blir bara en liten kortis

go kväll
livet rullar på, känns som timmarna på jobbet går långsamt men efter kl halv fem då minsann gå tiden yber snabbt hinner inte alls med det som jag planerat.

Älskling är bort rest så i några dar har det bara varit doggster och jag, det är härligt men efter ett tag så kommer saknaden.
vad har hänt då hmmm... idag så hämtade världens bästa faster Erika douglas på dagis så jag kunde åka raka vägen hem till henne sen och fixa naglarna
Hon är oroligt duktig och jag är alltid nöjd när jag går därifrån, nästan varje gång så kommer jag dit och beskriver lite hur jag vill ha naglarna och hon lyckas att få dom som min bild i huvudet ser ut det är fantastiskt, sen finns det gånger som jag inte har en anning om hur jag vill ha naglarna men det blir super ändå.

På lördag bär det av till Uppsala, ska kika på ett band som vi kanske ska ha till bröllopet, tror att dom kommer vara gymt duktiga har hört några låtar och jag gillar det!

ohh jag just det min födelsedag har jag nästan glömt, den kommer ju nästa lördag, känns på nåt sätt annorlunda att fylla 25 vet inte varför, tror inte det kommer vara så annorlunda än att vara 24 men vi får se vad som händer.
Nej nu känns det som jag kommer börja svamla om massa saker så nu säger jag god natt!



P&K

jag älskar solen

god morgon det är strålande sol och det gör så mkt när man vaknar och ser att det är sol, man blir så lycklig.
idag blir det halvdag på jobbet sen över till Erika och hämta Douglas.

Pollen är i full gång och det gäller att man tar sina medeciner om man ska klara av en dag, men med pollen så betyder det att våren är här och man ska inte klaga jag njuter av varje sekud som jag kan sitt och kissa mot solen och känna värmen av den i ansiktet.

nu blir det en dusch och på med lite kläder och off to work.

Ha en underbar dag i solen.

P&K

nu är det helg igen

ska börja med att be om ursäkt för super dålig uppdatering men har så mkt att göra hela tiden så när jag väl är klar så orkar jag inte sätta mig och skriva.

hmm vart ska jag börja, jo igår så när jag hämtade douglas på dagis så sa personalen att dom misstänker att han kanske kan ha springmask, japp iväg till apoteket köpa medecin och hem och sanera hemma, vi tog medecin allihop eftersom hon på apoteket sa att även fast man inte känner nån symtom så kan man ha det ändå, så alla fick varsin dos och tvättmaskinen rullar för fulla muggar och katten blev tvungen att bada oxå.

Igår kväll var jag ute och svängde mina lurviga, blev väldigt spontant och oplanerat men det gjorde inget, vi röjde järnet i vip vip rummet (finns tydligen fler där ) men det var ett helsike att ta sig in och ut genom alla vakter när man skulle typ ut och röka eller så var tvungna att passera tre stopp med vakter innan vi väl va inne, men kul hade vi!

vaknade idag av att douglas säger mamma "kolla vad prickig jag är" sagt och gjort han har hela kroppen full av utslag, min första tanke va ''' vafan räcker det inte med den där äckelmasken?!?"






visst har han utslag minssan, nässelutslag av medecinen, klira gör det oxå men han är glad skit endå!


Ja just det jag har varit och slingat håret idag oxå, inte en dag för tidigt så nu är man vår fräsch i knoppen oxå


håret från sidan sett


och uppe på huvudet

ja jag vet att det är typ världen sämsta kvalitet på bilderna men jag hittar inte laddaren till min kamera så då får det bli mobilen och den e som sagt inte så bra, men jag fyller ju år snart så man kanske ska sätta upp en Iphone 4 på önskelistan...

Nej det få va allt för denna gång


P&K

härliga helg!

god morgon

Är så glad för nu är min man hemma igen och familjen är hel, han har varit borta sen i tisdags morgon och jobbat, men nu är han hemma igen och ingen är nöjdare än jag.

Våren är här nu det märks bla på att blommerna börjar komma upp ur backen och gräset oxå, skönt att våren är här det betyder att det blir varmare och ljusare men det finns ju en baksida av det mesta och det är Pollen, min fiende nummer ett, kliar och rinner o näsa och ögon, blir nog att besöka farbror doktorn och få årets dos av medicin.

nej nu ska vi sätta lite fart här ska ut och douglas ska cykla lika bra att passa på när det inte regnar.


P&K

stress är väl vad man kan säga om denna helg

god kväll
jag undrade ju vad lördagen skulle bjuda på... jo det blev att skjussa mamma til Sös och hämta molle, inte riktigt vad jag hade tänkt mig,  mamma har en spricka i höften och haft det ett tag nu och den gör ondare så nu pallade hon inte mer men tro inte att sjukhuset vill göra nåt åt det inte utan det ska läka av sig själv! men det har det ju inte gjort och det gör ont, dom anser att det inte är akut nog för att man ska gå in och göra något åt det men om hon skulle ramla och sen åka in då skulle det vara akut, förstår mig inte på sjukvården.

Pengar kan få en att bli hur stressad som helst, tänker inte ens börja förklara varför jag är stressad men kan ju säga att pepngar handlar det om.

känner mig ganska så bitter på det mesta nu, vi har ju det hära skiten med deklarationen oxå, riktigt skitgöra om jag ska vara ärlig!
nu ska jag ta ett bad och hoppas att all bitterhet försvinner.


P&K

undrar vad denna dag kommer att bjuda på

god morgon, ja jag vet att kl är 12 och det inte är morgon men jag har fått mig en rejäl sovmorgon vilket är underbart.
sitter med min kaffe och lyssnar på en låt som jag hörde igår när vi satt i blien och den var helt fantastisk började direkt att rycka i mina ben, dags att ta en helg snart och gå ut och dansa känns som det var ett tag sen.



vädret är inte så kul grått och en strima av sol kommer då och då men det är varmt ca 10 plus grader, skulle kunna ta en sväng ner till parken med douglas kanske men det är väldigt blött för det regnade ordentligt inatt.

nu behöver jag påfyllning på min kaffe kopp.

PS Söker efter min försvunna vän som bor i dubai och aldrig är vid datorn och inte uppdaterar sin blogg, om du läser detta så vill jag bara säga att jag saknar er och hoppas allt är bra med er.




P&K

RSS 2.0