härligaste sällskapet man kan ha

nu blir det serie med min mysiga killar
P&K

Äntligen!

God morgon
förra torsdagen så fick douglas jätte hög feber inget konstigt med det det kan småbarn få.
när febern sen höll sig på 40-41 grader i flera dagar började jag bli lite orolig på lördagen blev ett besök hos doktorn där konstatreade dom att han hade mega halsfluss som doktorn sa:D pencelin belv det och doktorn sa att redan imorgon borde han må bättre, skönt tänkte jag.

söndagen gick och febern höll i sig, måndagen kom och febern började sjunka med hjälp av alvedon och ipren nu är det på rätt väg men tji fick vi måndag kväll va febern skyhög igen, på tisdagen så tycke jag att nu får det vara nog för jag märkte att han börjar bli slö och inte betede sig som han brukar när han är sjuk, ringde til Vc och fick svaret att det är fullt prova närakuten ikväll, det gjorde vi och där konstaterade dom att det behövs ett starckare pencelin för att det ska funka.

Nu har han gått på den nya medecinen och jag har fått tillbaks min lillkille!
annars har det inte hänt så mkt har ju varit sjukskötersa i flera dygn och inte fått mkt sömn men vad gör man inte för sitt barn.


det får bli det för denna gången, har mkt smaskigt att berätta men tror jag håller det för mig själv då det finns folk man inte kan lita på tyvärr


P&K

Dag 2

Go dagens!
idag är den andra dagen som jag inte jobbar måste erkänna att det är lite små jobbigt men snart drar det igång igen, har fått jobb på Casino Cosmopol vilket ska bli skit kul verkligen, att få komma tillbaks till restaurangbranschen igen.
det tar lite tid just för dom måste kolla att jag inte finns i nått brottsregiser och sånt.


Ja vad har jag gjort i 2 dagar då? jo jag har städat lagat mat, sånt som man inte hinner med när man kommer hem efter jobbet, typ baka.
Katterna myser vidare och dom börjar komma överens ganska så bra den lilla är ju lite livligare än vad sabbe är, haha.
Nu är det fika dax för mig, sen blir det operation vardagsrum.



P&K

full rullle

go morgon
gårdagen bjöd på shopping, god mat och överkörning.
måste erkänna att jag blir bättre och bättre fast det är långt kvar förstås.
nu så håller familjen på och vakna till, katterna kör typ kull och skojar och har sig.
sen kan dom ligga och mysa
snygga och sköna skor nu till hösten
P&K

mot nya äventyr

go kväll
idag så jobbade jag min sista dag på jobbet, nu bär det av till nya äventyr och det kommer blir grymt roligt är så laddad men innan det blir att jag börjar jobba igen så är det några lediga dagar vilket känns bra då hinner man ladda om.
orkar inte skriva mer idag även fast det finns tok mkt att skriva om, det får bli en annan gång P&K

god morgon, inte så mkt gott med den

hello har legat i 2 dar helt död i förkylning, detta var ingen vanlig förkylning då jag knappt orkat ta mig ur sängen, idag känner jag mig lite starkare men fortfarande sjuk.
idag ska vi till uppsala för det är dop, känner mig inte så sugen på det men det är ju inte så ansträngande.
så fort jag fått bröllopsbilderna så kommer jag lägga upp några, nu måste jag tömma näsan för 511 gången idag det tar aldrig slut.
P&K

RSS 2.0