ännu en dag med vab

god morgon trodde jag skulle få jobba idag för älskling har jobbat över flera dagar så att han skulle ta ut en ledig dag idag och vara hemma med douglas men som vanlig blir det inte som man har planerat, dom har så mkt att göra på hans jobb så det funkade inte att han var ledig idag.

Igår va en lugn dag för douglas han var stationerad i soffan och somnade av och till, jag därimot  klättrade på väggarna redan kl 10 så det blev att putsa fönster byta gardiner och 2 st tvättmaskiner blev tvättade sen blev det lunch och vi kollade på film tills det var dax igen för "sälen" att slumra då fixade jag med deklarationen och diskade.

Deklarationen är ju värsta skit göra, var så arg på den och det blev bara fel hela tiden, men till slut så fick jag till den och nu är det klart, skönt att ha det gjort.

vad händer annars då... hmm inte mkt, det är svinkallt på natten och varmt på dagen, kanske kan hinna med att sitta på balkongen en liten stund idag.


håller på och kollar på en stuga som vi kan hyra på gotland i sommar men ingen större framgång där, är ju ganska sent ute semester veckorna är redan upptagna men det är bara att hålla tummarna att det dyker upp nåt.

det får bli allt för denna gång, sälen behöver få lite alvedon och ta sin puff så han kan bli frisk snart.




P&K

jaha då blir det att vabba idag då..

god morgon, hoppas ni sovit gott, själv har jag knappt fått en blund.
Douglas har fått sin förkylningsasma och hosta nåt fruktansvärt som en säl, den berömda säl hostan.
Han har inte haft det under hela vintern så jag börjad tro att den hade försvunnit men inte det inte, nu verkar det vara värre än värst han är helt utslagen, kan förstå det, man kan ju inte sova så bra om man ligger och hostar så som han gjorde inatt.

Idag blir det att ta det lugnt dricka te och kanske ett varmt bad för honom, det är bra med ångan från badet det har jag lärt mig genom åren, sen blir det att puffa honom 5 ggr om dagen.

Det var länge sen jag vabbade för tidigare har det ju alltid varit svante som har varit hemma med honom men eftersom han började nytt jobb förra veckan så blir det min tur nu, lite mer kaffe så man håller sig vaken.



så här mysigt hade killarna förra gången douglas var sjuk



P&K

nu tror jag att våren är här!

har haft soligt och plus grader i flera dagar nu, måste erkänna att det är mkt lättare att kliva upp på morgonen när solen lyser än det där gråa som har varit.

Fullt upp som vanligt därför har bloggen blivit lidande, men tror att det kommer lugna ner sig lite nu.
Douglas har kommit in nån "lära sig" fas nu, han vill lära sig matte och att läsa så vi jobbar på det.
Han längtar efter att dom ska sopa bort att grus ute så att han kan åka sin sparkcykel, tror inte att det är så långt kvar tills det, han har oxå övat inför bröllopet på att blåsa "fåsbubblor" så att dom blir stora och fina.

Nu så måste jag få i mig lite kaffe så man kan vakna till liv.






P&K


kanske uppdatera lite...

go kväll är så mätt har varit och ätit tacos buffe med familjen Scarpa och mina killar, nu orkar jag inte ta mig ur min fåtölj :D
innan vi drog till taco buffen så fixade Erika mina naglar och dena gång gav jag henne fria händer, vet ju att hon är sjukt duktig och kan ju säga att det blev såå sjukt snyggt! Ska slänga in en blid så ni får se, men då måste jag resa på mig och det får bli senare när maten sjunkit lite.
LIte senare..


Vad har annars hänt då? jag douglas har varit sjuk, magsjuk... jag trodde igår att jag oxå hade åkt på det men det var nog bara dålig kinamat och skyhög feber, men idag så var det borta och man kunde bege sig till jobbet, börjar ju klättra på väggarna av att vara hemma.

Nicole Scherzinger shit där snackar vi en snygg kropp och en bra röst oxå, men kolla kroppen i videon!!!


just nu händer det inte mkt roligt...

livet är ganska så enformigt men på nåt sätt gillar jag det, tycker det är skönt att veta vad som ska göras under en viss tid.

Dagarna blir ganska så tråkiga kan vissa tycka men det skiter jag i det är ju mitt liv, right!

ex. vakna, dricka kaffe, göra frukost åt Douglas, duscha, klä på sig gå och jobba
hem från jobbet, planera lite medans man lagar mat, äta umgås med familjen, lägga douglas, träna, duscha, sova.
Det låter tråkigt men resultatet av det blir ett bröllop en härlig familj och en Alexandra i bättre form.


Kan ju tillägga att jag har otroligt ont i överkroppen då jag körde ett pass med 4 olika övningar för armarna och 3 olika övningar för magen, det är nästan så jag inte kan lyft kaffe koppen, men jag klagar inte vet att jag är i tok dålig form och att jag har träningsvärk betyder att det är på väg åt rätt håll.


P&K

Söndag

god morgon idag är det inte lika fint väder som igår, då var det sol och klar blå himmel och ganska varmt.
Igår så blev det en dag för mig själv killarna var på bio och såg Trassel, jag tog en promenad i motvind till Liljeholmen och handlade lite saker sånt där tråkigt som mat och städ saker men hittade oxå ett par fina snekers till ett bra pris så dom fick oxå följa med hem.

Hemma så drog jag igång värsta stor städningen med härlig musik så blir det mkt roligare, vet inte vart ifrån jag fick kraft att städa så mkt men skönt är det att ha det gjort.
När killarna kom hem så blev det finsk korvsoppa mums va gott det är så enkelt att göra.

Idag så är det bandy match ska snart promenera dit och heja på killarna och klaga lite på dom att dom gör fel osv.
nu så blir det frukost och det bjuds på Jordgubbs smootie med Frökusar på dom blir det ost och kalkon, bra start på morgonen.

Bröllops planeringarna är i full fart nu är dom största bitarna på plats, nästa steg är inbjudnings korten men det tar bara en kväll att fixa dom, är så glad över att ha personer i min närhet som hjälper till när min kunskap inte räcker till, det där med datorer är inte min grej men det finns ju som sagt andra som kan det.



P&K

gammal goding -Thank God I Found You Lyrics- Mariah Carey ft. 98 Degrees


RSS 2.0