tisdag

japp då va vi inne på sista tisdagen innan semestern, känns otroligt långt med 4 dar att jobba kanske för att varje dag går i snigelfart och att det går dåligt på jobbet.

Igår åkte Älskling iväg till gotland så nu är det bara jag, douglas och mamma här.
I söndags så var jag och hälsade på angelica och träffade Nael för sörsta gången otroligt söt och jätte lik Jarem, ibland saknar med den första tiden när barnen var små då det viktigaste var att äta och sova.

nu ska jag in i duschen kanske skriver ikväll om jag hinner.

P&K

sol och värme

visst är det skönt att sommaren är i full gång?
Jag älskar min balkong vet inte vad jag skulle göra utan den, hur skönt är det inte att ta sin kaffe kopp och en bok när man vaknar och sätta sig på balkongen i morgon solen, helt underbart.

Idag har Älskling fullt upp med att fixa det sista inför gotlannd som han åker till imorgon så jag och douglas tänkta att Älskling får köra oss till badet i västertorp så kan vi vara där.




P&K

snart är det semester... jag startar med lite musik som passar

Kardinal offishal ft. Akon- Body Bounce





Trvie McCoy- Billonaire


P&K

Fredag och Midsommar

God morgon japp jag är vaken och kl är ca halv sju och jag är ledig, men kan inte ligga och dra mig när min älskade son frågar om vi kan sitta på balkongen och äta melon och läsa Bamse det kan man ju inte säga nej til.

Stort grattis till Angelica och Mirre som fått tillökning, Äntligen har han kommit ut lilla baby Nael han är otroligt söt och ser ut som ett litet penntroll prescis som Jarem gjorde.

Idag blir det att åka till sommarstugan och fira midsommar, vädret verkar ju hålla sig bra men man vet ju aldrig det är ju midsommar så en skvätt med regn kan ju komma typ när man ska sätta sig och äta.

På jobbet så är det segt, trodde aldrig att dagen skulle ta slut igår, det var otroligt få som svarade när man ringde vilket gör att tiden går jätte långsamt, får se hur resten av dagarna flyter på.

Nu blir det kaffe för mig och mer melon till Douglas.


P&K

god morgon

då va det tisdag igen och solen skiner ute, verkar bli en bra dag.
gud så jag längtar till gotland vill verkligen åka nu! Hoppas på att vädergudarn kan se till att det blir bra väder under semestern så man kan sola och bad.

På fredag är det midsommar tror att det lutar åt att åka till sommarstugan och dansa, göra 5 kamp ochh ta lite lotter å sen blir det lite mat.
För mig är inte midsommar nån stor grej men Douglas gillar det så självklart så firar vi det.
nu ska kasta mig i duschen så att håret inte står åt alla håll.

P&K

puhh vilken kväll

helt slut har haft huvudvärk sen kl 14 idag och den bara vägrar att ge med sig, har tagit alvedon, ätit, vilat men ingenting hjälper.

idag flöt det på ganska så bra på jobbet vilket var underbart eftersom dom sista dagarna är ganska så sega, men det hjälper om man säljer hyfsat bra för då går tiden snabbt.

douglas är sjuk har febe,r får se om det är en sån där "lurar feber" som är borta imorgon, han har haft det flera gånger förr, han kommer hem får feber och sen nästa dag så poff så är den borta.

Älskling är och skjusar mamma til KS eftersom hon har yrsel och det svartnar för ögonen på henne så ville hon in och kolla vad det är för att det är så det har varit förr när hon har fått en stroke så lika bra att kolla vad det är.

Själv sitter jag och väntar på att disk och tvättmaskinen ska bli klara sen tänkte jag göra natten.

god natt och sov så gott, imorn är en ny dag och det kommer bli en bra dag med SOL!


P&K

Måndag

god morgon då var det en ny vecka igen hoppas att ni har njutit av helgen.
jag hoppas på att det går bättre på jobbet denna vecka så att den går snabbt, längtar så mkt efter att åka till Gotland och bara vara inte passa tider och slippa stressa.

Det var falskt alarm på angelica igår jag som nästan kramade sönder mina tummar för att det skulle vara dax men inte då, han kommer nog snart när har är klar.

Såg den nya viddeon som kissie är med i Dj Mangoo- fanta och rosé, fy vilen dålig låt texten är otroligt dålig och inget bra sound heller nej den ska hon inte vara stolt över att ha medverkat i, plus att hon gör ingenting i den så och dansar lite små ful inget mer.

har lite saker som jag måste fixa denna vecka innan jag blir själv med Douglas, måste köpa ny bikini och lite små saker till gotland, får ta det efter jobbet under veckan.


P&K

Söndag

Idag har vi städat som aldrig förr, sen blev det lunch och en nap, sen lekte vi affär, och gick en promenad med varsin glass mums!

Fick mess av angelica att hon tror att det är på gång nu, vi håller alla tummar för jag vet hur trött man är på att vara gravid i slutet, hoppas att han vill komma ut inatt.

nu så blir det borsta tänderna och gå och sussa med dogge.


P&K

Lördag

go morgon ja idag är det kungligt bröllop, för mig blir det ingen större grej kommer väl ha på tven och kika lite då och då.
Igår så åkte vi till ikea efter jobbet och köpten en ny madrass och täcke till mamma hon behöver det men kommer aldrig dit, idag ska vi åka över och fixa iordning hemma hos henne och sen blir det att leka i parken, douglas har tjatat varje gång vi varit över men då har det regnat och då är det inge kul att vara ute.

Igår så bokade jag oxå flygbiljetter till mig och douglas till Gotland, himlans tur att jag gick in och kollade för biljetterna va nästan slut, Älskling har bokat båt biljetter för honom och killarna som åker ner en vecka före oss kul för honom och vara lite ensam med sina vänner.
mer kaffe så man kan vakna till liv.




Gotland förra året, underbart!!

P&K

torsdag

hej hopp!, nej jag är inte så pigg som jag låter utan tvärt om helt slut, nu är det sista energi som gå åt, jag är tröött när jag kliver upp jag är trött på jobbet och jag är trött när jag kommer hem, känns som att nån gång under dagen borde man väl vara pigg.
Jag går och sover runt kl 22 och kliver upp vid kl 7, sen så vet ju alla som känner mig att jag somnar gärna när jag lägger Douglas oxå men jag är ändå trött.

Har inte hänt så mkt, mamma har fått komma hem från sjukhuset det visade sig att hon hade lågt kalium och kalcium samt en infektion i kroppen, nu är hon bättre och man hör på henne att hon är bättre, plus att hon jobbar på sitt probelm ännu en gång så då hoppas vi igen att denna gången ska hon klara det.

Douglas är inne i en mardröms period och vaknar då och då och är helt förtvivlad, så ikväll pratade vi om vad mardrömmar är och att det inte är farlig men känns läskigt när man drömmer dom och det känns som det är på riktigt, tror att det ända som fungerar är att förklara och sen finnas där och trösat när han har drömt en mardröm.

Nu så ska jag ta Molle på en kvällspromenad och sen blir det sussa gott.

P&K




Onsdag

god morgon hoppas ni har sovit gott det har jag, igår så gav jag mig på att cykla till jobbet det gick på en 30 min och var sjukt jobbigt, det är bra motion men kommer nog inte göra det flera gånger, så idag har jag ont som tusan i rumpan efter sutti på sadeln så idag blir det buss till jobbet.

vad har hänt annars? nja inte mkt douglas hade playydate igår med sin tjej kompis och det gick hur bra som helst till vi skulle hämta honom, dom hade så kul att han ville inte gå hem och körde igång värsta skrik maratonet men det gick över när vi kom till bilen.

Vi håller på och kollar när vi ska åka till gotland tror att det blir så att Älskling åker efter midsommar och sen kommer jag och Douglas en vecka efter, trodde ju från början att vi skulle kunna åka alla tillsammas men det blev ändringar på jobbet så vi jobbar en vecka till.

Nu är kaffet klart, ha en bra dag och njut av solen.


P&K


tisdag

god morgon nu är solen framme helt underbart, jag älskar solen mår bra av den och självklart gillar jag att få en fin bränna.
Just nu är det väldigt mkt som händer kan väl inte säga att det är bra saker men om det löser sig kommer det vara bra, mkt som snurrar i mitt huvud just nu och känns som helt fel tidpunkt för allt att hända eftersom jag är trött och behöver semester tur att man har vänner och familj som hjälper en.
Nu gäller det bara att ta en sak i taget och lösa och kanske lite böne till högre makter och hålla tummarna.


P&K

god morgon!!

nu är det ny vecka och nya mål som ska avklaras, helgen har varit lite rörig men i det stora hela bra inte lika mkt "göra ingenting " som förra men nästan.

Nu är det inte lång tid kvar att jobba men det är den svåraste biten för att alla är trötta och längtar efter semester, men det är bara att ge järnet och se vad som händer.

nu ska jag ut på promenad med molle och sen blir det att gå till jobbet.

P&K

söndag

go morgon vädret verkar inte vara på min sida men det gör inget för då kan man passa på och städa, killarna ska iväg på kalas i 2 timmar douglas kompis som fyller år.
Skönt att få städat på mitt sätt och sen tänkte jag gå ut och springa lite.

I fredags så va min underbar gudson över och hälsade på, njuter verkligen när dom är över och douglas tycker det är jätte kul även fast killarna har en förmåga att bli lite för trötta och bli busungar men det är så det är med barn och det gör mig ingenting.

nu ska jag ladda med en kopp kaffe sen börjar städningen

P&K

PCD- Halo

I can make love feel just like heaven (oh)
I can be a little devil in bed and (oh)
Even clean and cook your breakfast
But I'm not perfect, I
I can take off when need your time (oh)
I can cheer lead you for on the sideline (oh)
Whisper in your ear so divine
But I'm not perfect, I

Hope you can forgive me baby
For all the mistakes I've made (ah)
Be patient with me, babe
I'm just tryin' to make my way (oh)
I'm not a superhero
Sorry i couldn't save the day (ah)
Believe me when I say

That I'm sorry i couldn't wear your
Halo, Halo, Halo, Halo
Sorry i couldn't be your
Angel, Angel, Angel, Angel
I'm sorry i couldn't wear your
Halo, Halo, Halo, Halo
Sorry i didn't stroke your
Ego, Ego, Ego, Oh No
I was with him but I guess i wasn't able
I'm sorry i couldn't wear your halo
Halo, Halo

I know how to put your mind at ease and(oh)
I can dress you for all four seasons (oh)
Surprise you for no reason
But I'm not perfect, no
I'm on my knees and pray for our love (oh)
Promise not to let anything come between us (oh)
Could you let us fall a part all because
I'm not perfect, I

Hope you can forgive me baby
For all the mistakes I've made (ah)
Be patient with me, baby
I'm just tryin' to make my way (oh)
I'm not a superhero
Sorry i couldn't save the day (ah)
Believe me when I say

That I'm sorry i couldn't wear your
Halo, Halo, Halo, Halo
Sorry i couldn't be your
Angel, Angel, Angel, Angel
I'm sorry i couldn't wear your
Halo, Halo, Halo, Halo
Sorry i didn't stroke your
Ego, Ego, Ego, Oh No
I was with him but I guess i wasn't able
I'm sorry i couldn't wear your halo
Halo, Halo

Now it's like you never knew my heart
I swear sometimes you are
So hard on me cause I'm not everything
That you want me to be
I'm so sorry
I didn't want you to see me this way
I'm so sorry
I didn't mean to fall from grace
I didn't mean to fall from grace

I'm sorry i couldn't wear your
Halo, Halo, Halo, Halo
Sorry i couldn't be your
Angel, Angel, Angel, Angel
I'm sorry i couldn't wear your
Halo, Halo, Halo, Halo
Sorry i didn't stroke your
Ego, Ego, Ego, Oh No
I was with him but I guess i wasn't able
I'm sorry i couldn't wear your halo
Halo, Halo


jahapp då var det torsdag

börjar med att säga att det gick skit på jobbet igår jag lyckades inte sälja ett dugg, plusa att jag glömde hälften av sakerna jag skulle ha med mig men men.

Idag är en ny det, "Du kan inte ändra det förflutna men du kan ändra framtiden", så jag ska blicka framåt och göra det bästa av det, så idag ger jag jänet på jobbet så att vi kan vinna den där tävlingen.

Efter jobbet idag så ska jag fixa naglarna har inte bestämt mig om jag ska köra fransk med orange eller vara jätte tråkig och bara göra förstärkning utan nån som helst färg... ska höra med tjejerna på jobbet se vad dom tycker.

Nu måste jag väcka lilleman så han får vakna till liv innan vi beger oss till dagis.


P&K

Ironik- Stay with me



P&K

god morgon

idag verkar inte solen vilja kliva upp, här är det iaf moln men enl vädret ska det spricka upp och bli soligt för att i eftermiddag bli molnigt igen, men dom säger att till helgen ska solen dominera igen och det är väl det man vill, de får gärna vara molnigt när man sitter och jobbar och sol när man är ledig.



idag hade jag tänkt att ge mig på att cykla till jobbet men kom på att jag ska till farbror doktorn innan jobbet så cykeln få vänta tills imorgon.
nu ska jag ta min andra kopp kaffe, det svarta guldet vad vore en morgon utan kaffe?

P&K

Livet är full av besvikelser, mamma du är en av dom

tyvärr så är det så att alla beroenden är knepiga att ta sig ur vissa är lättare och vissa mkt svåra, och man blir lovad om och om igen om att personen ska sluta och innerst inne hoppas man så innerligt att det ska bli sanning men tyvärr så hinner man förlora det lilla hoppet efter många lögner och besvikelser, det är då man måste göra ett stort val, vilket är att bryta all kontakt för att det tar för mkt energi att tjata hur dumt beroendet är, hur det sårar folk i omgivningen och att vännerna sakta men säkert inte orkar med en person som har ett tugnt beroende.

Det är min mor, kan inte säga att hon är en dålig person för hon har lyckats uppfostra mig till en bra människa.
Tyvärr så har hon så länge jag minns haft ett beroende av alkohol, när jag var liten så var det stark sprit sen blev det stark öl och nu så räcker det med folk öl för att hon ska få sitt rus, hon är inte så stor så det behövs inte mkt.

hon har varit på beroende hem, efter att jag och en släkting gjorde en så kallad LVM anmälan, det hjälpte ett tag försökt med AA-möte vilket hon vägrar och man måste gå dit självmant tyvärr, antabus har hon ätit och gått på möten hos socialen osv.

Nåt som alla missbrukare har gemensamt är att kunna manipulera och dom är duktiga, ljuga en rakt upp i ansiktet kan dom oxå, saknad av empati listan kan göras lång. Efter ett tag så lär man sig alla knep hör om dom ljuger.

Nu har jag kommit till en punkt där jag har sagt upp kontakten med henne, bad henne ringa den dagen hon är redo att vara nykter för resten av hennes liv, hon vet att jag kommer vara där hjälpa och stötta henne, men hon måste ta det första steget det är ingen som kan hjälpa henne med.

Jag må låta lite bitter men jag har fått nog, jag vill inte att min son ska få uppleva det som jag fick uppleva när jag växte upp, att varje natt önska att nästa dag så skulle hon sluta dricka och må bra, idag är jag 24 år och önskar samma sak varje kväll...

Har gått igenom så mkt när det kommer till alkoholmissbruk, jag mår dåligt när jag ser barn som har en full förälder som knappt kan stå på sina ben, jag är tillbaks när jag själv var den som stöttade mamma hem och hoppades att vi inte skulle träffa nån som vi känner.
Jag troddet som barn att det var ingen som visste om att mamma hade ett missbruk, nu så vet jag att alla visste men det var ingen som vågade göra något, var det ingen som tänkte på mig? det lilla barnet som fick bli vuxen tidigt, som utåt sätt mådde bra men hjärtat var i tusen delar.

Jag är inte unik eller ensam om att ha en förälder som dricker, men jag hoppas att folk nu vågar göra mer om dom misstänkter att ett barns förälder dricker, skit i vad föräldern kommer tycka, tänk på barnet, det gör jag.
Kommer alltid älska min mamma men jag hoppas min önskan kan få gå i uppfyllelse


P&K




söndag

god morgon härligt att det är so ute idag oxå.
igår så blev det inte mkt gjot vi tog det lugnt, kändes att det var längesen vi gjord ingenting.
jag tog en sväng till liljeholmens galleria och shoppade lite douglas behöved nya shorts alla var för små för honom han växer nåt otroligt, blev nya sommar nagelack från HM oxå samt lite saker som var på rea på Gina Tricot.

Jag vill rekomendera BIOSILK silk therapy, är silkes serum som man har i håret spelar igen roll om det är blöt eller torrt.



Silk Therapy

  • ideal for all hair types
  • leave in replenishing & reconstructing treatment
  • bonds & strengthens the hair inside & outside
  • fills any voids on cuticle layer
  • repairs split ends
  • protects (Heat, UV, cold, pollution)
  • incredible shine
  • no build up, no weight
  • fantastic for skin care
Håret blir helt otroligt len och det känns inte att man har en produkt i, jag gillar inte när håret tygns ner bara för man har nåt i det.
På Kicks finns den i 2 storlekar jag köpte den lilla kostar 160 och den stora 290kr




nu väntar solen på mig så jag och douglas sak sätta oss och läsa en bok.



P&K

lördag morgon

japp jag är vaken solen skiner så då är det svårt att ligga och dra sig, Douglas myser i soffan och kollar på dinosaurie kungen.

Idag så har jag inte planerat nåt tänkte städa lite sen slappa på balkongen med en bok och jobba lite på brännan.
igår efter jobet möte jag upp Älskling och åkte til gör-det-själv hallen och tvättade bilen så nu är den ren och fin i typ 2 dar innan den är full av pollen igen.
sen åkte vi till sommarstugan där Snäckan och Douglas var och njöt av solen, gillade lite och sen var det dax att åka hem, douglas ville kolla på en film och jag begav mig ut och sprang sen blev det nattinatti för oss.

Jag håller på och fyller på sommarapoteket här hemma, det blir ju många skrubbsår.

Har köpt:
salobrin för myggbett och brännässlor
Plåster i olika storlekar
Sårtvätt
Medecinsk Kol, ska man alltid ha hemma!
Vätskeersättning
och en ny Pincett för stickor i fingrar eller fötter

Nu känns det som att sommaren verkligen är på gång så lika bra att vara förberedd


P&K



Den männsikan vill jag ha tag på....

som tyckte att det var en bra ide att ge studenterna en visselpipa i sitt studentpaket!!! dom hörs väl bra ändå dom har ju nåt speciellt att så fort man ser en annan människa med sudenthatt så är det helt okey att skrika för full hals "För vi har tagit studenten" och den andra svarar med samma gälla röst "FY FAN VAD VI ÄR BRA" och nu har dom oxå en visselpipa som jag och resten av stockholm fick höra påvägen hem, nej tänk om till nästa år och då menar jag inte nåt som låter, gärna en rulle silvetejp som dom kan tejpa varandras munnar med, himla bra! vart vänder man sig om man har en ide till nästa års studentpaket???

nu ropar ducshen på mig god natt!

P&K

god morgon!!

japp det är en härlig torsdags morgon och snart är det helg igen enligt väderprognoserna så ska vi få sol i helgen oxå det vore helt underbart!
Igår var jag så trött somnade på soffan och vaknade vid kvart i 12, tror at värmen påverkar mer än vad man tror men det är så skönt att vi har fått värme och sol tillslut.
I helgen är det inte så mkt planerat det ända är på söndag då ska douglas på kalas hos farbröderna ute på sommarstugan, jag tänkte passa på och sola lite undertiden han är på kalas, Älskling ska hjälpa till på Kalaset han ska vara monster och vakta skatten:D
mer kaffe och sen sviss till dagis



P&K

härlig picknick

efter jobbet så gick familjen till lilla parken och åt picknick och det blev lite fotboll oxå, nu så ska vi snart göra oss iordning för natten douglas behöver ta en dusch han ser ut som han har en krigsmålning i ansiktet sen ska grabbarna gå och sussa och jag ska bege mig ut och springa en sväng å sen en dusch, det är så skönt att gå och sova efter man har varit ute och sprungit man känner att hela kroppen har fått jobba.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och ställa douglas i duschen.

P&K

Dröm

inatt hade jag en dröm, handlade om att Angelica skulle föda och det var kaos hon hade inte packat nåt till förlossningen och taxin kom inte så vi stoppade en ambulans som körde oss in till förlossningen väl där blev hon värsta monstret skrek och sa att hon inte hade lust att föda idag, men tillslut efter lite lustgas så kom det en fin liten kille och jag har en sån tydlig bild i huvudet när barnmorskan fyller i papperna så skriver hon född i vecka 38+ 5.
får väl se om det blir den dagen man vet ju aldrig.


P&K

livet

nu kommer det ett sånt där tråkigt djupt inlägg.
Låg och tänkte igår innan jag skulle sova, livet just nu är helt perfekt enligt mig, har svårt att se hur det skulle kunna bli bättre, jag har allt som jag önskat mig.
Jag har en son som jag älskar mer än livet själv, en man som jag kan dela allt med, som får mig le när jag är ledsen som jag bara genom att titta honom i ögonen, se kärleken blixtra, har en bostad som vi trivs i, ett jobb som får ekonomin att gå runt, vänner som jag älskar att spendera tid med och önskar att jag hade mer tid för.

Vad mer kan man önska sig?? tror inte att man blir lyckligare med mer pengar, självklart underlättare det.
Jag tror att man ska fokusera på vad man har här i livet ist för det man inte har och sluta tråna efter det.


P&K

RSS 2.0