onsdag

god morgon vaknade tidigar än vad jag brukar idag för min kära son gick upp och det var bara en kvart kvar tills klockan skulle ringa så jag tyckte att då kan jag lika väl gå upp.

Igår på jobbet var det förvirringens dag vi ändrade och hade oss tillslut så kände jag att mitt huvud höll på och explodera jag visste verken ut eller in, men idag ska det nog inte bli så mkt ändringar.

Vädret verkar vara mulet idag och nån chans till sol verkar inte finnas idag tyvärr, men fredag och lördag säger dom att det ska vara ca 9 grader och sol vilket passar bra för då är man ledig och kan njuta av solen.


P&K


tisdag

god morgon

idag känns det bättre att kliva upp, jag ska försöka att sluta snozza med det är så skönt men idag så lyckades jag.
Jag hoppas att det kan vara lite sol idag skulle vara skönt vi hade sol en lite stund igår.
Såg härom dagen att dom har börjat att sopa bort gruset på gatorna det om något är ett vårtecken, snart kanske man kan hita små blommor oxå:D

jag låg på spikmattan igår och det var en underbar känsla kanske var det därför jag känner mig pigg idag...
ska försöka att andvända den varje dag denna vecka.

P&K


måndagen snart över

jaha då va måndagen snart över och jag är som vanligt helt slut, kände redan imorse att jag var trött tror att det kan ha med sommartiden att göra meen imorn känns det nog bättre hoppas jag.
På jobbet rullar det på som vanligt inget nytt där inte, imorn så får vi ny budget så det blir spännande och se vad det blir.

nu ska jag lägga mig på min fina spikmatta som Älskling köpte till mig, provad den lite snabbtt igår och det var verkligen avslappnande trodde att det skulle göra ont första gången men läste att alla har olika smärttröskel så vissa tycker det gör jätte ont medans andra tycker knappt att det känns, man känner hur musklerna slappnar av och man blir varm i kroppen för att blodcirkulationen ökar, det är nåt som alla borde prova.
Jag får ofta knutar i axlarna och ont i korsryggen vilket kändes som bort blåst när jag hade legat på mattan i bara ca 5 min.

P&K

surrar i bakgrunden här just nu



och en av mina favoriter han är bra på många sätt...

Lördag igen

Go kväll jag är helt slut trodde att vi skulle ha tid för att sova middag en stund idag men så blev det inte full fart hela dagen började med att jag försökte få tag på min svärmor och kolla om vi skulle ut till sommar stugan och grilla lite korv men fick inte tag på henne.

Pratade med Mogge på msn och han undrade om vi ville hänga med honom och Snäckan  och fira Zakarias som fyllde 11 år idag GRATTIS! där så käkade vi korv och åt tårta sen åkte vi och lämnade av Mogge hemma och ringde svärmor igen och bjöd in oss själva på en fika och kolla på deras nya fiskar, det slutade med middag och nu är vi hemma, douglas ligger och halv kollar på film skulle tippa på att han sover om ca 5 min eftersom han har varit uppe sen kl halv sju.

Ikväll så tänkte jag köra en serie kväll med Couger town och DH med lite ostbågar och coca cola mums!
Måste erkänna att det är ensamt när douglas har somnat och det bara är jag och Sabbe hemma, ingen att prata sönder örnen på, Sabbe lyssnar inte så bra om inte meningen innerhåller mat, saknar min Älskling men han kommer ju hem imorgon så jag ska nog överleva, då har jag ju flera dagar att "prata igen" är himlans duktig på att prata om allt och ingenting som ni märker.
God natt och sov gott


P&K

Lördag

god morgon idag verkar inte vädret vilja bjuda på någon sol men jag såg att det ska regna , tråkigt för vi hade ju tänkte att vara ute idag:(
jag satt och läset på aftonbladet och satte kaffet i halsen när jag läste Expert: Barnen skadas av långa dagis dagar. dom syftar på att om man hämtar barnet efter kl 15.
På vårat dagis verkar det som att alla jobbar deltid, för när man lämnar på morgonen vid kl 8 så är det ca 4 barn där och när man hämtar runt 16 så är det samma sak 4 st barn, det betyder att folk lämnar efter kl 8 springer och jobbar och hinner hämta barnet innan 16,
Vad har dom för jobb?
som har sånna tider?
hur mkt lön får dom om dom klara sig på det vill säga??
Ni kan själv läsa artikeln


P&K



äntligen hemma

japp vi ha kommit hem efter att ha varit och handlat jag och douglas, vi kände att det var lite saker som fattades till vårt fredagsmys.
nu laddar jag med en kopp kaffe sen blir det bad av gegamojamonster douglas, dom har haft jätte kul på dagis med gegan på gården och sen vatten så alla kläder är blöta och gegiga.
det blir att plocka lite här hemma och fixa disk och slänga på en tvättmaskin.

Det nya på jobbet funkar bra tycker jag, känns som jag har kommit in i det och det är väl därför det känns lättare nu.
nej nu blir det skumbad för lilleman, sen lite mat och film och fredagsmys med läsk och ostbågar sen lär vi sussa gott.


P&K

FredagWohoooo!

godmorgon då hade vi fredag igen visst är det skönt?
igår så passade jag på att spendera lite tid med Älskling, han ska ju resa iväg idag och kommer inte hem förens på söndag och jag lyckade hålla mig vaken!

Ihelgen har jag inte planerat så mkt, blir kanske sommarstugan på lördag, sen får vi se vad vi gör.
Ikväll blir det iaf fredagsmys bara jag och Douglas och självklart sabbe oxå:)

det får vara det för nu jag måste vakna till lite så mer kaffe.


P&K


trorsdag imorn

japp veckan har rullat på bra, idag började vi med lite förändringar på jobbet så nu är man som ny igen hackig och knackig men det kommer flyta på när man kommer in i det.

det ska bli varmt på fredag mellan 15-20 grader i luften jippi äntligen kommer det lite vår värme, snön fösvinner mer och mer varje dag, ska bli skönt när man inte behöver ha massa olika lager av kläder på sig och slipper det där med overall på douglas. det kanske blir ännu en solig lördag det skulle passa bra för vi har tänkt att åka till sommarstugan och grilla lite korv och fira in våren.

nu så är det dax att gå och sussa tidig morgon imorgon min lämningsdag på dagis, se om jag hinner med några rader innan jag går.




P&K

onsdag

vilken härlig morgon snön smälter, man hör dripp dropp och fågel kvitter och solen värmer i ansiktet, verkar som det blir en bra dag idag.

ska bara tjata lite till om lägenheterna, jag har börjat att tröttna på det här nu har kollat på många visningar har varit i många budgivningar men alla lägen heter går över 3 miljoner tillsut helt sjuk för en trea liksom nej tråkigt är det, jag har anmält mig som vip-kund hos JM för då får man förtur på ny byggda lägenheter se om det kan vara något för där är det till 98% alltid fasta priser.
Mer kaffe och in i ducshen sen iväg till jobbet.

P&K

Imorn är det redan onsdag

jätte skönt om veckan går snabbt för jag är helt slut när jag kommer hem varje dag, sitter och väntar på att det ska bli dax för Douglas att sova så jag kan ta en power nap oxå, det är ganska så vanligt att jag somnar inne hos douglas och vaknar runt 23 och bara byte till min egna säng.

Idag kunde man kolla skatten på nätet med E-leg och det va ju skönt får tillbaks lite i år igen vilket är bra att ha, den som spar han har!

nej nu är det lägg dax för douglas han är helt slut han har varit på play date med sin tjejkompis så han behöver all sömn han kan få.


P&K

Visningarna

god kväll visningarna gick jätte bra den första som hade 2 st balkonger var det tok mkt folk på ca 50 pers så den lär nog gå snabbt.
den andra min absoluta favo var självklart helt underbar på alla sätt och det var bara jag och 2 pers till som var och kollade så man kan ju hoppas på den iaf, jag gillar området det är lugnt och skönt men med några minuters promenad så är du i liljeholmen där man har nästan allt man behöver i affär väg, plus att den ligger nära liljeholmskajen där det är helt underbart på sommaren med solbryggor och mysiga caféer.

Imorgon är det en ny vecka och nya mål att uppnå, sen är det inte långt kvar tills påsk och ledighet och efter påsken kommer min älskade gudson som jag saknar nåt otroligt och självklart angelica oxå, ska bli så härligt att dom kommer hem jag längtar.
På fredag kommer Hanna och hennes familj hem oxå, känns skönt att få våran "ö" komplett igen.

P&K


Söndag

godmorgon idag är det ingen sol och expressen säger att det kan komma massor med nysnö kul eller inte! nej nu ska det bli vår det har jag ställt in mig på så det kommer ingen mer snö det håller jag på och intalar mig iaf.
Idag är det visningar på 2 st lägenheter och båda verkar jätte bra.
douglas ska vara hos sin faster och älskling ska spela match så denna söndag kommer alla vara på sitt eget håll.

Igår var vi på kalaset, jag hade med kameran men det fanns inge batteri kvar i den är inte det typiskt när man tycker att man har varit duktig och äntligen kommi ihåg att ta med den, så tyvärr inga blider men douglas hade jätte kul men han ville inte rida på ponnyn det var inte hans grej han gillade bättre att hoppa i vattenpölarna:D


P&K

jag älskar lördagar

sitter på balkongen med mitt morgonkaffe det är vart i solen nu har vi ca 25 grader i solen i luften kanske det är 7 grader skönt är det iaf.
Idag är det kalas  som står på listan men det börjar ju inte förens kl 17 så innan dess kan man sitta här ute och njuta nja ska inte bara göra det ska väl pyssla lite i lägenheten, jag ska försöka att komma ihåg att ta med kameran på kalaset så kanske det blir lite bilder oxå.
nu behöver jag lite mer kaffe.

P&K

Fredag så skönt

god morgon ja nu är det fredag jätte skönt.
Kl 8 så ska jag och älskling på utveklingssamtal det ska bli spännande att höra hur det går för douglas, visst får man höra varje när man hämtar honom men det är alltid kul att höra vad dom gör hur dom är mot varndra osv.

jag hoppas verkligen att det går bra på visningarna på söndag för dom lägenheterna gillar jag verkligen, dom uppfyller alla "krav" jag har på lägenheter och eftersom det är ett stort beslut så måste man ju vara 100% nöjd med lägenheten.

nu är det dax för lite frukost blir macka och jordgubbs kräm mums.


P&K

torsdag

hej hopp det har blivit ett litet uppehåll i bloggandet pga av att min dator inte mår så bra den har en förmåga att stänga av sig lite när som helst.
livet rullar på på jobbet går det upp och ner men jag ska lyckas sätta budget denna vecka oxå tror jag har bara 5 kvar så det fixar jag imorn.

Lägenheten vi var och kollade på i söndags var vi med och budade på men som jag trodde skulle den landa på mkt mer än vad vi var beredda på att ge för den, men det finns flera fiska i havet.

full bokat denna helg, fika med Erika och snacka massor av skitsnack det är fredagen, lördagen bjuder på barn kalas, jippi vad vi föräldra älskar kalas!!!, nja det är inte så kul men man blir glad av att se sitt barn vara glad och det räcker för mig, söndag.. ja då ska jag på 2 st visningar och sen till Älsklings match och heja på grabbarna dom behöver det.
efter det är det måndag igen, ja denna helg kommer springa förbi och skönt är väl det för då är det snart torsdag och lön! och efter det fredag och då kommer Hanna med familj hem ska bli kul att träffas igen.

ska försöka blogga lite mer men måste få datorn på lagning innan garantin går ut, efter det kommer blogginläggen hagla... nej inte riktigt, kanske ett om dan iaf.



P&K

Solig söndag

japp härligt med sol man får sån energi.
Idag var det visning den gick bra stor lägenhet med lite små saker som man vill fixa men annars helt okey, nu hoppas vi att den inte stiger allt för mkt  i pris.

Vi tog en sväng till IKEA oxå blev ett balkong bord och lite växter, nu är jag inte den bästa på att sköta växter men jag ska göra ett försök jag köpte oxå 2 st plast växter i fall jag misslyckas med att hålla dom andra vid liv.


p&k

Lördag

idag vaknade jag till solens strålar ännu en lördag, jag började med att vakna med lite kaffe, sen blev det ett vår-bad för katten sabbe kan ju säga att det tog lång tid innan han ens tittade på mig igen men jag vet hans svagheter så lite mat sen var vi vänner igen, vi har spenderat eftermiddagen på balkongen i solen med ljudet av snön som smälter dripp dropp dripp dropp.

har även hunnit sova middag med douglas det är helt underbart, sen blev det lite träning, ska försöka komma igång lite smått att träna vi gärna ut och springa men det är fortfarande halt så än så länge får min twist & sculp så för träningen, men det är snart bart på marken det är ju plus grader varje dag men på natten är det minus, men våren är på gång.

ska funderar ut nån mat till idag börjar bli hög tid för de nu.


P&K

Härligt med fredag

ja nu är det en arbetsdag kvar sen är det helg jätte skönt!
som vanligt är det full rulle på helgen idag blir det stand up med jobbet ska bli kul jag gillar stand up, vi hade tänkt att gå ut en sväng efteråt men jag hoppar nog det är halv förkyld och kommer nog inte orka det alss även om jag är sugen på att gå ut och parta lite.
Imorgon är det Tapas kväll med släckten hur trevligt är inte det! god mat och trevligt sällskap.
På söndag är det visning på en av dom tre lägenheterna som vi är intresserade av denna ligger i telefonplan ska bli härligt med helg ska försöka klämma in att vila upp mig lite oxå för det är ju det helgen är till för.

P&K

torsdag

ja nu är det inte långt kvar på denna vecka härligt! jag längtar efter påsken och lite längre ledighet.
Har hittat lite lägenheter som vi gillar blir att kika på dom, det är treor och dom ligger runt om där vi bor, jag har en favorit som jag fick en mkt bra känsla av när jag kollade på bilderna, det tar på krafterna att leta lägenhet samtidigt som det är kul så blir man arg när dom stiger i pris osv.

Douglas är lite små hostig idag tror att det kan vara pga av brandröken som var ute igår va jätte rökigt och luktade mkt så det retar nog lite i hans hals, det va en jätte brand dom hade börjat vid 12 igår sen hade dom släckt den men efter nån timme hade det börjat brinna i undertaket så det var ca 40 brandmänn  som jobbade med branden.


P&K


god morgon

tisdag idag skönt, igår gick det segt på jobbet blev inte så mkt sålt men idag blir det andra bullar.
Vi var på visningen igår på en lägenhet som va nybyggd och allt var fint, hög tak höjd ca 3.60m den enda va att kök/vardagsrummet var litet, vi skulle inte få plats med matbord och soffa:( jätte tråkigt för den va fin men man kan inte ta vad som helst bara för det är fint vi ska ju kunna leva där oxå. bara att spana vidare.

Solen lyser förfullt här och man märker att alla njuter, folk stannar till i solen och står en stund och njuter.
Douglas är frisk nu, det har tydligen varit nåt som gått på dagis många barn som haft hög feber och hosta, men nu så kan dom ju börja vara ute lite mer när det inte är så kallt längre, det är tilloch med så att dom byter overallen mot galonisar och gummistövlar nu när all snö smälter mkt vatten blir det.
nu ska jag kika lite på händige manny med min favvo kille.

P&K

Söndag med full rulle

jaha då va det söndag igen förstår inte hur vardagarna kan gå så långsamt och helgen svischar förbi.
Idag har vi haft fullt upp började morgonen med kaffe ute i solen på balkongen jätte härligt!
sen satte vi fart och städade men när jag skulle börja moppa golvet så gick moppstången av, så det får vänta tills imorn men annars hann vi med allt, efter det så åkte vi och lämnade douglas hos snäckan för att sen åka till matchen, Älskilng är väldigt duktig på bandy måste jag säga denna helg så förlorade dom en och vann en match, jag tycker det är jätte kul att kolla på men douglas är inte lika road så där av att han fick vara med snäckan ist och leka.

har hittat en lägenhet som jag verkligen gillar den är till fast pris så nu hoppas jag bara att vi har turen på våran sida, den ligger granne med douglas tjej kompis och har pool på sommaren underbart!

Nu ska jag kolla på DH och sen blir det en dusch och sussa.


nu snart är det vår!


P&K

Lördag med mkt sol!

visst är det helt underbart när man vaknar och inser att man är ledig och solen strålar in i sovrummet, jag tycer det är hetl fantastiskt.

Idag så ska Douglas på kalas med Älskling och jag ska tuta över till mamma och färga hennes hår igen, för att förra helgen när jag gjorde det så insåg vi att mamma hade köpt toning inte färg och den toningen färste inte föruttom på topparna så jag ska färga hået på henne nu igen men denna gång har jag köpt färgen, mamma sa att hon köpte färgen(toningen) eftersom den var så billig, jag förklarade vaför den va så billig för att den tvättas ur efter ett antal tvättar.

jag blev och fräsch i håret igår hade en grov utväxt men nu är den borta. jag hoppas verkligen att våren är på väg man får sån energi av solen så man känner sig som en ny människa och man kan vara ute utan att frysa.
här kommer en bild från förra våren.


Klar blå himel och solglasögon bättre kan det knappast bli.


P&K


Fredag!

japp ännu en veckar har gått änven om den har känts seg så är den snart över.
solen skiner ute men det är kallt nu har vi -8 grader men det är härligt att få lite sol ljus.
Douglas ska til vårdcentralen idag för jag misstänkter att han har öroninflamation han har aldrig haft det men inatt vaknade han och var helt förkrossad bara grät och sa aj aj aj efter enstund fick vi ur honom att det var örat som gjorde ont så i med lite alvedon så att han kan få sova, alvedon hjälper ju för stunden men är det öroninflamation måste man få pencelin, så vi får se vad faarbror doktorn säger.

har hur mkt som helst som ska göras i helgen så jag vet inte alls hur jag ska hinna med allt men kommer nog på en bra plan snart.
det får va allt för denna omgång skriver mer ikväll när jag har tid.


P&K

torsdag och solen kikar fram

gud så skönt att få sova ordentligt och få dricka kaffe känner att det kommer bli en bra dag.
Douglas feber verkar lugna ner sig lite han är inte jätte varm nu iaf men han har ju nyss vaknat.
Enligt väderet så ska det bli sol nu i helgen och nästa vecka ska det bli sol och Plus grader!!! hoppas verkligen att det stämmer.

som liza hade skrivit i sin blogg det finns många plus med att våren kommer, då kan folk och barn vara ute mer och då smittar man inte ner varandra hela tiden.


lite mer kaffe sen ger jag mig iväg mot jobbet.


P&K

Onsdag och halva veckan har gått

Vaknade imorse och undrade om jag verkligen skulle gå upp kändes som att jag inte hade sovit nåt alls under natten pga att douglas har hostat hela natten, väl upp så tänkte jag att om jag får i mig några koppar kaffe så ska man nog klara av att hålla sig vaken hela dagen men då insåg att jag hade slut på kaffe, så hela dagen har jag gått och gäspat och haft lite små huvudvärk men allt det är som bort blåst nu när jag fått i mig två koppar kaffe, jag är hel igen!

Som sagt är douglas sjuk hostan vill inte ge med sig och inte febern heller ,idag när han hade sovit i två timmar på dagen så tog Älskling tempen på honom och vi har ett rekord! över 40 grader, i med alvedon och då sjönk den till 38,5 tack gode gud.

Imorn är det torsdag och då måste det bli lite fart på jobbet har varit svårt att få tag på folk och dom man får tag på har inte tid att prata. En god nyhet är att data killarna på jobbet har fixat min dator nu fungerar den som den ska och det är otroligt skönt, skönt när det finns kunnit folk som kan sina saker snabbt och säkert.

Nu ska jag ta ett avkopplande bad och njuta av lite lugn och ro.


P&K

tisdag 2 mars 2010

go kväll
dagen har varit såå otroligt seg, vi är lite folk på jobbet och då sjuker stämmmningen mkt oxå.
Många som är sjuka, oxå min lilla älskling har hög feber och hostar som jag vet inte vad tycker så synd om honom känns så hemskt när man ser hur illa han mår och varje gång han hostar så låter det som lugnorna är på väg ut.
kämpar med hans medecin varje gång men det tar ju lite tid innan den ger nån större effekt, nåt annat kan man ju inte gör.
hoppas att veckan flyter på lite snabbare, och att min älskade son blir frisk.


P&K

Måndag= dålig dag

har varit jätte konstigt på jobbet idag har inte riktigt funderat ut va det var, men det är en ny dag imorgon.
har spanat på en lägenhet i gröndal som minst sagt var unik ringde mäklaren eftersom det skulle vara visning på söndag och måndag tänkte kolla om man kunde kika lite innan, det har varit tre visningar redan på den och den var satt på fast pris men verkar inte ha turen på min sida det visade sig att do m skulle skriva kontrakt på den ikväll kl 20 FAN!!!!

så nu har jag tagit ett depp bad och skjölt av mig det det, så nu ska jag sova god natt


Ps har inte bloggat för datorn kraschade men nu funkar den lite iaf

P&K

RSS 2.0