God Morgon

Lördag, ustsövd, och det töar ute det är ju så bra som det kan bli, känns helt okey att snön försvinner jag klagar inte sen kommer det säkert regna lite och så innan det blir vår men det gör inget alls.

Idag blir det nog att åka till mamma jag behöver låna hennes symaskin Douglas overall har sprukit i grensömmen så måste laga det, sen vill mamma att jag färgar hennes hår oxå och Douglas saknar sin mormor.

nu blir det lite kaffe och händige manny på tv, lördags mys.


P&K

Fredag

god morgon äntligen fredag och jag är jätte trött även fast jag nyss vaknat men men med lite kaffe blir det nog bättre, idag häder det nog inte så mkt blir jobba hämta dogge på dagis, hem och äta och sen fredagsmys.

I helgen blir det nog en sväng till mamma på lördagen och sen kika på en lägenhet i aspudden på söndag.
nu måste jag fylla på kaffet så jag kan vakna.

P&K

Hemma efter visningarna

japp idag va vi på två visningar den första i liljeholmen med bra utgångspris och låg avgift såg himlans fräsch ut på bild men när vi va där så såg vi att deras renovering hade gjorts av nån rikitg idiot så för taskigt ut så big NO på den, vi skulle behövt göra om allt i lägenheten så nej.

Den andra va i aspudden mkt bra plats precis som jag vill ha, stor fin och jätte fräsch fanns inte nåt att klaga på i lägenheten, dock är avgiften hög och utgångspriset kommer tyvärr gå upp mkt så tyvär blir det nej på den oxå, hade det varit lägre avgift hade vi nog slagit till men det är ju tyvärr inte det:(

Men det kommer flera lägenheter det är bara att ha lite is i magen och spana vidare, nu kallar sängen efter mig så god natt och sov så gott.


P&K

fortsatt kaos

i trafiken idag, jag valde att gå till liljeholmen och därifrån ta t- banan och det gick väldigt bra lyckades komma i tid till jobbet oxå, men det var ingen höjdar att promenera så tidigt känner att kroppen inte alls är van vi sånt på morgonen, men det är ju det ända sättet att komma fram så det blev till att gå från liljeholmen och hem efter jobbet oxå.

nu måste jag sova lite så man inte går i sömnen imron.

P&K

Tisdag 23 feb 2010

jahapp då va det morgon igen, idag är det lite varmare bara -15 och läste nyss att ett nytt snöoväder kommer snart men det kan ju inte bli mer kaos i trafiken än vad det är så Bring it on!
jag har bestämt mig det blir att gå till liljeholmen ingen ide att Älskling skjusar mig då det är långa köer så det går snabbare om jag går, bara att ta på täckbyxorna och på med lite musik i öronen så kör vi.

Nu behöver jag lite kaffe och sen så mot jobbet.

P&K

kaos i trafiken

KAOS det har det varit hela dagen folk kommer inte fram, sl har satt in ersättningsbussar för dom sträckor som t-banan inte går vilket var ett skämt, varje buss var full proppad och alla andra bussar var sena vilket gjorde att det var jag och 33000 andra människor som skulle på en buss, nej imorgon vet jag inte riktigt hur jag ska komma fram, tänkte att jag ska pomenera till liljeholmen och ta t-banan där men sen måste jag byta till gröna linjen i slussen där kan det bli lite probelm för att det är så mkt folk på dom tågen.
Det funkar ju inte att ta bilen heller för det är köer överallt och då menar jag överallt!

Nej jag har ingen anning hur jag ska komma fram men ska göra mitt bästa, hoppas bara att det inte är så sjukt j*vla kallt imorn. nu ska jag nujta av en god natts sömn i en mjuk och varm säng.


P&K

Hur ska det här gå....

Läste just att om du inte har gångavstånd  eller har bil så du kan åka till jobbet så rekomenderar dom dig att stanna hemma,  det är -21 grader och har kommit på  tok för mkt snö, dom har ställt in t-banan på alla linjer som går ovan jord och ersätter med "begränsat antalbussar". Pendeltågen ska vi inte ens prata om där ska trafiken gå 2 gånger i timmen kul... NOT

Det är ca 700 000 som reser med sl varje dag jag tro knappast att ett "begränsat antla bussar" kommer räcka och varje buss lär vara full, dom har oxå dragit in vissa busslinjer och vissa buss avgångar men dom skriver inte vilka.

Det ska bli intressant att se hur man kommer till jobbet och hur lång tid det kommer att ta, en sak är säker idag behöver man varma kläder och ett stort tålamod.


P&K

en låt som ligger varmt om hjärtat




så otroligt fin tror jag va runt 4 år när jag hörde den första gången och gillade den redan då även fast jag inte förstod vad den handlade om.


Lördag 20 feb 2010

God morgon har vaknat till lite och druckit kaffe så nu är man vaken, har suttit och kollat lite lägenheter hittat 2 som passar bra en i liljeholmen och en i aspuddenbåda har visning på torsdag dock är den ena lite hög i avgift men men, har oxå kikat på flygbiljetter över påsken har hittat men dom är lite dyra, hittade en nu men såg att flygtiden inte passade skulle gå kl 10 på torsdags morgonen och eftersom vi jobbar halv dag på tordagen så funkar inte den, det är bra att kolla vidare.

Tror inte det har hänt så mkt annars vi tar det ganska så lugnt här hemma för att ut går man inte om man inte måste det har kommit så mkt snö och ännu mer ska komma idag, detta år har det varit en rejäl vinter och lång, kul för barnen men inte för oss vuxna, kaos i trafiken och förseningar hit och dit man vet aldrig när man kommer fram så man får chansa lite.

Idag blir det lite städning om vi orkar sen kanske en sväng förbi Faster Erika & Co, Douglas vill så gärna hälsa på och leka med dom.

slänger in lite musik



här ju äntligen lärt mig hur man gör:P


P&K

Sängen kallar....

go kväll ska snart ta en snabb dusch innan nattens goda sömn. Idag har jag satt budget vilket är otroligt skönt, det var ännu en mkt bra försäljnings dag på jobbet vilket är kul, det bli en lättare stämmning när alla har sålt bra och då flyter dagen på snabbare.
Imorse så såg jag att det hade kommit upp en lägenhet i ASPUDDEN en trea med bra planlösning och allt, det värsta är att jag tror den kommer stiga bra mkt i budgivningen vilekt inte är så bra så vi får hoppas på det bästa och hålla tummarna.

nej nu sitter jag nästan och sover framför datorn så in i duschen med mig.

P&K och godnatt

Underbart med torsdag

god morgon idag är det torsdag och det är jag som har lämning på dagis vilket betyder att det blir att kliva upp lite tidigare.
Igår va en mkt bra dag på jobbet alla sålde och mkt, hanna & annas vän eva började igår hos oss tror att hon kommer passa bra hos oss både för jobbet och i gruppen.

douglas verkar vara frisk nu så det ska bli kul att komma tillbaks till dagis, det blir ju lite tråkigt att vara hemma och på dagis har han ju 14 st andra barn med lika mkt energi som han har.
idag så hoppas jag att jag sätter budgeten har inte mkt kvar så.

Imorn blir det middag med douglas faster och farfar, träffas inte så ofta men när vi gör så brukar det bli mer än lyckat.



P&K

Jag spanar vidare

lägenheterna som vi kollade på va inte alls vad vi vill ha så jag spanar vidare, det kommer ju nya hela tiden.
igår va en rolig dag på jobbet vi va 4 st bara men dagen fylldes med många skratt, efter jobbet åkte jag och gjorde naglarna som vanligt är jag jätte nöjd dom vet vad dom gör och det känns tryggt.

det blir ganska korta inlägg för jag hinner inte riktigt.

P&K

Lite gnäll i detta inlägg

På jobbet har det varit en konstig dag, jag har inte alls känt mig på topp och haft jobbiga kunder men såna dagar finns och jag hoppas det dröjer tills nästa.

Fick huvudvärk runt 11 idag sen efter lunch kom febern och strax innan 15 kom smärtan i vänster öra, jag är ganska så säker att det är det vanliga Öroninflamation som är på gång, men jag hoppas att jag har fel men det lär jag märka i natt, om det är så då är det bara att traska iväg till vårdcentralen det första jag gör och få pencellin.

Har haft sjukt många öroninflamationer i mina dar och det gör fruktansvärt ont alla som haft en ordentlig öroninflamation vet vad jag menar, jag hoppas att jag ska växa ifrån det men det verkar ta tid, högsäsongen är höst och vinter resten av året brukar det vara lugnt på, så det kan få bli vår nu tycker jag!

nu ska jag gå och ta en alvedon och gå och sova med min älskade mini man.

P&K

Söndag och visning

god morgon snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi åka och lämna douglas hos snäckan för att bege oss iväg till visningen av lägenheten  i östbergahöjden, den är stor och fin till och med ett extra rum, stort badrum där både TM TT och badkar får  plats.

jag är otroligt sugen på en lägenhet i aspudden ringde mäklaren igår men fick inte tag på han som har hand om den så jag pratade lite med hans kollega och han sa att den har haft visning och buggivningen är klar men papperna är inte skrivna och därför ligger den fortfarande ute på hemsidan, hoppas att ingen köper den för jag vill ha den! ska prata lite med nordea oxå.

Nej nu har jag inte tid längre men kanske skriver sen.


P&K

Lördag 13 februari 2010

God morgon har nyss vaknat och sitter med mitt kaffe det är det godaste kaffet det är det man dricker i lugn och ro på lördags morgonen.
Igår  så gick det inte alls bra på jobbet men en sån dag får man ha, igår av jag så slut i huvudet hade inte alls sovit bra på natten vilket är mkt ovanligt så kunde knappt tänka klart ville bara hem och sova, men nu är jag hel igen har sovit mkt och bra.

Imorgon är det Alla hjärtans dag och vi ska spendera den med att kolla på lägenhets visning, har spanat in en som ligger i Östbergahöjden stor fin och har bra utgångspris dock är avgiften lite hög, vi kollar runt på lägenheter i hägersten då jag inte vill byta dagis på douglas för han trivs så otroligt bra där och vi trivs oxå bra med dagiset, helst av allt skulle jag vilja bo i aspudden är fint och lugnt där, bra komunikationer och nära till dagis men det är ju läget man betalar för så det är höga priser tyvärr.
Östbergahöjden är inte så långt bort och man kan ta bussar pendel och tvärbanan, bussen tar ca 7 min till liljeholmen så det är inte så farligt.

Gud så tråkigt inlägg det blev men imorn har jag kanske lite annat och berätta om, Douglas verkar vara på bättringsväg han är lite snuvig men det är ju alla i detta väder.
Just nu så har det börjat att snöa igen, jag trodde jag hade gjort klar för vädergudarna att det räcker med snö nu vi vill inte ha mer!


P&K

snart är det fredag

gud så trött jag är hela tiden gå och lägger mig varje kväll med douglas kl19 och vaknar inte förens typ nu vid 23.30 det är bara at byta säng och sova vidare.

Idag så satte jag budget skönt skönt, och fick hem papperna på lånelöftet så i helgen blir det att kolla lägenhet visning kl 13.30 ska bli kul.

nej det här får räck måste släpa mig in i duschen kommer inte orka göra det imorgon bitti så god natt

P&K

Nepp idag blir det inge dagis

Douglas har sin förskräckliga hosta den har han inte haft på jätte länge men nu e den tillbaks:( så han blir hemma med Älskling idag
han har varit väldigt frisk under vintern han brukar ha så mkt problem med luftrören pga av den kalla luften, så nu håller vi tummarna att det håller sig till bara hostan och inte feber och förkylning.

Nu är det många som är förkylda, tycker alla gå och snurvlar och nyser så det är bara att få i sig så mkt c-vitaminer som möjligt så kanske man kan klara sig.


P&K

en liten god morgon låt

nu är det bara att rocka loss!



ha en bra morgon

P&K

Okey nu vet jag varför jag fick åka sightseeing hem

Igår när jag kom till gamla satn för att byta till röda linjen så står det 1 min sen byter den till 10 min och efter 8 min så slår den om till 10 min igen gahh! sen säger dom att det är stopp i t-centralen och att man ska försöka hitta annan resväg än t-banan

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1875890/trafikforseningar-efter-olycka-i-t-banan

Tur att man har världens bästa man som vet att jag är lite smått vilsen på bussarna i innerstan och söder, han kom och hämtade mig vid SÖS eftersom jag hade lyckats att ta mig dit allafall, mkt stolt!


P&K

dåligt med uppdatering

har varit trött och inte orkat sätta mig och skriva men nu har jag lite energi så.

I söndags var jag och dogge och kollade när älskling och hans lag spelade sin första bandy match dom är duktiga men det finns lite att jobba på, tyvärr förlorade dom sina två matcher men den andra matchen var dom mkt bättre på än den första men det räckte inte.

igår hände det inte mkt alls, det rullade på jobbet och sen va det hem och sussa.
Idag så har det inte heller hänt mkt jag väntar på besked om lånelöfte sen kanske det blir att kika lite på lägenheter men inget bestämt än men man vet aldrig om man hitta ett riktigt kap, då är det bra att veta vad man har att röra sig med.

nu är kl mkt och min kära son är så trött att han ligger på golvet och spelar piano med tårna så nu ska vi studsa i säng och få oss lite sömn.

P&K

Måste bara säga det igen

en helt otroligt bra film både skådespelare och musiken Min Absoluta favoritfilm nånsin, titanic släng dig i väggen!
Har du inte sett den gör det för annars har du missat nåt




Man on fire

Lördag 6 feb 2010

Hej hej lördag är en underbar dag, jag vaknade vid kl 12.20 av att det ringde på dörren det var mogge & zake som undrade om vi ville följa med och åka skridskor, helt nyvaken så sa jag bara jag är klar om 45 min ses där, jag åkte inte idag för jag är ganska så ranglig på skridskor så då är det inte så lätt att försöka hjälpa douglas om jag själv knappt kan stå upp.

Vi skulle ha gått på douglas kusins kalas idag men stackarna har blivit magsjuka så det blev inställt, men vi hade en härlig dag ändå.
I fredags så gick det helt oki på jobbet landade på 93 och i bugdget har jag 60 så jag var mkt nöjd:D
Nu tänkte jag ta ett skumbad och bara slappna av med min kära badanka med radio i.

P&K

Fredag så härligt

ja då är denna vecka snart slut oxå, det har gått snabbt men det gör mig ingenting tiden får springa fram för nu vill jag har vår.

Igår var väl inte den bästa dagen på jobbet men det funkade ändå, jag hoppas att det kommer gå bättre idag.
Vi hade mamma över på middag igår då lagade jag Dragon kyckling som verkligen blev lyckad, mamma var glad över att slippa laga mat och att komma iväg lite, för det vet vi ju att det är inte kul att stå och laga mat till sig själv endast.

Nu sitter jag och väntar på att Douglas ska vakna så att vi hinner i tid till dagis, idag ska han få gå hela vägen själv för det går inte att gå med vagnen när dom har plogat upp värsta bergen vid varje övergångställe, igår fick jag be douglas hoppa ur vagnen så att jag kunde bära över vagnen helt otroligt, men mkt bra träning blir det, jag känner det idag har träningsvärk.
Mer kaffe och väcka lillen så han får vakna lite innan vi ska gå.


P&K

Onsdag 3 feb 2010

hej hopp nu har halva veckan gått, vi har fått ännu ett snöoväder så det ska bli intressant och se hur vi ska ta oss till dagis imorn har ju kommit mkt snö.

Idag så satte jag budgeten på jobbet känns otroligt bra, stackars Anna blev tvungen att åka hem från jobbet då hon troligtvis är magsjuk, det är nog det jobbigaste som finns man har inga krafter alls och får inte i sig nån mat heller:(

På menyn idag så hade vi orientalisksoppa med köttfärs i och lime tsatsiki till det var jätte gott en stor hit hos oss.
Nu är det bara att bädda ner sig och ladda för imorgon lär vara en kamp att ta sig till dagis och jobbet.

P&K

Tisdag 2 feb 2010

God natt!
kan man börja så, för det är nästan det ända jag har att säga.
Är på tok för trött men jag vet vad jag behöver för att bli pigg, SOL! nån som har lite sol i bakfickan??
Det har varit en bra dag på jobbet hoppas på att sätta budgeten imorgon alltid skönt att ha den klar innan fredagen.

Idag så lagade jag torskfile med potatis och äggsås va ingen hit men det funkade, min älskade son fick ett utbrott vi matbordet då han inte ville äta upp maten men skulle ändå ha efterrätt vilket inte är okey hos oss, om man ska ha efterrätt så ska man äta upp maten, nej ist så börjar han skrika och bete sig som värsta huliganen och slogs och välte ner alla stolar på golvet, har konstaterar att han är i en fas som jag kallar minitonåren känner igen mig ganska så väl i hans beteende,
men efter enstund så lugnade han ner sig och vi gick och la oss då kom det ett lite svagt "förlåt mamma" , vad dom än gör eller säger så kan man inte vara arg på dom det går bara inte även fast det gjorde ganska så ont när han smakade till mig på benet.

Älskar min son mer än nåt annat, han är underbar även när han är arg det finns inget bättre än att gå och lägga sig och se när han somnar (det händer inte så ofta då det är jag som brukar somna först).

God natt och sov gott det kommer jag göra.


P&K

Måndag 1 feb 2010 igen

puww är helt slut, det är jobbigt att jobba men det är kul när det går bra.
nu har douglas duschat och sitter och kollar på Mina Vänner Tiger & Puh sen blir det en härlig saga och god natt, jag längtar!

Denna vecka så ska jag laga olika rätter som vi inte har ätit förut, behöver lite variation på maten här hemma, så idag blev det cannelloni som jag gjort själv, tog lasange plattor färska och rullade ihop, fyllda med kalkon champinjoner och keso med smak av fetaost och oliver så gratinerar man dom lite i ugnen, jag hade bechamelsås över mina men nästa gång blir det tomatsås blev lite för krämigt med bechamelen.

god natt

P&K

Måndag 1 feb 2010

Jaha då är vi inne i februari känns helt okey, ute så snöar det nu igen och köerna på E4 är långa det är måndag morgon och idag sker lite förändringar ska bli spännande.

Kräftpastan var jätte god till och med Douglas åt det även fast det var dill i, han gillar inte dill eller persilja han tycker inte man ska ha gräs i maten:D
har ine så mkt att skriva så det här får bli det.

P&K


RSS 2.0