hinna ta ner resväskan oxå så den får lufta sig lite, den står uppe på vinden och har en speciell doft i sig och luftar man den inte så har man den doften i alla kläder som ligger där i sen.

Måste kolla hur jag ska planera resten av dagarna innan vi åker oxå har så mkt jag vill göra men mkt beror på vädret, för hur kul är det att vara på Kolmården en hel dag i regn,inte såå trevligt.

Mer kaffe så kanske man kan öppna ögonen ordentligt

P&K

Första dagen på semsetern

så skönt att ha semester, idag så är det nagel dax ska bli så skönt att få fina naglar igen har inte varit där på 6 veckor!

undrar vad som har hänt med vädret jag hade ju beställt fint väder till min första semester vecka men det verkar inte gått så bra:((
ska ta och fixa iordning lite här hemma, har tre ikea kassar  med nytvättade kläder att vika.



lite morgon trött så här vid kl halv tolv hahaha

Sommar avslutningen 09

Vi åkte ut till sandhamn och åt middag så sandhamns värdshus sen blev det en drink och färd hemåt med båt genom skärgården.














Leona och Liza körde lite Titanic




Imorgon är det fredag!

helt underbart fredag och avslutning på jobbet ska bli kul, idag fick jag mobilen av liza och kan ju bara säga att jag älskar den, när jag kom hem och visade älskling den så sa han "  en sån där vill jag oxå har" hahah lite avundsjuk blev han nog.

nu har jag nog gjort alla behandlingar som man kan göra i ett hemma spa känner mig fräsch och klar för att ta min del av skönhetssömnen så man är på topp imorn, men innan det är läggdax blir det nog en kopp kaffe.

får sen om jag hinner skriva en lite rad imorgonbitti innan jag går


P&K

idag får jag min nya mobil

känner mig som ett barn på julafton



så jag längtar

RSS 2.0