tisdag

hej hopp har varit en dålig dag på jobbet får inget sålt men det är en ny dag imorgon så bara att lägga denna dag bakom sig och blicka framåt.
Har nyss ätit middag blev omelett med champinjoner i och en sallad med isberg avokado och räkor, mums vad gott det va! Douglas valde att inte äta middag han la sig och kollade på en film när jag kom hem och sen somnade han försökte väcka honom två gånger men han ville inte komma upp så då får han sova, han behöver väl det.

Jag blev så stolt över lillkillen idag han var hos tandläkaren och lagade sitt hål i tanden utan bedövning och inte ett ord sa han när dom borrade och grejsade med tanden, Himla duktig kille!!!


P&K

Måndag

ny vecka men nya utmaningar eller jag det lär väl inte hända så mkt nytt.
har varit en underbar helg med mkt mat och trevligt folk har oxå hunnit sitta på blakongen och njutit av den härliga solen, bäst att passa på för man vet aldrig när den kommer fram igen.

På fredag är det valborgsmässoafton så då blir det att åka och kolla på brasa och äta sockervadd mums, blir nog att ta några lotter oxå.

nu måste jag ta och väcka min älskade son som ligger och suusar för fullt, sen fixa i ordning mig och iväg till jobbet.
Ska försköa hinna lägga upp bilder ikväll från när Douglas åker stol på sin sparkcykel.



P&K

mkt Ace of Base över det hela men bra är den "Alejandro"

Sommarplåga av Lady Gaga





Nytt från Mange ft Vanessa Falk




Jag gillar den vet inte vad det var som jag fastnade för men bra är den! Vad tycker du??


P&K

Fredag!!!

god morgon härligt med fredag, det har varit fullt upp hela veckan har haft saker att göra varje dag efter jobbet.
Igår var Anlgelica och Jarem över vilket var helt underbart att träffa jarem han har blivt så stor och pratar så mkt, det var mkt lek men sen blev killarna trötta och det blev dax att tänka på sängen.
Douglas fick jätte fina kläder och pyjamaser han kom på när han skulle sova så sa han "mamma jag tror jag glömde säga tack till angelica" jag svarade att det gör inget du kan säga den nån annan gång ist, det är inte lätt när man är lite och uppe i varv.

Idag blir det att jobba sen ska jag åka till Skatteverkets kontor och för hoppningsvis bli klar med deklarationen, jag vet ungefär hur man ska göra men lika bra att åka dit så att det blir ordentligt gjort.

P&K

hemma äntligen

go kväll har varit en tuff dag med jobb sen till solna fixa naglarna och sen till aspudden på föräldra möte, kan säga att det var ett givande möte har lärt mig mkt bland annat att vissa föräldrar har en totalt annan syn på saker och då menar jag totalt!

vi pratade mkt om olika sätt hur man kan underlätta ett problem, när tex ett barn kommer hem och säger Kalle säger att jag inte få vara med och leka, vanligt sätt säger man ju som förälder att "alla får vara med och leka" men det är ju inte så enkelt i praktiken och då får man försöka hitta lösningar eller ge barnet "verktyg"att jobba med kan vara tex mot frågan varför får jag inte vara med och leka? och sen lösa det vidare på så sätt.

jag älskar att diskutera olika probelm och sen hur man kan underlätt när problemet uppstår, för att säga att man kan lösa det är att ljuga för alla situationer är olika även om problemet är det samma.

Nu ska jag ta mig nå att äta och sen blir det nog sängen för min del, blir en lång dag imorn oxå


P&K

söndag

idag har det blivit lite gjort, vi började med att städa i lägenheten har börjat bli en vana att göra det på söndagar, då är det rent och snyggt till veckan.

sen åkte douglas med farmor till sommarstugan efter som han inte ville följa med och kolla på matchen vilket jag kan förstå att han tycker är tråkigt att bara sitta i 2 timmar, matcherna gick bra dom van båda 2!.

nu har vi kommit hem och douglas deckade i soffan, han är inte trött eller så han bara vilar ögonen lite som han själv säger. jag har surfat runt lite och kolat efter lite matförslag och det blir zuccini pasta med skinka och mkt vitlök gott, ska bara vänta på att älskling ska åka och handla eftersom vi inte har allt vi behöver.

Imorn är det måndag och tillbaks på jobbet, känns helt okey men kan ju bero på att jag bara jobbade 2 dagar förra veckan, men denna vecka är det full fart.
jag hoppas att jag har varit min dos av sjuk nu så man kan få vara frisk och tjäna lite pengar.


För mitt barn, innan du var avsedd, ville jag ha dig. Innan du föddes, älskade jag dig. Innan du var en timme gammal, skulle jag dö för dig. Detta är miraklet av livet.




i sommras på Alcudia

som turtels


ja han sover så här, så kan det bli när man ska vila ögonen


skönt att ligga och slappa med mammas dator


liten men tuff och med konstig min



P&K

äntligen fredag

god morgon då är det fredag igen jätte skönt, hoppas att det  kan bli bra väder i helgen så man kan komma ut lite kanske grilla på sommarstugan.
För helgen har vi inga planer förutom att Älskling har match på söndag men annars blir det lugnt tror jag, ska försöka åka över till mamma det var länge sen jag var där nu, har lite saker som jag skulle behöva laga, och jag äger ingen symaskin så.

P&K

litet uppehåll

har inte bloggat på ett par dagar för jag blev otroligt sjuk, det var länge sen jag var så här sjuk har legat med feber på 39,7 ett par dagar och ont i hela kroppen.
Igår så verkade det äntligen som att jag var på väg att bli bättre febern hade sjunkit till 37,3 (min normaltemp ligger på 36,4) jippi tänkte jag men vad fel man kan ha för på kvällen smällde den till igen upp på 38,7 men jag hade bestämt mig för att gå och jobba idag så imorse, i med alvedon och iväg till dagis och jobbet, under dagen har  jag mått ganska så bra jämnfört med imorse så jag hoppas igen att den där febern ger sig.

eftersom jag har varit sjuk så har det inte hänt så mkt jag har legat i sängen eller i ett varmt bad, har badat tok mkt under dom här dagarna det är så skönt när man är frusen att lägga sig i ett varm bad och sen krrypa ner i sängen.

På jobbet idag gick det bättre än förväntat hoppas det håller i sig, Angelica var förbi och käkade lunch tillsammas med oss idag det var trevligt att se henne var ju fyra månader sen fin stor mage har hon fått oxå, men nåt mer är inte stort på henne vissa har tur med sina graviditeter.


nu ska jag krypa ner och sova är inte riktigt frisk än så extra mtk sömn är bara bra och jag är duktig på att sova så god natt på er och sov gott.


P&K

vad är det som händer...

vaknade imorse med ont i kroppen och värsta huvudvärken tog en alvedon och sov en stund till, när jg gick upp känd jag mig okey tänkte inte alls på att jag hade alvedon i kroppen, så jag började att tvätta fönstret i köket, det skulle jag aldrig gjort när jag var klar fick jag frossa och kroppen gjorde ont fingrarna kunde jag inte böja, la mig i sängen ville vända på mig men kunde inte kroppen värker för mkt i med alvedon och nu levar jag på alvedon jag har 38,7 i feber trots alvedon i kroppen.

jag hade ju feber i torsdags men det blev inget mer av det men det var kanske bara en varning för vad som skulle komma jag har ingen lust att vara sjuk så jag ska försök vila så mkt jag kan idag, så kanske man mår lite bättre imorn.


P&K

lördag

härligt med lördag lugnt och skönt, douglas mår mkt bättre ingen feber och inget snorande väldigt kort förkylning om det nu va det, skönt att han är frisk iaf.

Idag skulle vi ha åkt till Älsklings moster och haft Tapas kväll men pga av sjukdom så blev det inställt, men vi ska gå på bio idag iaf Douglas har ju samlat ihop 4 st stjärnor så då valde han att gå på bio och ser Winx Club Hemligheternas slott


Annars så har vi inget planerat idag vilket känns skönt har varit så mkt den senaste tiden, visst är det kul att träffa folk och umgås men man behöver lite tid att varva ner på och göra absolut ingenting på.

Jag funderade på om jag skulle ta och tvätta fönstrena men jag väntar till nästa helg, lättare att tvätta när det är lite sol ut då ser man om det blir ränder och vart man har missat.

P&K

Fredag

härlig med fredag och helg, inga planer än så länge.
jag kände mig febrig och hängig igår men idag mår jag bra igen, skönt att slippa vara sjuk det är så tråkigt, Douglas är sjuk feber och snorig så idag blir det tyvärr att vara hemma med honom, jag hoppas att han snart blir frisk han bara ligger i soffa och stirrar på tven till och från så somnar han även fast han har sovit hela natten stackars liten.


P&K

Sjuka...

japp då va det dax, douglas var lite små tjurig imorse och jag misstänkte direkt att han börjar bli sjuk och så va fallet efter lunch ringde dom från dagis min lilla älskling hade över 39 i feber och va slö så hem med honom, själv började jag känna mig varm men samtidigt frussen runt kl 15 när jag kom hem så sa termometer feber på mig oxå inte lika hög som Dogges men det räcker.

det är tydligen nåt som går nu på dagis många barn som är sjuka, jag hoppas bara att vi slipper dogges hosta denna gång för den är jobbig både för honom och för mig.
ska försöka slurpa i mig lite nudelsoppa så man får i sig nåt att äta, har ingen större matlust men lite nudlar ska nog gå bra.


P&K

torsdag

go morgon hoppas ni har sovit gott det har jag gjort, sitter och dricker mitt morgon kaffe och väntar på att min älskade son ska vakna borde bli när som helst för han harr ju vaknat kl 6 alla andra dagar.

snart är det helg igen helt underbart jag längtar, har inget speciellt planera utan ska bara ta det lugnt och koppla av.
Nästa vecka kommer Jarem och Angelica hem inte en dag försent, det känns som det var jätte länge sen vi sågs och kan tänka mig att jarem har vuxit mkt sen sist angelica oxå.

mer kafee sen tror jag att jag får väcka Douglas så vi kommer iväg i tid till dagis.


P&K

trötter

hej hopp
nu är det snart dax att gå och sova, jag är helt slut efter en dag jobbande kroppen har inte riktigt ställt om från ledighet till att jobba men det är ju kort vecka så det ska nog inte vara nån fara.

På jobbet så rullade set på bättre än förväntat idag vilket känns skönt, ska försöka sätta budget denna vecka.
Douglas var glad över att vara tillbaks på dagis, han verkligen gillar sitt dagis har tjatat varje dag om när han ska få gåt tilll dagis.:D
nej nu säger ögonen att det är dax att krypa ner i sängen.

P&K

måndag.... nej idag e det ju Tisdag

god morgon blev lite köpt på ikea igår men det jag ville ha va slut helt otroligt mkt folk på Ikea igår, det spelar ingen roll vilken dag man är där det är alltid mkt folk.

Nu hinner jag ine skriva mer måste in i duschen ser ut som ett troll i håret verkar ha snurrat runt med huvudet ordentligt i natt.



P&K

Måndag sista dagen som man är ledig

god morgon vaknade för enliten stund sen och tittade ut och hela stockholm är täckt i snö vad hände med den underbara värmen, jag satt ju på balkongen i lördags och brände mig i solen??
Nej nu får det räcka mde snö känner ingen som har sagt åhh vad jag längtar efter snön, VI VILL HA VÅR!!!!

Det ska bli plus grader hela vecka så vi får hoppas att det stämmer,nu har ju uteserveringarna öppnat men vem vill sitta där när det snöar.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på jag skulle vilja åka till IKEA har lite saker som jag behöver, eller så kanske det blir att hålla sig hemma och städa fast det är ju sååå tråkigt så jag ska nog övertala Älskling om att Ikea är det bästa alternativet:D

P&K

Lördag

go kväll, vilken dag det har varit idag jag började med att sitta med morgon kaffe på balkongen och en bok efter ca en timma så va det dax att åka till svärmor som bjöd på påsk middag, då såga jag att jag hade lyckats bränna mig solen är ju väldigt stark nu på våren så man ska vara försiktig och huden är ju inte van vid solen än.

Middagen var jätte trevlig mkt mat och gott, blev påsktåra sen som var hur god som helst skulle kunna ha ätit dubbelt så mkt.

Ikväll blir det lugnt med en film och bara mys, nu är det hög tid för tandborstning på Dooge.


P&K

lite musik och ja det är han igen älskar hans röst



Justin Timberlake och Timbaland då blir det oftas grymma låtar.

Ingen glömmer väl denna party dängan:D





P&K

fredag långfredag

ja ledigheten har börjat har en känsla av att den kommer gå fort.
Igår så jobbade jag fram till 12 sen åkte jag över till svärmor där jag träffade upp Älskling oc Douglas, Jag och Älskling åkte iväg och handlade el saker till sommarstugan efter som han ska dra ny el där, Douglas väntad kvar hos farmor så länge, när vi var klara så hämtade vi Dogge och åkte till Faster erika och fikade och åt middag det är alltid trevligt att vara där så avslappnat och douglas avgudar sina kusiner.

Idag blir det att köpa gummistövlar till mig efter som vi ska ut till sommarstugan och där är det fortfarande snö kvar eller slask skulle man nog kunna säga så jag vill hålla mig fossingar torra, Älskling ska dra ny el i stugan och vi passar på att spendera en dag ute, vädret ska hålla sig bra sol och 8 grader.
Blir nog att grilla ute på sommarstugan idag jag längtar till sommaren dom man grillar nästan varje dag mmarinerade champinjoner tsatziki, ljummen potatissallad och massor av annat gott yummi!



P&K

RSS 2.0