30 dec 2010

Då var det näst sista dagen på detta år, undra vad nästa år har att erbjuda.
Förra året vid denna tid låg jag och familjen vid poolen i thailand och bara njöt av värmen, i år valde vi 11 minus grader och massa snö här hemma i sverige.

julgranen och allt pynt har fått åka ner i julpåsen och lagts uppe på vinden, det är mysigt med julgran och pynt osv men det att mkt plast och är ivägen när man ska städa, eftersom vi inte kommer vara hemma imorgon så ska jag passa på och tok röja och städa här så att det är rent och fint inför nästa år.

funderar på att ta en sväng och kolla mellandags rean oxå men får se om jag orkar med helt hysteriska människor som trängs och sliter i allt, känns ju inte så lockande måste jag med ge, sen är det ju bara gamla kläder och saker som inte har blivit sålt under året som dom släpar fram men nåt fynd kan man kanse göra.

lovar att jag ska lägga in bilder från julafton så fort jag har letat fram kameran så kommer dom:D



P&K

nytt att rocka till när man tränar Tinie Tempah ft. Eric Tuner





P&K

det är så skönt att vara ledig

det är underbart att inte behöva stressa med saker, laga mkt och god mat länge.
Att ha möjligheten att kunna gå och sova middag om man känner sig trött, sitta uppe länge och kolla på film, och sova ut på morgonen, helt fantastiskt är det.

jag börjar känna mig sjuk ni vet den där tinglande känslan i kroppen, men det är väl så när kroppen slappnar av, jag hoppas det bara är en vanlig förkylning, många som är magsjuka nu och det har jag inte lust med!

Ska mysa ner mig i soffan och kolla på Toy Stort 3 med Douglas.


P&K

25e december

då var julafton över, i år firades den hemma hos oss och det var längesen vi haft en sån härlig jul.
det var mkt mat, avslappnad stämning, och massor med julklappar:D

vi hade lite folk över det blev Snäckan, Mogge och Mamma, alla var nöjda och mätta när dom gick och frågan om nästa års julafton vart den ska spenderas kom på tal, eftersom det var så härligt att vara här så lutar det åt de.

Douglas är jätte nöjd med sina julklappar, blev Nintendo DSi med super mario, ritböcker, pysselbok, Toy Story deg, Toy Story klocka, och massor mer.

Jag fick mitt Ps3 move så nu är jag oxå i spel träsket:D
fick oxå ljus, ljushållare, spa sett naprapat behandling, osv.

Julen än snart över och jag är mkt nöjd med den, snart är det dax för ett nytt år och allt som kommer med det.

Douglas har fullt koll på att det är 9 dagar kvar tills han är 5 år, vart tog min lilla bebis vägen?



P&K

Akut Lumbago

Fy bubblan för ryggskott!
tyckte att det gjorde lite ont i förrgår kväll tänkte inte mer på det tog en tablett och gick och la mig, mkt sömn blev det inte hade ont så jag vaknade och somnad om hela tiden vilket resulterade i att man vaknade och kände sig morbultad.

men envis som man är så bestämde jag för att jag skulle minsann gå till jobbet, douglas hjälpte mig att få på mig strumporna nåt han tyckte var mkt roligt :D

efter ha lämnat Douglas på dagis så började den långa vandringen, kändes som jag aldrig kom fram, tog mig 20 min att gå från t-bana till kontoret en sträcka som igentligen tar ca 5 min.

hade 11 kvar till budget, och när jag lyckat sätta det så bad jag om att få gå hem smärtan var för mkt för mig, Älskling kom och hämtade mig och väl hemma så provade jag allt för att ryggen skulle bli bättre spikmatta, värmande bad, smärtstillande och att vila, INGET HJÄLPER så numera är jag 84 år och allt går sååå långsamt att göra.

Nu har jag fått klaga lite, och det känns bra.
hoppas ni får en bra helg och njut av all snö som har kommit.

P&K

snart är det Julledigt

nu märker man att folke inte har mkt enerig kvar, douglas och jag ligger gärna kvar i sängen när klockan har ringt.
i fredags var det fest och en mkt trevlig sådan


På söndagen var det avslutning på Sport skolan och douglas var först lite ledsen att det inte skulle bli flera gånger men sen så sa jag att man kan börja till våren igen om man vill, Douglas fick en t-shirt och ett fint diplom

kan man se mer stolt ut?


nu bli det frukost och julkalender



P&K

nu går dagarna långsamt

iaf vardagarna, men helgerna susar förbi snabbare än blixten.
Snart är det dags för lite jul ledigt, känner verkligen att det behövs, reserv batteriet börjar bli tomt.

I helgen hann jag oxå köpa ett par vinter skor som jag gått och kikat på, dom är grymt varma och svenskt märke, kanske det man ska ha när det är vinter i sverige dom vet ju hur vädret kan vara.

Björndal- otroligt sköna och varma, orrdentlig sula på dom oxå

nu blir det att mysa ner sig i soffan och kolla på tv sen en dusch och sova.


P&K

Äntligen är helgen över...

helt underbart att helgen är över, har har fullt upp med mammas flytt hela helgen, har inte varit helt lätt eftersom min feber inte ville ge sig den ville oxå vara med under flytten.

Fredag: packa nästan allt som va kvar, körde ett lass med lastbilen till Nya lägenheten, hem, bada och tog ett glas vin, sova!

Lördag: packa det sista, transportera över mamma och molle, köra ett till lass med lastbilen, packa upp nästa alla
kartonger ( det var 32 st totalt ) möblera iordning lite som man kan bo där, hem sova!

Söndag: städa hela gamla lägenheten från tak till golv plus lister, regöra ugnen osv, för första gången kan jag säga att jag har moppat taket hahha, hade ingen pall och skulle torka av taken så då blev det moppen :D
nu är jag tok slut och verkligen längtar efter att få sitta ner en hel dag på jobbet.

lär vara ett och annat stavfel men är så trött.

P&K


RSS 2.0