Fredagen

På jobbet igår så gick det väl allt förutom bra vet inte vad det var med kunderna men glada var dom inte på nån av oss.
Efter jobbet så gick jag hem till angelica och min underbart söt gudson  och va där en stund innan det var dax att åka iväg och bowla på Ball Breaker Ruggit roligt hade vi, vi bowlade två serier eller vad man nu säger, sen va det mat hamburgetallrik och inte nån sliskig som man får på grillen utan den här var det klass på och gott va det oxå:D

Sen va det pris ut delning mitt lag kom på tredje plats helt otroligt fick en fin medalj som jag är mäkta stolt över, vi fick oxå vatten flaskor som såg ut som bowling käglor med företagets namn tryckt på.
Det var en sjuk kul kväll och det var roligt att det va så många som va med.

Ondsdag en mycket bra dag

Imorse när jag va på väg till jobbet så kändes jag mig så otroligt lycklig och glad mer än vanligt, varför, det vet jag inte riktigt men kändes inte som att det spelade så stor roll.
Igår bestämmde vi oss för att vi ska köpa morfar och mormors bil det känns otroligt bra, ska upp till dom på lördag och hämta bilen och självklart hälsa på en stund.

På jobbet va vi idag ännu färre med det kändes faktiskt helt okey det var lugnt och skönt på nåt vis, sålde ja det gjode vi så helt enkelt en mycket bra dag.

Tänkte på hur mkt bra folk man har runt omkring sig sånna som ställer upp för en och bara finns där, tex som douglas "Plast" farmor, Snäckan, hon finns där när man behöver hjälp med saker och det är aldrig några problem för henne, hon har ställt upp för oss mkt och det är jag evigt tacksam för, jag gillar henne, hon har så många bra och goda sidor. 

nu måste jag gå och sova så bye bye

Get misstänkt för väpnat rån. helt otroligt!!! ahahahaha

artikel från expressen

Get misstänkt för väpnat rån
En get sitter häktad misstänkt för väpnat rån och att ha försökt stjäla en Mazda 323.
Geten greps av ett medborgargarde i Nigeria.
De hävdar att djuret i själva verket är en förvandlad trollkarl. - Geten är i vårt förvar.
 Vi måste bevisa vetenskapligt att en människa förvandlades till en get, säger polisens talesman Tunde Mohammed till Reuters.
Geten fångades in på onsdag natt någonstans i staten Kwara i västra Nigeria.
Ett medborgargarde förföljde två män som de påstod hade begått väpnat rån.
 De misstänkta försökte sedan enligt deras förföljare stjäla en Mazda 323.
Då kom gardet i fatt männen. – En av dem flydde.
 Den andre var just på väg att gripas då han vände ryggen till och förvandlades till den här geten, förklarade Tunde Mohammed, för lokaltidningen Vanguard medan han visade upp djuret.
Utreds av polis I delar av Nigeria är det mycket vanligt att folk tror på trolldom och häxkonster, uppger Reuters.
 Den magiska geten utreds nu av polisen. – Vi kan inte basera vår information på något mystiskt.
Det måste bevisas vetenskapligt att en människa förvandlades till en get, säger Tunde Mohammed till Reuters.
En anonym polisman förnekar Tundes förklaringar när han talar med BBC.
Enligt honom hålls geten bara kvar så att dess ägare kan komma och hämta dem.
Korrupta ledare Aktivister som kämpar för en bättre utbildad polisstyrka i Nigeria rasar nu.
 – Det finns poliser som inte ens gått gymnasiet, säger Innocent Chukwuma från Cleen Foundation till BBC.
Enligt honom har korrupta politiska ledare tillåtit poliskåren att fyllas med inkompetenta och brottslingar som lätt kan mutas av ledarna själva.


Lugn måndag

idag är jag ledigt pga av inbrott på mitt jobb inge roligt alls, känns lite obehalgigt att en eller flera obehöriga männsikor har varit där och rotat, troligtvis så blir det att jobba imorn.

Har varit skönt att ha en extra dag ledigt vaknade nyss alltså vid kl 12, vet inte hur länge sen det var jag sov så länge men skönt va det.
Nu väntar jag på min älskling som är på väg hem med mat till oss, blir lite brunch idag.
Har märkt att det är många som är eller håller på att bli sjuka, men jag har klarat mig än så länge Peppa peppa!

Jag undrar när det tråkiga vädret ska försvinna nu har det varit grått och dimma hur många dagar som helst och det värsta är hur det påverkar en själv man har ingen lust med nånting utan bara ligga i sängen och kolla på tv, jag vill ha lite sol så man kan gå ut på en promenad utan att bli helt blöt och kall. nu kommer maten, ciao ciao

Snart måndag igen

jaha då är det söndag och snart måndag igen, igår så hade vi planerat att vi skulle hitta på nåt typ åka till naturhistoriska museet men när vi väl tittade ut så ångrade vi oss, det regnade och blåste nåt otroligt, så det blev en lugn dag hemma.

Slängde ihop fattiga riddare vilket douglas tyckte om sen när dogulas hade gått och lagt sig för natten så blev det film Pride and Glory med lite godis, filmen va faktiskt bättre än jag hade förväntat mig.

Idag så kommer douglas gudmor och min gudson över åhh vad jag har saknat dom båda, ska bli mysigt att få träffa dom.
nu behöver jag mer kaffe så jag vaknar till.bye bye

Härliga fredag

japp då har den här veckan rusat förbi då känns inte riktigt som man hänger med men det är okey bara det blir vår och sommar så är jag nöjd, vill så gärna ha lite värme.

som ni märker så håller bloggen utseende på att ändras inte riktigt klart än, det är Cintya som hjälper mig med det då jag inte e riktigt insatt i allt, gå in och kolla vad duktig hon är www.cintyaa.blogg.se

hade en tuff morgon igen denna gången var det ännu jobbigare när jag lämnade douglas på dagsi, jag vet att det går över och att efter typ en kvart så är han glad och leker för fullt igen, men det är när han skriker från sitt hjärta "neeejjj mamma gå inte!!!" och jag måste gå, som det känns som om mitt hjärta går i tusen bitar, det är verkligen jobbigt för mig känslomässigt.
det är tur att man har underbara vänner som man kan prata med och lyssnar när man känner sig lite Scchhööörrr.
nej duschen och sen ska vi kolla på film, bye bye

Min Älskling Mitt hjärta Mitt allt


 

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge
Ja, all min kärlek får du bära

Älskar dig nåt otroligt och vet inte vad jag skulle vara utan dig
.

Små jobbig morgon

Ja morgonen flöt på bra till det var dax att säga hej då till Douglas på dagis då blev han ledsen och ville inte att jag skulle gå, både jag och personalen försökte muntra upp honom och få honom att fokusera på nåt annat än att mamma skulle gå till jobbet.
Efter en stund så kommer iaf en av fröknarna som har varit sjuk ett tag och då va det som bort blåst, när jag ikväll gick och la Douglas så pratade vi lite och när vi kom in på det som hände imorse så blev han jätte ledsen, grät och snurvlade och mumlade saker sm jag inte hörde vad det var, sa till honom att du måste lugna dig så jag hör vad det är du säger så jag kan hjälpa dig men igen så kom vi ingenvart utan han började berätta om när vi var på Cypern i somras och om bamse och hans vänner.

tror jag ska prata lite med dom på dagis och höra om dom har märkt nåt, vad det kan bero på eller så är det så att han är i nån fas just nu men det är så hjärtslitande när ens barn står på dagis och gråter allt vad han kan och skriker "nej mamma gå inte!!! "
 
Dagen på jobbet va seg men det funkade vi kom inte riktigt upp i dom siffror som vi önskat men vem vet vi kanske tar igen det imorn, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ner i lopplådan.

Allt va jätte bra!

när jag va på strandkliniken imorse så mötes jag av en kvinna som  såg ut som en solstråle och var otroligt trevlig, det va hon som skulle kika på mitt ärr hon bara skrattde när jag visade henne det och så sa hon "nämen det där är ju ingenting du behöver inte vara orolig" sen sa hon att jag verkade må väldigt bra eftersom jag har jobbat i en vecka nu och utifårn ser man inga tendenser på att jag har gjort en bukplastik förutom att magen är plattare och midjan syns mera nu.


idag på jobbet så har det gått bra men dagen har varit seg kändes som att klockan aldrig skulle bli halv fem, nu sitter jag här mätt och trött tror inte att jag kommer kunna hålla mig vaken till tio så det blir tidig läggdax

!!!!!VARNING!!!!!!! känsliga bör sluta läsa nu

idag när jag bytte tejpen på mitt ärr ( ska tejpa ärret i ca tre mån för att det ska bli så snyggt som möjligt) så fastnade det en skorp bit i tejpen och nu så kommer det lite vätska där skorpan satt, självklart ringde jag till strandkliniken och berättade och hon sa att det låter inte som något farligt men vill gör alltid så att vi ber patienterna komma in så vi får titta på hur det ser ut, så imorn ska jag dit kl nio
dom frågade vilken tid på förmiddagen som passade bäst och jag sa ingen men ta så tidigt som möjligt (så man inte missar så mkt på jobbet).  platsen där skorpan satt är inte stor alls men bättre att ringa och gå dit än att det händer nåt och det blir värre.
Idag har varit en mkt bra måndag är glad att den är över men måste säga att tiden gick fort idag, vi gjorde bra siffror på jobbet och då känns det extra bra när man går hem, jag hoppas att resten av veckan flyter på i samma takt.
nu är det dax att göra iordning sig för sängen så man e utvilad tills imorn.

Så va den helgen över

det är helt otroligt hur snabbt helgen flyger förbi, igår så va vi hemma hos min älskings morfar och dansade ut julen och åt middag det var trevligt tills alla barnen fick sina sockerkickar då va det dax att röra sig hemåt, hemma så blev det nattning av dogge och sen film.
idag har vi inte gjort mkt älsklingen va och prov tränade thai boxning,tyckte det va kul men insåg att han har världens sämsta kondition plus att han har värsta lårkakan  och träningsvärk.
jag och douglas sysselsatte oss med att sova middag under tiden i ca tre timmar gud va det va skönt nu så e jag laddad för en ny vecka på jobbet.
vi har städat lite oxå himla upphätsande måste jag säga.
nu så ska jag steppa lite på min gå maskin( vet inte vad den heter) sen så blir det duschen och krypa till kojs.

Dyster dag idag

imorse när jag kom till jobbet så fick jag veta att en kollega mamma har gått bort, och vi på jobbet känner ju varandra ganska så bra eftersom vi inte är så många så självklart blir man ledsen, beklagar verkligen sorgen, vi skickade iväg en buket blommer till henne från oss alla på kontoret.
Stämmningen va väldigt låg idag men vi lyckades ändå klara 500 gränsen vilket vi var glada för, trodde inte att vi skulle fixa det med tanke på att det är första veckan och alla inte är tillbaks på sina jobb än.
vi har oxå fått individuell buget för varje person och jag klarade min så det känns bra att gå på helg.
nu blir det film rocknrolla. ciao ciao

fredag skönt

äntligen fredag, första veckan på jobbet har verkligen tagit på krafterna har varit otroligt trött när jag kommit hem men jag tror att nästa vecka blir lättare.
det har gott ganska så bra på jobbet för att vara första vecka vilket jag är väldigt glad över, skönt att vara tillbaks till vardagen man blir mkt mer effektiv tex om man ska göra nåt när man e ledig så tänker man ja men jag e ju ledig så jag tar det en annan dag men när man jobbar så gör man det direkt så att man har det avklarat annars så samlas bara saker på hög och hela helgerna går till att göra sånt som man har sjkutit upp under hela veckan.
nu måste jag klä på mig och ge mig ut i kylan burrrrr.

första dagen på jobbet

efter ledigheten och det va en tung dag då jag inte riktigt e tillbaks i min fysiska form, men jag kommer tillbaks mer och mer för varje dag som går.
Kändes skönt att va tillbaks rutiner och tider att hålla, jag gillar mitt jobb så pass mkt att jag tycker det e kul att gå och jobba även fast jag e trött eller har en dålig dag.
Har saknat alla på jobbet lite under ledigheten oxå, för vi är inte så många så det är ett samman svätsat gäng så man kommer varandra så nära.
Saknar dock två personer som i min mening har varit borta allt för länge, KOM HEM!


Har kikat lite på nätet på kläder, eftersom jag e så dålig på att ta mig in till stan och inte gillar att trängas med folk och stå i kö, har hittat lite saker som jag gillade så jag ska kolla lite till sen ska jag nog beställa.
satt på msn med en vän och disskuterade kläder och kom fram till att leggings är otroligt sköna och passar till det mesta, så i vår och sommar blir det nog mkt leggings och tunikor.
jag vill ha vår nu och sommar, värme och ljusa kvällar, man kan sitta på balkongen och läsa en bok och sola samtidigt, att bara slänga på sig en klänning och filpflop och gå, längtar så.....
nej nu e kl mkt och jag ska får min skönhetssömn inte för att jag behöver mer skönhet men sömnen är bra, ahaha

My person, i have three.











Hur ska det gå när vi bara blir tre....

Pirat kalaset

blev en hit bland barnen, dom hade det (ursäkta) skit kul, tårtorna blev jätte fina och helt underbart goda. eftersom en bild säger mer än tusen ord så ska jag inte skriva nåt mer.

min älskling som Pirat


dom goda och fina tårtorna

Tack tjejer för att ni kom, ni är helt underbara har saknat er som fan!!

Allt klart

hade turen på min sida idag fick tag på hon som har lokalen hon har varit bortrest och skulle iväg igen va bara hemma i tio min idag och jag prickade in dom tio minuterna så nu har vi lokalen puhhh skönt.
tråkigt att douglas gudmor och henne familj inte kunde komma, dogulas var ju så glad över att få träffa henne och hennes son som han inte har träffat på länge.
Men det kommer ju fler personer så han glömmer kanske bort det tills imorn.
Nu ska jag gå och lägga min guldklimp, finns inget bättre än att lägga honom och ligga och prata. ciao ciao

Hur ska det här gå!

imorn är det kalas dag och allt är fixat förutom det viktigaste typ, LOKALEN! får inte tag på hon som har den har ringt som en tok i fyra dar nu på olika tider, hon kanske e bort rest eller nåt.
Problemet är ju att vi bor i en trea och det kommer 30 pers hur ska vi får plats jag har ingen anning hur det ska gå men ska fundera ut nåt, hoppas jag.

Äntligen fredag

Har bestämt mig för att beställa tårta ist, det blir en bildtårta ska gå dit och kolla vad dom har för bilder.
skönt att slippa göra tårta själv, slippa allt kladd och disk. nej nu blir det duschen och sen iväg till mamma ciao ciao

helt slut...

efter vår tur på stan, men det va trevligt.
vi hade tänkt att gå ochh kolla på Yes man oxå men jag orkade inte, vi har nu in handlat nästan allt för kalaset måste bara få tag på hon som har lokalen men hon svarar aldrig, vi får ju inte plats här det blir ju 13 barn och 19 vuxna!
Imorgon så ska jag hem till mamma och umgås lite sen blir det fika med Leo och sist fixa naglarna.
funderar på vad jag ska ha i tårtan kan marsansås och chocklad mouss funka???

onsdag en helt vanlig dag

gud va skönt att det har blivit vanlig dag nu, inga mera röda dagar.
Imorn ska jag och Älsklingen åka till stan och inhandla det som fattas till kalaset och så blir det nog lunch oxå.
Helt otroligt va mkt piggare man känner sig när det är sol ute och nu när det e lite snö oxå så blir det ännu ljusare Härligt!
Idag så blir det en lugn dag ska hoppa in i duschen snart och fräscha till mig lite, sen så blir det lunch och mysa med Sabbe har e så kelsjuk. ciao ciao!

Trött

Känner mig ganska så trött nu när jag vaknade även fast jag sov till halv 12, märkte att det e ganska så varmt ute idag kanske skulle ta en liten promenad idag, sen har jag lovat douglas att vi ska ta och spela hans fisk spel.

men innan det blir något gjort så måste jag få i mig mer kaffe
En sån här vore inte så dumt nu....

Återbesöket

det gick jätte bra hon tyckte att magen såg jätte fin ut och sa att det kommer bli fint när svullanden har lagt sig, vilket är om ca 3-4 veckor. Jag är verkligen nöjd med resultatet än så länge och mår riktigt bra har inte ont e bara lite stel men det försvinner mer och mer för varje dag.
Jag kommer lägga in en bild sen när magen har läkt och inte e så svullen men det blir senare det.

Måndag

på dagens planering står dagis och återbesök på strandkliniken, ska kolla hur magen ser ut och ta bort stygnen skönt skönt.
Usch så kallt det är -10 på dagen och -15 på kvällen man går ju inte ut om man inte måste.
Igår så va vi ju på bröllop och sen hade vi kalas för min miniman så fyllde tre år, pajerna som jag hade gjort blev succe vilket va väldigt roligt, douglas fick massor av fina presenter bla en Dora film, han älskar Dora vilket jag tycker är väldigt bra för att han lär sig så mkt av den. nej på med kläderna nu och ut i kylan.

Pajer

nu har jag gjort klart mina pajer tills imorn, va tvungen att göra dom idag eftersom vi är bjudna på bröllop innan vi ska ha kalas

så det blir två pajer en med skinka ost och champinjoner och en med köttfärs och fetaost Mums till det så blir det pastasallad och baugette men det ska min Älskling fixa imorn. nej nu blir det sängen e trött.

Lördag

Idag blir det att handla och städa lite till, tycker synd om min Älskling då jag inte precis är så hjälpsam när det kommer till städningen. I år så har vi bestämt att ha två kalas för douglas då det blir så mkt folk, det ena blir imorn för vuxna och nästa blir nästa söndag dåå är det barn kalas med pirat tema.

Har lite att inhandla inför nästa söndag oxå skulle gjort det tidigare men affären som jag skulle handla i var stängd, men ska försöka fixa det på måndag då jag ändå ska in till stan.

Läste nathalies blogg idag och dom verkar ha det helt underbart värme sol och massor av bad.
Jag längtar efter sommaren håller på och kolla vart vi ska åka, det lutar mot kreta, jag gillar grekland fast bäst gillar jag Cypern men där va vi förra året. vi får se var det blir bara det finns värme och bad så funkar det för mig:-D


sååå stolt!

har installerat och fått igång min nya fotoskrivare helt själv, ett stort steg för den otekniska människan, ahahah nu kan jag äntligen skriva ut foton till min morfar och mormor och skicka till dom.
Jag mår väldigt bra trots att det bara har gått 5 dar sen operationen, på måndag så ska jag få ta bort mina stygn det ska bli himla skönt för det kliar.
mååste nog erkänna att jag är en kattmänniska nu när vi har sabbe så märker jag mer och mer att katt passar mig nog bäst fast jag älskar hundra oxå men katter är lite mer lugna och självständiga och lata vilket passar mig:-D

Sabbe ingen "liten" katt



Nyårsdagen

Hade en underbar kväll igår med god mat snälla barn och roliga spel, vi va ute och kikade på raketerna vid tolv slaget, douglas blev lite rädd för att det lät så mkt från dom men efter en stund tyckte han att det va helt okey, nästa år ska jag nog ha hörselkåpor till honom. Efter tolv slaget så blev det charader vilket va väldigt roligt.
Maten va helt underbar som vanligt, det bjöds på Gratinerd hummer, fläskfilé med ungsbakad potatis med tsatskik och vitlöks smör, sen blev det kex och ostar och kaffe Mums!
Självklart så glömde jag kameran hemma, jag är usel på att fota måste bli bättre på det, kanske ett nyårslöfte?? 

RSS 2.0