jahapp.. å va den helgen över

det otroligt vad tiden går fort när det är helg, hinner ingenting av det som jag önskar att jag skulle hinna.
Igår var vi och kalasade sen drog vi hem och powernapade, konstigt nog kunde jag inte somna, jag som annars inte alls har några problem med det.

runt 21 drog vi iväg till festen och där röjdes det på bra må jag säga, det var lagom i baren inte för mkt och inte för lite så att det är tråkigt men när kl började närma sig 5.30 kände jag att jag va trött och kroppen började göra ont hade ju stått upp sen kl 22.
vi var väl hemma runt 7 på morgonen, hann knappt nudda kudden innan jag sov.

Jag vaknade kvart i 11 idag och var så kaffe sugen så jag släppade mig upp, drack ett par koppar kaffe sen drog jag iväg till Bröllopsmässan i Nacka, den var grymt bra dom hade lite av allt, jag var nöjd.

Nu ska jag kolla på lite serier och äta thaisoppa sen blir det natti natti tror jag :D


P&K

Lördag

god morgon jag har nyss klivit upp och sitter och degar med min kaffe så skönt att sova ut.
Dagen bjuder först på kalas runt kl 13 och sen bär det hemåt svida om och göra sig iordning för festen med stort F dock ska jag inte festa jag ska jobba, stå i baren från kl 22 till runt 06 nån gång det lär bli mkt kaffe och redbull för att jag ska hålla mig vaken, jag är ju van att gå och sova runt kl 19 med Douglas undra hur det här ska gå...

gammal bild men nu börjar jag sakna mitt långa hår:(

nu ska jag svepa min kaffe och sen gå en snabbis till solariumet för att få lite ljus.
ha en fin helg!


P&K

God morgon tror jag det heter...

Har sovit lite inatt, har inte kunnat sova på den sidan som dom drog ut tanden på och det är min"sovsida".
nu försöker jag vakna med lite kaffe, har slutat att prata som Sid i Ice Age vilket är skönt dock är jag bra svullen om kinden ser ut som en hamster sombara stoppat in maten ena kinden, hoppas det lägger sig lite.


Idag är det trosdag och snart är denna vecka oxå slut och jag längtar till helgen, hoppas det går hyffsat på jobbet idag.


P&K

tandläkaren igår tandläkaren idag, roligare kan man nog ha...

god morgon igår efter jobbet så var det dax för en undersökning hos tandis, var ju ett år sen jag var där så det va på tiden, inge hål i tänderna, skönt! men min visdomstand den sista jag har kvar har växt så himla konstigt och jag  frågade hur det var med den när den skulle dras ut, efter fotografering och efter att han tryckt på tanden så konstaterade han att den måste ut rätt omgående den ligger nämligen nära en nerv som går till huvudet och när han tryckte på den så smällde det till i mitt huvud, nu förstår jag varför jag haft ont i huvudet vissa dagar när jag vaknar jag har sovit på den sidan som jag har tanden på och där av huvudvärken.

tiden som jag hade och välja på var kl 20.10 igår nepp måste ladda mentalt för sånt här, 19.10 idag eller om ca en och en halv månad så länge pallar jag inte vänta och sån huvudvärk så det får bli idag.
Hoppas att jag inte svullnar och har så ont som förra gången men då drog jag ju ut 2 st.
så snälla håll tummarna för mig.


P&K

då va det måndag igen

god morgon känns nästan som att veckorna bara består av av måndagar och fredagar allt där i mellan går så snabbt, denna helg försvann snabbare än jag han blinka men det har varit en bra helg fyltt med mkt skratt och trevligt umgänge så jag klagar inte.

i Fredags så hade vi Älsklings syster över på besök blev mkt prat och skratt och vi körde PS3 singstar+dance vilket fick mig att hamna i värdlens skrattattak, skrattade så mkt att jag låg på golvet med kramp i magen och tårarna bara sprutade på mig.

I Lördags var det dags för Douglas kalas för hans dagis kompisar och det var väldigt lyckat, dom röjde runt på Andys Lekland och smaskade på en god gräddtårta

Isöndag var det ännu ett kalas fast för Douglas farbröder som fyllde 6 & 8 år, åt god smörgås tårta och fikade med Hallontårta.

Nu ska jag gå och göra varm Oboy till Douglas för idag är det miniutflykt dom ska gå och åka skjärtlapp.


P&K

sköönt med helg

Det har varit en lång vecka och då känns det skönt med helg så man kan ladda batterierna.
Imorgon så är det douglas kalas för hans dagis kompisar det kommer att vara på Andys Lekland där barnen kommer röja rejält.
nu ska få i mig lite kaffe och sen en dusch.

P&K

härliga söndag

god morgon sitter här och gäspar med en kopp kaffe, ska snart släppa mig ut med molle, han är dock inte så glad över att gå ut för att det töar, har ca +3 grader, jag är därimot jätte glad har tröttnat på den hära snön nu så det är bara bra om den försvinner.

Igår så va jag och slingade håret som vanligt är man hur nöjd som helst, sen så råkade jag gå förbi Gina och hittade 2 par byxor som såg så ensamma ut så dom fick följa med mig hem.

Dagen bjuder på en trip till Ekerö och hälsa på Älsklings mormor och äta lite middag.

Hoppas ni haft en bra helg


P&K

Äntligen Fredag!!

Denna vecka har varit oändlig! jag har varit så trött varje morgon och dagarna och verkligen krypit förbi.
Nu är det helg man kan sova hur länge man vill och oxå peta in en tupplur under dagen helt underbart!
Jag måste nog säga att jag är bäst på att sova, kan vakna på en lördag kl 10 och vara uppe i 3 timmar sen gå och sova 2 timmar igen och sen sova för natten ca kl 23, ja nåt ska man väl vara bra på :P

Ska försöka att ta det lite lugnt i helgen så man är utvilad till nästa vecka, för att vara så trött när man vaknar som jag varit är ej okey.

Imorgon har jag iaf bokat tid för att slinga håret, har ju växt nåt otroligt kan till och med sätta upp det i en tinimini tofs nu :D

jahap det var typ de tror jag lite tråkigt men det hinner inte hända så mkt när man jobbar, och jag vill inte bli en sån där blogg som varje dag berättar vad jag har ätit elller vad jag har haft förkläder på mig osv, det finns tillräklig med såna bloggar

nu väntar badkaret på mig skön avslutning på veckan.

P&K

Blandade blider

julafton



Julmaten som jag gjorde










Douglas födelsedag











P&K

Onsdag 12 jan 2011

god morgon kan ju säga att det är inte lätt att ta sig upp på morgonen, jag lyckades ju vända på dygnet och hann inte vända tillbaks det när det var dax att börja jobba, så just nu är jag en zombie.

Det rullar på på jobbet men vi är inte många så det känns ganska så tomt, vilket märks extra mkt på eftermiddagen då man börjar bli lite trött.

Planeringen för bröllopet är i full gång och väntar på svar från lite olika håll, Douglas dagis kalas är bokat och där väntar vi bara på att folk ska osa, kanske får dra iväg ett mess och påminna dom vet ju själv hur lätt det är att glömma.



P&K

vilken otur man kan ha då!!!

har inte orkat skriva för jag har varit så arg så jag inte har vetat om jag ska skratta eller gråta, men nu har jag lugnat ner mig.
detta handlar om vår bil som har namnet Bertil eftersom det är en saab 9-3 och den va min morfars innan så då passar Bertil himlans bra.

I lördasg så var vi och hälsade på min morfar & mormor i Sala ca 12 mil från stockholm, morfar frågar alltid " och bilen går bra?" och det har inte varit några problem med den så självklar svarar Älskling " ja den går hur bra som helst"
när vi åker därifrån så hinner vi ca 3 km då tänds varnings lampan och batteri lampan, jag bläddrar lite snabbt i boken för att kolla vad det innebär, står att batteriet inte laddar eller att generator remmen är av.

Eftersom vi var mitt i skogen och snön vräkte ner ute så fortsatte vi ca 2 km så vi kom till Enköping, svänger in på Statoil och ber om hjälp, "kylarvätskan är nästan slut säger Statoil killen vi provar med att fylla på den"
Sagt och gjort så ber han Älskling starat bilen och jag hör direkt att det rasslar nåt förjävligt och skriker" stäng av nåt är sönder!!" kan inte mkt om bilar men jag vet hur den INTE ska låta

Statoilkillen kollar lite och ser att generator remmen är av, jag ser hur tusen lapparna flyger iväg framför ögonen som små duvor på mig, världens huvudvärk slår till på mig och jag är tok arg.

Efter lite prat med statoil så får vi ställa bilen hos dom tills måndag då vi kan få tag på en verkstad i Enköping, han pekar vart vi kan ställa den och går in, när älskling har börjat putta lite på bilen så är det en idiot som backar in i oss, han kliver ut ur sin bil tittat på våran bil och är ganska så irriterad och säger :
" ni har ju inte bakljusen på!"

Jag sa inget eftersom jag redan var så arg men Älskling förklarade lite spydigt att vi puttar bilen av en andledning för att vi inte har nån el i bilen därför inga bakljus!!!
Älskling lägger till tur att jag inte kom med barnvagn för dom har inte heller några bakljus, du verkar inte kollat när du backade..

När han backade på oss fastnade han i våran dragkrok och när han märkte att han backat på nåt så la han i ettan och gasade så han slet av sin Bumper av plast vilet inte var så farligt för det var bara att klicka tllbaks, men han påstod att han fått nån repa eller nåt i hjulhuset och tyckte att vi skulle ta dit polisen för att dom skulle avgöra vem felet var.(tönt)

Polisen sa att det ligger inte i deras uppgift om det inte var en trafik olycka, vårat fel var det inte vi puttar på våran bil, vad kan den gått i max 2 km/ h och han backar ut på oss.

vi fyllde i blanketter till försäkringsbolagen och sen så var vi klara med honom, gahhh!
Ringde som värsta token för att hitta nån som kunde komma och hämta oss fick efter ett tag på min Älskade Moster som var snäll och kom och hämtade oss.

Idag var Älskling i Enköping och lämnade in Bertil hos bildoktorn som ska se var som är trasigt och hur mycket det kommer att kosta.

det får var det för idag nu ska jag sussa


P&K


lite musik...

denna kille har en fantastisk röst
Bruno Mars- Grenade


Bruno Mars - Just the way you are




Nej nu får det räcka...

med snö, det är helt sjukt mkt snö nu och plogbilarna hinner inte ens med.
det är omöjligt att komma fram och stackars den som har en tid och passa, nej nu ska jag snacka med vädergudarna och säga att låt inte det komma mera snö eller blörja töa bort det hela och låt det bli en lång härlig vår ist.

Idag så var vi och rensade mammas källarföråd i gamla lägenheten och hämtade tvätt maskinen, nu är vi helt klara där så skönt.
Imorgon så blir det släcktkalas för douglas och lördagen bjuder på en trip till min morfar o mormor, jag hoppas att vädret är bättre än idag för är det så här så åker vi inte det förstår mormor o morfar oxå.

nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och slappna av, har skottat så mkt snö idag så det gör ont i hela kroppen.



P&K

Grattis Min Älskade Son

Idag är det mitt hjärtas födelsedag, för 5 år sen så fick jag min fantastiska son och jag njuter av varje sekund som jag har med honom, han är mitt liv det är honom jag lever för.









P&K

RSS 2.0