oj då här har ingen skrivit på länge...

God morgon
semestern börja snart bara några dar kvar att jobba, vet inte vem som är gladast över att gå på semester jag eller douglas... han vill inte gå upp på morgonen

Solen är tillbaks och jag älskar det, självklart skulle jag hellre ligga på stranden och ta ett och annat dopp i vattnet ist för att jobba men man får tyvärr inga pengar för det, men om nån hittar ett sånt jobb så hojta till:P

vad har annars hänt? nja inte mkt var upp hos morfar och mormor i lördags och firade mormor som nu är 80 år ung.
jag måste ju bara säga att det skönaste plagget när det är varmt ute är ju shortsdressen den är inte så jätte snygg men så underbart skön!

på lördag blir det fest, maskerad fest, själv ska jag vara Cleopatra kommer bli hur grymt som helst, nu behöver min hjärna lite mer kaffe sen of to work!

regnig söndag

God morgon
Nu har vi vaknat till, vi var hetl sluta allihopa efter varit på Skansen med 6 st barn!
Efter skansen blev det Taco hemma hos oss och spel när kl sen började bli 21 så tyckte vi det var dax att lämna tillbaks barnen och mys ner oss i soffan, någon soffa blev det inte det blev att lägga sig och sova kunde knappt hålla ögonen öppna.

Idag så öser regnet ner en perfekt dag att bara ligga i soffa och göra ingenting men nej så blir det inte det är ju helg och då är det alltid nåt kalas som man ska på, så det får bli en dusch och sen till liljeholmen och införskaffa en present.

Douglas börjar man märka på att även han som älskar sitt dagis vill ha semester, han sa härom dagen att när han blir kung och får bestämma allt då ska han bestämma att det ska vara sovmorgon varje dag, grym ju jag röstar för douglas som kung! lenge leve kung douglas!!!



P&K

sommaren är här

god morgon
härligt väder för att bättre på brännan lite, som vanligt blir det morgon kaffe i solen.
Igår så var det student firande( måste erkänna att jag kände mig gammal) det är 6 år sen jag tog studenten,det är lång tid.

visst är det härligt att man kan vara ute sent på kvällarna utan att det blir mörkt och kallt, igår var det 22 grader kl halv tolv på natten fantastiskt!!!

Nu bär det av till liljeholmen för lite shopping sen till theos dop



P&K

härliga toner på sommaren




börjar rycka lite smått i ben och höfterna:D


P&K

Söndag

god morgon idag är det lite molnigt och bara 18 grader ute inge väder för att sola i men det har jag ju gjort i tre dar nu så en liten pause är väl bra.
igår så åkte jag douglas och erika och hennes barn och badade i trekants sjön, jag började med att doppa mig och ja det var kallt men efter det var det helt okey för jag var så himla varm av att sitta i solen så det var lite svalkande efter ett par timmar bad så drog vi hem till oss och grillade och det var grymt gott jag hade längtat efter grillad sparris och det fick jag.

det var en jätte skön dag och det var ett trött gäng som somnade igår, vet inte riktigt vad denna dag bjuder på men det lär man få se.

P&K

underbara lediga dagar

go morgon
är är mega förkyld och försöker att bota den med lite sol och kaffe, att  bara sitta på balkongen och ta det lugnt, det gav inte mkt resultat igår är fortfarande förkyld men jag prova idag igen;D

igår så blev det oxå lite zumba, kör ju 2 ggr i veckan och vill verkligen inte bryta min planering för en dum förkylning men jag körde väldigt lugnt.

idag blir det som sagt balkongen och sen kanske en sväng till ikea. hoppas att att john kan rädda sakerna på min dator, sen blir det nog att köpa en ny det finns tydligen inget hopp för dator det har jag fått reda på av tre st datorkunniga.

det får bli det för idag tyvärr harjag inga bilder att lägga in.

P&K

RSS 2.0