Can't Stpo Laughing!!!




denna är underbar!!




ett gott skratt förlänger livet, god natt

P&K

vad ska man ha för kläder på sig??

det är ju verkligen kallt på morgonen och sen på dagen så går graderna upp, svårt för mig att veta vad jag ska ta på mig och vad Douglas ska ha på sig.

Känns som att hösten är på ingång vilket jag inte ser fram emot, gillar inte höst och vinter det är kallt och blött och man måste ha massor av kläder, blä!

nej nu måste jag kolla garderoben och se vad vi ska ha på oss idag.ha en bra dag!


P&K


SOLIG LÖRDAG

Va härligt det är att vakna och titta ut och se att solen strålar på en klar blå himmel.

Idag så ska Douglas på cirkus med sin fsarmor och farbröder, jag ska över till mamma och hjälpa henne att fixa håret och sen klippa hennes tå naglar, jag hatar fötter det är det värsta som jag vet kan inte ta i nån annans fötter blä! men mamma har problem att böja sig för att nå tårna, men vad gör man inte för sin mamma.

Skulle oxå behöva städa massor här hemma har blivit bortskämd med att älskling har varit hemma och kunnat städa så lägenheten har blivit ett bombnedslag nu när han oxå jobbar, men om man är två och städar går det ju snabbt!

Måste komma ihåg att ringa och boka in en tid för att fixa naglarna och en tid för att göra nya slingor i håret, men har lite annat som har större prioritet.
måste bli bättre på att skriva upp saker i almenackan för när man har 711 saker i huvudet så är det himla lätt att man glömmer nåt.


P&K

då var det fredag

och det känns underbart älskar fredagar man har hela helgen framför sig och det är fredagsmys med familjen.

igår så var jag på HM och shoppade lite blev tråkiga saker som strumpor och underkläder men hittade oxå 2 stycken
skjortkläningar och sen hade dom rea på leggings 30 kr! taget!

Mamma blir bättre och bättre har fåt komma hem, dock så kommer hon behöva hjälp med att handla och städa osv. Hon har fått ett halvt apotek med sig hem oxå som hon ska ta så att hon blir bra, vi håller tummarna för att hon blir det.

nu ska jag ta och klä på oss och knata iväg till dagis.


P&K


Imorgon då äntligen är det dax

då ska jag ut och springa nu känner jag mig helt frisk har känt mig helt bra i 2 dagar nu så då kan man börja.
Ska prova att springa barfota efter som jag får så ont i benhinnorna när jag springer med skor, när man springer barfota så lägger man tyngden på "trampdynorna" man springer på tå, när man har skor så lägger man tygnden på hälen och benhinnorna tar stryk. ska springa på en löparbana ni vet en sån där som nästa är som gummi så det ska nog gå bra att vara barfota.

När jag gick i högstadiet så tränade jag friidrott och älskade att springa men då hade man andra skor så då var det en annan sak, men det som jag var bäst på var höjdhopp hade bra hopp och bra avstamp min tränare tyckte jag skulle satsa på höjdhopp och bli den nya Kajsa Bergqvist hahha.

Jag slutade med friidrottten för att jag tränade för hårt och tog ut mig, så då satte mamma stopp, efter det så har jag inte riktig kommit igång, har inte haft den där känslan men nu är den tillbaks och det är underbart!

Nu är det läggdax för lilleman och jag lär nog somna oxå.

P&K

Nu är det mkt..

god kväll eller kanske god natt.



Nåt som har hjälp mig mkt är att när jag känner att "nu är det mkt", då tar jag en rask promenad eller går ut och springer, bra för kroppen och att rensa huvudet efter det nåt att äta och sen ett bad då sover man bra och kroppen får allt den behöver.

När det blir för mkt så glömmer man bort saker och känner sig stressad och när man känner sig stressad så går allt fel, man måste lyssna på kroppen och känna efter orkar jag verkligen allt det här?? finns det nåt som jag kan skjuta fram?? kanske finns det nån som kan hjäpla dig med nåt tex skjussa dig?? sluta tacka ja till den där fikan som du igentligen inte hinner med men du vill för det var ju så längesen ni sågs osv

Jag har ett gäng personer som är där och ställer upp för mig om det så är att man bara behöver prata eller få skjuss, det är ju så att man blir behandlad som man behandlar andra, what goes around... comes around
det är så det fungerar.

det är inte många personer som jag säger det till men säger jag "att säg till om jag kan göra nåt eller ring mig vilken tid som helst på dygnet" då menar jag det från hjärtat, nära och kära är det viktigaste som finns, om jag kan hjälpa dom på nåt sätt så självklar gör jag det vad det än gäller.

P&K

Lilla Mamma, Hold On Be Strong

god morgon humöret ligger väl inte på topp och jag skriver för att jag behöver få ut det.
I Onsdags kväll så ringer jag till min mamma som jag brukar göra för att kolla läget och snacka lite, denna gång så svarar hon men jag kan inte känna igen hennes röst och förstår inte vad det är hon säger, min första reaktion är har hon druckit??
men jag inser snabbt att det inte är så, förstår lite av vad hon säger, hon säger hon har ramlat och slagit i huvudet, det var då hon började låta så konstigt.

Jag slänger i mig lite mat och ger mig iväg till mamma, får en otroligt dålig känsla när jag är på väg vilket sen visar sig vara helt rätt, nåt är otroligt fel.

När jag kommer hem till mamma så ligger hon i sängen och ser lite medtagen ut, jag börjar direkt fråga när ramlade du? vart? slog du i nåt? efter mkt gissande så kommer jag fram till att mamma har ramlat i köket när hon skulle göra sig en kopp kaffe, under tiden jag frågar henne så noterar jag att vänster ansiktshalva inte alls hänger med, hon rör inte läpparna och hon dreglar, jag är helt säker på att hon har fått en stroke.

Ringer till KS Akuten och får bekräftat att mina misstankar om att hon fått en stroke, dom ber mig ringa 112 och komma in så fort det bara går.
Prata med en sköterska på SOS medans ambulansen är på väg försöker ge så mkt info som jag kan, springern ner och öppnar porten som är låst till ambulans personalen, än en gång går vi igenom vad som har hänt, när dom sen försöker få information av mamma så märker jag att hon är helt dissorienterad och frågar mig om många saker som hon för en liten stund sen berättat för mig, minnet är inte Okey.

Dom beslutar att hon behöver komma in helst för över en timma sen, så med illfart till KS och sätta igång med att kolla allt.

Torsdag morgon ringer jag och pratar med en läkare och dom bekräftar att det är en stroke som mamma har fått, det var 2 st proppar i hjärnan, när jag efter jobbet är och lämnar saker till mamma så blir jag glad när jag hör att talet är mkt bättre men hon är fortfarande väldigt "borta" i huvudet och har mkt svårt att minnas.
Jag blev otroligt ledsen när jag märkte att mamma inte är den samma, jag hoppas att hon blir bättre och kämpar, för jag vill ha min gamla mamma tillbaks.

P&K

Tisadg

japp imorn va det onsdag och halva veckan har gått känns skönt om det rullar på i den här farten.
Idag så funkade det bra på jobbet och dagen var ganska snabbt avklarad, efter jobbet så var jag och köpten pressent till Älskling som fyller år på torsdag, han har inte önskat sig nåt men jag tyckte att den här var så fin så att den skulle han bara ha.


tänkte att jag skulle gravera den oxå men det var kö tid på 4 veckor så att det får vi göra i efterhand.
Hoppas han blir glad, det tror jag han blir då han tror att jag inte har köpt nåt hihi


Förkylningen börjar ge med sig men ärr lite sorig och hostar så jag får hålla mig ett tag till innan jag börjar springa, har ju inte lust att åka på en lugninflamation bara för att man börjar träna för tidigt.


P&K

Abstinens för första gången

Idag är det en vecka sen jag var ute och sprang sist, lyckades ju dra på mig nåt skit med benhinnorna och när väl det släppte så kom ju förkylningen.

Förkylningen är kvar och bihålerna ligger risigt till nu men ska hämta ut Nasonex imorn så hjälper att avsvälla bihålerna, känner verkligen att jag har abstinens på att springa det nästan kryper i benen men det dröjer innan jag springer måste vara 100% frisk blir ju anfådd av att bara gå uppför trapporna hemma.

ser det inte härligt ut??



Nu ska jag njuta av en kopp kaffe sen blir det ett varmt bad, jag är säker på att det hjälper bihålllerna:D

P&K

minnen otroligt fin låt R. Kelly


förkyld

har helt huvudet fullt av snor och nyser hela tiden, har inte mkt att skriv återkommer när jag är frisk.



P&K

Måndag och första jobbdagen

go kväll, första dagen på jobbet flöt på bra va inte alls så jobbig som jag hade tänkt mig men självklart var jag trött när dagen var slut.
Det var kul att träffa alla igen efter en lång ledighet, alla verkar ha haft det skönt och är uppvilade förutom vissa som inte får nån sömn eller har haft fullt upp och flyttat men utöver det verkar alla nöjda.
Blir en trevlig höst lite tråkigt att några lämnar oss, men dom kommer kanske tillbaks.
inga röda dagar fram till jul så det känns lite tufft men man får se till att vila ut på helgen så att man orkar.

Nu ä det tandborstning och en saga sen lär både jag och Douglas sova gott.

har jag sagt att jag gillar Timbaland??





och Eminem är inte så dålig han heller


Söndag

god morgon jag har sovit jätte bra, jag hade värsta rycket igår och städade och hade mig så det kanske berode på det vem vet.

Hade trevlig besök igår blev mat kaffe och chocklad den var himla gott skulle kunna äta hur mkt som helst, och massa prat som vanligt.

Imorgon börjar jobbet igen och det ska bli trevligt och komma tillbaks och se vad hösten bjuder på.

nu ska jag avnjuta morgonkaffet.


P&K

Tisadg

god morgon är uppe tidigt idag douglas ska iväg till dagis nåt som han verkligen längtar efter, han har saknat all sina vänner så nu är han laddad.

Blev mkt röjt igår 3 säckar till Stadsmissionen och 3 stora säckar till grovsopen, känns bra att bli av med sakena som bara tar plats och ingen andvänder.

Senare blev det att åka och handla lite mat och det blev bara lite fick knappt det som jag behövde, för Coop verkar ha haft nåt problem med leveranserna för det var tomt på varannan hylla så det blev ingen mjölk, bröd eller köttfärs.
Blir nog att handla nån dag här i veckan igen efftersom vi inte fick med allt.

På kvällen blev det träning, riktigt skönt att träna sen en dusch och hopp i säng då sover man gott.
Försöker att träna lite varje dag, har funderat på att kolla om det finns några roliga pass att kör på Worldclass i höst.

Efter 2 veckor med moln och regn så har nästa den fina solbrännan försvunnit men tack gode gud för solarium, nu tjatar nån om att gå så det får bli allt för nu.


P&K


Måndag

Idag skulle jag ha jobbat om inte jobbet hade ringt i torsdags och sagt att vi får en vecka till semester.
Just nu så öser regnet ner hos mig vilket jag tycker är ganska så mysigt och så passar det ju väldigt bra att rensa ut lite saker i lägenheten, behöver göras på vinden oxå men det är så mkt så jag börjar i lägenheten först.

Det som fortfarande är andvändbart kör vi iväg till stadsmissonen och resten till grovsopen, jag förstår inte hur man kan samla på sig så mkt saker tycker att jag säger stop varje gång när nån frågar "skulle ni vilja ha...?" men ändå så har vi fullt av saker som man aldrig andvänder.

Sen har jag ju halva vinden full av barnkläder och leksaker, som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med få fundera lite på det, men det lutar åt att sälja på typ blocket eller nåt sånt.

Annars så händer det inte så mycket, jo igår våldgästade jag min vän Erika och tog en fika och snackade massa skit som vanligt när vi ses, hon har blivit så smal efter sin operation och man ser verkligen att hon mår bra och strålar som en sol, men det kan bero på att hon träffat en kille som verkar himla snäll och bra för henne, vilket gör mig glad, jag älskar när mina vänner är lyckliga det är så underbart att se.

mer kaffe!


P&K

god morgon

visst är det skönt att solen kikar fram idag, dock så blåser det men det är varmt ändå.
igår så var familjen i Flen och hälsade på min pappa, han bor i ett jätte stort hus en sjövilla och har stor tomt men fint grönt gräs som man kan springa runt och busa å spela fotboll på, nedanför huset finns det en liten brygga som man kan ta sig ett dop ifrån, växthuset väller över med sallad tomater och vindruvor.
det var trevlig och douglas älskar att busa med sin morfar.

vad blir det för planer idag? tror att vi börjar med att vakna till lite på balkongen med kaffe och sen får vi se vad vi gör kanske åka och bada??


P&K


RSS 2.0