då har vi gått in i vintertid då

god morgon inatt gick vi in i vinetertid vilket att är lika konstigt när man vakna för man vet inte vad kl är riktigt.
igår så var jag och fixade naglarna alltid lika skönt att ha fräscha naglar, sen ordnade vi en liten halloween fest hemma hos oss mest för att douglas ville det, barnen tycket det var jätte kul och vi dansade och hade oss sen blev kl så mkt att det var dax att sussa.

Nu är killarna på sport skolan och jag får avnjuta min kopp kaffe i lugn och ro, det är lyx.
ska snart klä på mig för det är ju bandy match för älskling idag, får se om vi orkar ta oss till Ikea ida känns som en dum ide för det är söndag efter löning och det regnar ut, alla kommer vara på ikea!

jag shoppade ett par as sköna skor igår oxå det är kilklack på dom vilket jag älskar så mkt lättare att gå i och det känns stabilare.



nej det får vara allt för denna gång, ska försöka skriva lite oftare:P


P&K

Nu är det mkt..

go kväll har just kommit hem från en trevlig middag på ett ny öppnat ställe i fridhemsplan, maten var helt fantastisk och service var jätte bra kommer gå dit flera gånger.

nu känns det som att det är fullt upp igen, möten saker som ska fixas och så ska man hinna med familjen och sig själv oxå puhh inte undra på att man somna kl 19 varje kväll och ändå är trött när man vaknar, har fått frågan
"men är det ingen som kan hjälpa dig så du inte har fullt upp hela tiden?" nej det är ju tyvärr så att dom sakerna är det bara jag som kan ordna och sen tycker jag bäst om att göra sakerna själv så det blir ordentligt gjort, kan inte bara skjuta upp det heller för det kommer ju nya saker hela tiden nog om det.
Nu så jag ta ett härligt skumbad och bara njuta och försöka att inte somna i badet;P

P&K

bloggen har haft lite problem

har under veckan försökt att blogga men såfort jag loggat in så loggas jag ut igen, men nu verkar det fungera som vanligt.

så vad har hänt under veckan?? inte så mkt mest det vanliga jobba äta sova mysa med familjen.
Idag så bjuder dagn på barnledigt, Douglas ska på teater och vi ska gå på bio och kolla på Wallstreet har hört att den ska vara bra.

Innan dess så ska jag träna för det är ju lördag och sen ska jag se om jag hinner sola lite oxå.
Ikväll blir det Party ska bli jätte trevligt att träffa alla och skaka loss lite.

nu så ropar kaffebryggaren efter mig, kaffet är klart.


P&K

jag saknar dig...

Ja det gör jag, när jag tänker tillbaks på alla minnen när vi var små, när vi skolkade från skolan och va i lilla skogen och lekte, när jag sov över hos dig och du i sömnen slog mig med sälis, när vi var och pallade äpplen, lekte hos din mormor på vinden, kommer du ihåg hur mkt vi skrattade åt flygande flop? hahaha
Kojan som vi tog över och bröt oss in i, när vi åt pizza på Jonny & Tores, badade när det var svin kallt i vattnet och la oss på marken för att värma oss.
Vi har gjort mkt roliga och helt tokiga saker som man bara kan skratta åt nu.

Minnerna är många och kommer bli flera, spelar ingen roll att du bor på andra sidan jorden, det gör bara det ännu roligare när vi ses ännu mer att prata om, kan det bli det?

så länge jag vet att du är lycklig och din familj mår bra så är jag glad, saknar dig!

P&K

Lördag igen

puhh vilken dag, jag har inte alls varit i form vaknade vid 10 och åt frukost sen va jag tvungen att gå och lägga mig igen helt slut av att bara ätit frukost, fick världens huvudvärk så sov en stund till vaknade vi kl 13 och kände mig inte ett dugg bättre trots alvedon och sömn, vet inte om det är nån förkylning som är pågång eller vad det är som händer.

Douglas kom gråtandes från sitt rum och sa att han hade ont i sitt öra, min son kan säga att han har ont nånstans och thats it, men när han gråter vet jag att det gör riktigt ont, ringde till vårdcentralen och fick tid direkt och självklar har han öroninflamation lider med honom vet hur ont det gör har ju under min barndom haft säker 300 öroninflamationer när den ena var klar så kom det en ny usch!

Dom har ju slutat att ge barn under 13 år antibiotika mot öroninflamationer, men läkaren sa att blir det värre och alvedonen inte hjälper så kom in igen man ska ju inte gå och ha ont.
Hoppas det självläker och inte blir värre, nu ska vi vila lite och bara bli friska ska inte lyft ett finger i lägenheten idag, hahah lär ju funger i typ 10 min sen så står jag fixar med tvätten eller nåt.


P&K

Lördag

God morgon
Nu under helgen ska jag försöka vila upp mig lite, har varit en tuff vecka varje dag efter jobbet har det varit nåt som ska göras möten osv.

Idag tänkte jag åka över till mamma och hjälpa henne lite, sen vet jag inte vad dagen bjuder på.
Imorgon är det sport skola för douglas och sen ska han på Disko, sen är det mågad igen.

Tiden går så snabbt just nu känner att jag inte riktigt hinner med allt som jag vill, som vanligt mkt att göra på lite tid får prioritera vad som är viktigt och vad som kan vänta, nåt som står högt på priolistan är att få lite tid för mig själv.

nu ska jag njuta av min kopp kaffe.

P&K

shakiras nya låt, och kropp


Onsdag

God morgon, blev ett skönt bad igår vilket jag behövde.
när jag kom hem igår var det bara att slänga i sig lite mat sen springa till möte som Svnska bostäder tillkallat, mkt intressant möte handlade mkt om vårt bostadsområde och vad som kommer hända fram över, dom ska göra om allt i lägenheten nytt kök nytt badrum väggar golv fönster osv, allt det kommer stara om ett år och under tiden dom fixar lägenheterna så blir det att flytta till paviljonger i ca 4-5 månader alla saker som man inte får med sig ska magasineras och SB hjälper till med flytten.

Så hur det än blir nu med lägenheten, väntar ju på att SB ska höra av sig om kontraktet, så kommer vi flytta, bara tanken på att packa ner hela sitt liv gör mig matt, ska ta en kopp kaffe och vakna till.

P&K

Trötter

kikar in och medelar att nu väntar ett lång bad på mig, bloggar när jag har mer ork, halsen känns inte helt ok over and out!


P&K

Alexandra Burke

Hon har inte bara ett snyggt förnam utan oxå en otrolig röst.
Har länge lyssnat på Alexandra och hon har en röst som får mig att rysa från topp till tå, hon har sån styrka i sin röst och lite heshet som jag älskar

The Silence



Sen gör hon Hallelulja himla bra oxå ni som har Spotify kan lyssna där


P&K


Lördag

God morgon inatt har jag verkligen sovit gott tror jag har sovit riktigt djupt.

Idag på shemat stod det:
* träning
* kalas
* sommarstugan

blir lite ändrade planer då kalaset har blivit inställt för födelsedagsbarnet har jätte hög feber, Douglas blev lite ledsen men jag berättade att det blir kalas nästa helg ist och att då är han nog frisk.

Det blir att städa ist och sen träna och efter det blir det sommar stugan, douglas kommer hålla sig sysselsatt efter som Älskling hämtade ner hen hel Ikea kasse med lego.
På tal om Ikea så måste jag dit snart listan över saker börjar bli lång, ska bara hitta tid för att ta mig dit.

Som ni säkert såg i inlägget innan så ser douglas ut som han har varit i värsta slagsmålet, så är det inte han och kompisarna lekte kull på dagis och Douglas skulle ta en genväg och springa över bänken ist för runt den.

Nån genväg blev det inte då han missar ett steg och ramlar ner för bänken, slår i pannan och får världens bula och skrapar näsan.
När jag kommer till dagis så sitter han inne med personalen som försöker få honom att ha kylpåse på bulan men det har inte han tålamod till, frågar efter 10 sek är det klart nu:D Douglas förklararför mig vad som hänt så låter det så här:

Vi lekte kull och jag skulle ta en genväg över bänken så ramlade jag, det gjorde lite ont men jag blev inte "kullad" iaf! bra va?!
Det ser inte ut som det gör jätte ont men han säger nästan aldrig att han har ont.

nu blir det kaffe i solen och termometern står på 3 plus i skuggan, nu är hösten här!

P&K

Ibland går det så här när man inte är förs...

imag0087 (MMS)

Ibland går det så här när man inte är försiktig


Fredag!!!

Så skönt att det snart är helg ska bara se till att göra en sjukt bra dag på jobbet så jag kommer till budget men det ska jag klara.
har inte hänt så mkt av intresse under veckan, köptet ett par chinos i söndags men det var 15 pers innan mig i provrummet så jag köpte dom och när jag kom hem visade det säg att det var nån slags harem modell på dom så det blev att lämna tillbaks då jag inte als passar i harem modell, blev lite shopping på Gina ist



Älskar Ginas kläder tunikan är slapp och skönt och passar bra till leggings och Leggingsarna var super sköna finns i flera färger nåt för shoppinglistan kanske??

P&K

RSS 2.0