en av mina favorit filmer kan ses hur många gånger som helst

jag har ett par absolut favorit filmer:
P.S. I love you
Titanic
Man on fire
Taken
Bodyguard
Det är riktiga snyft filmer men det gillar jag
P&K

lite kul...

Det finns en ny studie om hur kvinnor upplever sina arslen. Resultaten var ganska intressanta för 30% av kvinnorna anser att deras arslen är för feta. 10% av kvinnorna anser att deras arslen är för magra. Resterande 60% säger att de inte bryr sig, de älskar honom, han är en bra människa och att de inte skulle byta ut honom för allt i världen..



P&K

Onsdags Mys

go kväll
Halva veckan har gått och det måste man väl fira på nåt sätt, Jag och Douglas tog och gick o åt pizza efter dagis det var populärt, jisses vad han har börjat äta mkt jag är helt chockad , han smällde i sig en pizza själv! min lilla kille börjar bli stor det är nog bara jag som inte (vill) förstå det, jag vill ha den lilla killen kvar som är beroende av sin mamma och inte en tonåring som om ett par år tycker man är pinsamm och inte förstår nåt, nej vill ha min miniman kvar kan man önska sig det i typ julklapp att han inte ska växa mer??


Jsg har ju förut skrivit om Adelé, kan nog inte säga det för mkt hon har en fantastisk röst som verkligen berör mig, gilla det lite hesa i hennes röst men hon har oxå en sån klar stämma att man ryser
den här låten är väldigt skör men jag äälskar den, tror nog att dom flesta kan känna igen sig i texten att vara olyckigt förälskad.



god natt alla fina


P&K

härligt varma söndag

go kväll
den här helgen har varit i min smak inte nåt planerat alls och sovit mkt, igår var vi hemma på dagen sen var vi på vårfest på sommarstugan.
Idag så har vi varit ute och övat på at cykla, då träffase vi douglas kompis och var och lekte med dom en stund, sen var det dax att röra sig hemåt, douglas kollar på film älskling lagar mat och jag sofftar i soffan.
P&K

God morgon härliga fredag!

god morgon
är helt slut i kroppen efter en timmes zumba igår, men det är skönt att det känns lite.
Idag så ska Doggster med mig till jobbet eftersom dagis är stängt dom ska riva det gamla och det nya dagiset får alla sina möbler idag.

Väderet är underbar blå himmel och sol riktigt skönt ute redan nu på morgonen.
Helgen bjuder på solning på balkongen och sen vårfest på sommarstugan, en helg i min takt, så lite att göra på så lång tid som möjligt.


Nu ska vi ta och göra iordning oss,.


P&K

god kväll i stugan

japp då har man vaknat, ska snart gå och borsta tänderna och lägga mig och sova i min säng, det är otroligt va skönt det är att somna med douglas, vi brukar ligga och prata han vill gärna bertätta vad han har gjort på dagis och han är ganska duktig på att spinna vidare så om man inte stoppar honom så skulle han kunna prata till kl 22 om man lät honom, undra vem han har fått det ifrån inte är det sin pappa iaf;D
Idag var hans sista dag på sitt gamla dagis från och med måndag ska dom gå i sina "paviljonger" finare ord för baracker, imorgon får han vara med en kompisd och sen på fredag blir det att följa med mig till jobbet.
Min dator är ju med John och jag hoppas att han kan fixa den så vi håller tummarna, jag tror att problemet är fläcktsystemet den kyler ite av dator tillräckligt så den blir överhettad och kollapsar, har frågat mamma om jag inte skulle kunna få köpa hennes laptop, självklart går det bra så på ett eller annat sätt löser det sig.
Inbjudningarna är skickade la dom på postlådan imorse, känns bra att dom är på väg nu, så håll utkik i brevlådan.
nu så får det räcka för idag, ögonen går i kors få bli god natt.
P&K

god morgon

äntligen har min inbjudningskort kommit, lång historia tar det en annan gång.
Min dator har kraschat så nu får jag låna älsklings jobbdator, ska kolla om john på jobbet kan fixa den, blir helt hjälplös utan dator, sen så håller min mobil på att krångla så den har nät när den känner för Gahh!
Jag lever och livet rullar på har börjat att köra zumba 2 ggr i veckan, det är kul men grymt jobbigt men jag känner att det passar mig bra.
ska lägg in bilder och sånt när min dator mår bra igen så ills dess får ni hålla er.
P&K

RSS 2.0