God morgon

Inatt har jag sovit ganska så bra, har lite problem att ta mig i och ur sängen vilket e lite jobbigt då jag måste kissa så ofta pga av att jag ska dricka så mkt vatten ca 3 lite varje dag, men det e bra motion.
Dom sa att man kan gå ner lite i vikt efter operationen nu förstår jag varför man dricker ju så mkt vatten så man e ju inte så hungrig, jag äter väldigt små protioner av maten som igår när vi åt soppa så åt jag lika mkt som douglas.
Jag längtar tills jag får duscha ska bli så skönt.

Jag saknar tjejerna som är utomlands känns lite tomt.ska försöka ta lite foton ikväll, hoppas jag orkar hålla mig vaken.

Hemma igen

Japp nu e jag hemma igen allt har gåt jätte bra, helt underbar presonal, jag är lite stel och öm men jag har inte ont tack gode gud.

Packat och klar

God morgon nu så åker jag om en timme, har fastat sen kl 0.00 i natt och nu får jag inte ens dricka nåt, är självklart super törstig och sååå sugen på lite morgon kaffe men det får bli senare idag.

Jag har inte gått upp så här tidigt sen jag började min ledigthet så jag e ganska trött, men får ju sova om bara 2 timmar igen. nej nu ska jag packa ner det sista så att jag e klar sen när taxin kommer, vi hörs ciao ciao!

En dag på stan

Japp det e mellandags rea och folk är helt tokiga affärerna är helt proppade med folk och dom bara drar och sliter i allt, men tycker att det fanns ganska så bra kläder på rean, fick 5 tjocktröjor men inga skor jag orkade inte prova.
Douglas fick en ny overall, hade tänkt att köpa från PoP men 1200 för en overall va lite saftigt tyckte jag, så det blev en från Åhléns den hade fått bäst i test av Plus.

Jag träffade oxå min Lovley Leo och tog en fika och snackad om allt och lite till, tror att vi skulle kunna sitta och prata i hur många timmar som helst, vi båda gillad att älta saker:D
nu är det bara 15 timmar kvar tills mitt lilla äventyr börjar, låter kankse konstigt men jag längtar, nåt otroligt!!!

Imorgon e det Dax

Imorgon är det dagen med stort D, då min mage ska få bli fin, som jag har längtat efter, känner mig inte så nerövs alls, va lite nervös härom dagen men det är som bort blåst nu.
Idag så ska jag ge mig ut på stan och handla saker till dogges kalas han ska ha pirat tema, ska fika med Leo och sen ska jag kika lite på mellandags rean oxå om jag orkar trängas med folk, skulle vilja ha lite tröjor och kanske nåt par skor, inte för att jag behöver men man kan aldrig ha för mkt skor.
ska försöka få igång min foto skrivare oxå har inte ens tagit ut den från förpackningen än.
snart är det nyår oxå då blir det gratinerad hummer hos douglas farmor som vanligt, den här helt underbar det är så att det vattnas i munnen, nej nu vill jag ha mer kaffe så att jag vaknar till liv.

Har fått en ny "bästis"

Som jag inte riktigt tål, Sabbe heter han och är världens sällskapssjukaste katt, följer efter mig vart jag än går riktigt kelig och hårar som f*n, jag får lite problem med andningen när Sabbe bestämmer sig för att gosa in sig i mitt ansikte men annars är han helt underbar.
Nu har jag och Sabbe tagit bort alla julsaker och återställt lägenheten till det normala, mina killar är och handlar mat och strosar runt på ikea, skönt att får röja undan ifred ibland.
Nej nu e tvätten färdig och ropar efter att bli torkad ahahaaha den va låg hihiihi

Nu blev jag besviken:(

Två av min tjejer har rest till varmare breddgrader nu men bara en av dom sa hej då till mig den andra sa att hon skulle ringa men det hände inte,  glömde du mig IGEN angie?!?!?! nej nu e jag sur bara så du vet:D ahahha
hoppas ni får det härligt så ses vi den 11 januari puss på er tjejer SAKNAR ER!
PS dig med Lovley Leo.




Sista julafton avklarat...

Idag va det julafton hos douglas farmor med den sidan av släkten, det blev ett par julklappar till för oss alla.
Av min älskiling fick jag ett överfallslarm så jag kan känna mig trygg när jag e ute. sen fick jag pengar som jag ska lägga på en ny overall till dogge eftersom hans börjar bli för liten och sen gick den sönder härom dan. Sen fick jag en ny mp3 spelare som man kan ha video och foton i oxå kunde inte komma mer lägligt då min gamla har spelat sin sista sång, har laddat den med musik och den nya låten med T.I. Ft Justin Timberland- Dead And Gone, helt underbar.

Vår Lilla julafton

I måndags så hade jag, douglas och tjejerna vår lilla julafton.
Douglas visste precis vad som skulle hända och va mkt uppjagad. det blev många fina julklappar jag fick kaffe och choklad och inte vilken chocklad som helst utan bailys chocklad, kaffekarameller, tofflor att ha på jobbet så jag inte ska sno min kära grannes hela tiden, en kaffe kopp som det står Snygg, snygg, snygg på, som jag nu mera alltid startar dagen med så e humöret på topp:D nu har jag säkert glömt nåt hmm.
Douglas fick en sån där rit matta, man kan bara rita på den nån annanstans funkar inte pennorna.
Som vanligt när man e med tjejerna så går man där ifrån med ett leende på läpparna, för med dom har man alltid trevligt.




Tack tjejer för julklapparna puss på er!

Juldagen

Vilken underbar syn det är när man tittar på barn som ser tomten och bara river upp paketen, Douglas fick många bra paket inte så många leksaker men många saker som han kan skapa och vara kreativ med vilket han gillar mer just nu än leksaker.
                           

Idag så känner jag mig riktigt frisk och tänkte att jag ska ta och träna lite och sola, har glömt att lägga in bilder men ska fixa det senare.

Julafton...

Vaknade med ett ryck och kom på att idag e det julafton känner mig som ett barn igen med ett härligt pirr i magen och ett leetande på läpparna.

Ska snart börja göra iordning oss för att åka till min mamma.
Har inte så mkt att skriva, lite nyfiken på vad jag får i julklapp av min älskling.
Nu har jag inte rökt på 48 timmar känns väldigt bra men jätte konstigt på nåt sätt, snart är det måndag åhh vad jag längtar!

14 timmar som rök fri...

wooohoo har nu klarat 14 timmar utan att röka känns bra hoppas det förtsätter så här så ska det inte vara några problem, trodde jag skulle ha mkt svårare att bli av med rök suget, typ hosta huvudvärk osv men nepp inget sånt än...
Idag va jag och douglas och firade lilla julafton ska skriva mer om det imorn har lite bilder oxå, men nu väntar skönhetssömnen på mig

Tokig morgon

Det hela börjar när jag har fixat iordning en god kopp kaffe, då hoppar Sabbe (katten) upp och välter ut den skit oxå!!!
sen säger min lilla älskling att han har bajsat, och det var ingen trevlig syn spec. när jag inte fått nåt kaffe, när vi har av klarat det så e det Douglas tur springer och har ner en skål på golvet som går i tusen bitar HJÄLP jag vill bara ha mitt kaffe nu, fram med dammsugaren och städa igen.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe iaf, väntar på att bli männsika spännande att se hur resten av dagen fortsätter ahahaha.
Idag ska jag handla lite på Coop skulle gjort det igår men glömde bort det, ska försöka få med mig kameran idag när jag och Douglas ska träffa tjejerna. hej så länge.

Helt Underbart!

Shit vilken underbar morgon sol ute det känns helt fantastiskt att vakna jämnfört med det tråkiga gråa som man har vaknat till dom senaste veckorn.
Idag blir det färd till mitt favvo ställe IKEA shit vad jag gillar det stället, ska inte han nåt speciellt bara lite doftljusman lär väl komma hem med en kasse med prylar ändå.
Jag har nyligen fått veta en sak som gjorde mig väldigt glad, men det är en hemlis så kommer inte att säga nåt.
imorn blir det lilla julafton med tjejerna sista gången innan två av er sviker oss här hemma och faller för den frestande värmen.

Min förkylning börjar se sitt slut nu vilket e så skönt, blir så utråkad av att vara sjuk det e inte riktigt min grej känner jag.
Satt igår och kollade på bilderna från dubai med jobbet, vi hade det så skönt och kul saknar det....

Ledig och Julfesten

Igår va det julfest och det va grymt kul vi va hemma hos chefen först sen drog vi ut och konstigt nog så komma alla in på Cafét vissa hade mer promille än andra med det va kul




så såg vi ut i början av kvällen:D




här e tre av fyra iaf, kan inte få med alla varje gång.
Men här fick vi till det, tack för att ni finns tjejer!

Det går åt rätt håll...

Imorse när jag vakna så blev jag ganska så ledsen märkte att jag inte hade blivit bättre alls, men nu i eftermiddags vid fem tiden så kände jag att jag mådde ganska så bra med lite alvedon i kroppen, den har inte funkat på mig verken igår eller imorse, så nu hoppas jag att det fortsätter på den banan, jag har planerat att jag ska jobba imorn bara att ladda upp med en stadig kur med alvedon, det e ju inte så lång dag sen e det ju avslutning, ska ta det ganska så lugnt så att man inte blir mer sjuk har ju bara tio dagar kvar längtar så. nej nu ska ja snyta mig lite mer :-)

Inga mirakel här inte

God morgon, har sovit nästan hela dagen, är totalt sänkt av den här förkylningen, huvudet håller på och explodera av feber och snor.
Har snytit upp Lambis centarl lager, det tar aldrig slut:-(
Vi har avslutning på fredag just nu känns det som att jag inte kommer va en del av det men man får ju inte sluta hoppas på att jag blir frisk.

Visste väl att jag inte skulle komma undan...

När jag va på väg hem från jobbet idag så kände jag hur sköör jag va i kroppen, och mkt riktigt jag e helt genom förkyld. Det känns jobbigt för att det är dom sista dagarna på jobbet och jag vet hur viktiga dom e men samtidigt måste jag ta hand om mig lite oxå.
Har många gånger gått till jobbet fast jag egentligen skulle stannat hemma, har lite för hög arbetsmoral för mitt eget bästa ibland. Nej nu ska jag gå och sova och hoppas på mirakel att jag e frisk imorn när jag vaknar.

Irriterad.....

Nu när jag tänkte gud så skönt att ta ett bad och lägga en ansiktsmask, så man e fräsch imorn, så kommer det nästan inget vatten ur kranen!!???? det har hänt förut, imorgon ska jag ta och ringa fastighetsvärde och fårga vad f*n det e frågan om!!!!
så om jag kommer till jobbet med skum i håret så vet ni varför:D

Julpynt

Jag upptäckte i fredags när vi va på väg till dagis att dom har pyntat ett av dom stora träden, hade kameran med så jag passade på och ta en bild visst e det fint?

Det vackra huset

Att göra pepparkakshus va inte det lättaste men va roligt det är att göra, dock så lyckades jag ha sönder ena hus väggen men det lagade vi snabbt. Kan ju säga två saker om att göra pepparkakshus det är: kladdig och gott



en veckas jobb kvar

Nu e det bara en vecka kvar att jobba eller igentligen bara 4 1/2 dagar eftersom vi ska städa halva fredagen, det känns härligt att man sen får vara med familjen, man saknar dom lite även fast man ses varje dag så blir det inte så mkt tid att umgås på.
Kommer dock att sakna några av vännerna som ska åka utomlands, hoppas ni får det skönt, såååå skönt (jag e inte avundsjuk på att ni ska få värme och en snygg bränna, inte alls) .
Idag så ska projekt peppakaks hus bli av. Det är kul att ha lite saker att göra inne nu när vädret inte är det roligaste.

Igår va det trevlig hos douglas farmor när vi firade lucia. nu ska jag ta och vakna till lite mer sen ska vi köra igång med pepparkakshuset.

Lucia

God morgon härligt med helg, idag så blir det lite städande och sen blir det att åka till douglas farmor för lite födelsefirande/lucia. Igår va det lucia på dagis så härligt att man nästan blev tårögd.


Jag har för första gången lyckats med att fixa julkort och få iväg dom i tid, nja jag gjorde inte korten det va douglas gudmor som gjorde,tack än en gång!
Imorn tror jag att vi ska ge oss på att bygga pepparkakshuset, det var år och dar sen jag gjorde det men vi får se hur det blir. Jag ska försöka va duktig och ta ett foto när det är klart.
Såg faktist Idol finalen igår, har inte följt det en enda avsnitt, han e otroligt duktig den där Kevin Grattis!
Nu måste jag ha mer kaffe.

Underbara Vännner

vad skulle man ta sig till om man inte hade underbara vänner, som förstår en utan att man behöver förklara, som finns där när man behöver, som hjälper till innan man ens har bett om hjälp. nej dom växer inte på träd så va rädd om dom du har.
                                     



12 dec, inte långt kvar

när jag vaknade så kom jag att tänka på att nu är det inte många dagar tills jag ska göra min operation, jag ser fram emot den nåt otroligt ska bli skönt att äntligen få en mage om man är nöjd med. beslutet om att fixa min mage är inget jag gör för någon annan utan enbart för mig själv, jag är inte nöjd med att ha en "ledsen" mage och har möjligheten att fixa det utan att det berör någon annan, det är många som säger "men herre gud du e så ung och det är ju mkt pengar som du kan lägga på nåt annat ist." jag vet att jag är ung och jag vill inte se ut så här resten av mitt liv och jag vet oxå att det är mkt pengar för det är ju jag som har sparat ihop dom. så folk som säger att jag ska vänta och träna mer ska ju lägga ner sitt snack för att jag har fått det sagt till mig att så som min mage ser ut, kan man inte göra nåt annat en en operation för att fixa den, det går inte att träna bort, och vänta, det har jag gjort tillräckligt. längtar så ses på beach 2009:D

snart helg igen

japp då var det torsdags kväll igen och det är såååå skönt, idag har det varit en bra dag som jag sa imorse. nu är det inte många dagar kvar till julafton, och ca 6 dar kvar att jobba tills man är ledig ska bli härligt att vara ledig en längre stund än 2 dar och få spendera mkt tid med familjen. Ska ut nästa vecka efter jobbet och käka med en tjej kompis som jag inte har träffat på jag vet inte hur länge känns lite som vi har glidit ifrån varandra med det e inte så konstigt alla har ju sina liv och sen jobbar man ju inte samma tider heller, nej det ska bli väldigt trevligt att se henne igen över en bit god mat.

Torsdag

Man skulle kunna säga att jag va trött igår när Douglas hade somnat så gick jag oxå och la mig och vaknade vid 7, jag har sovit 12 timmar känns underbart, trodde inte att jag va så trött. Idag känns som en bra dag vi får väl se vad dagen har att ge. Jag undrar när jag ska slå in julklappar, det får bli nån kväll när Douglas sover, hoppas att mina julkort kommer snart så att man hinner skicka iväg dem, nu ska jag hoppa in i duschen så man vaknar till lite mer.

trött eller trött...

Nu e jag helt slut så trött att jag inte vet vad jag heter nästan, tror det blir tidigt i säng idag man ska ju orka med två dar till denna vecka. Snart e det dax att sluta röka oxå har bestämt att datumet är den 20 dec, hoppas att det ska gå bra tänkter mest på dom som finns runt omkring mig har en förmåga att vara väldigt lättstöt och tjurig. på fredag är det lucia på dagis ska bli så mysigt att gå dit och se alla barn som är så söta och sjunger falskt så att man får utslag:D och alla föräldrar som står och tycker sina små älsklingar är så duktiga fast man knappt vet vilken sång dom sjunger. Hur kommer det sig att så fort man är med ett gäng föräldra och berättar nåt om sitt barn så ska alltid nån berätta att deras barn den både det ena och det andra och är ju så mkt före sin tid,och den kan minnsan prata minst 7 olika språk och cykla utan stöd hjul och simmar som en fisk i vattnet fast den bara är 1 år, nej riktigt så farligt är det inte men varför ska dom alltid försöka få deras barn att se så mkt bättre ut än andras barn. nej nu ska jag sova

ingen bra dag....

Nej idag har inte varit en bra dag av många andledningar bla att jag inte sålde så bra men hoppas att det släpper imorn.
jag känner mig lite deppig vet inte riktigt varför kan ju bero på att det e så mörkt hela tiden får ju inget ljus, förutom det från min skrivbordslampa men det e bara att hålla ut om typ två veckor så ska det börja gå motljusare tider.

Ikväll så blir det lugnt ska lägga douglas och sen blir det bad med ansiktsmask och C.S.I.
jag har börjat längta efter våren och sommaren, doften av blöt asfalt och syrén när man kan sitta ute långt in på natten, slippa alla kläder bara kunna ta på sig en klänning och sandaler och sticka iväg till stranden eller ta en pick-nick.
nej nu ska jag sluta drömma och fixa fram lite julkänsla, dom sa att det ska bli en vit lucia det kanske kan hjälpa mig lite.

natti natti

Så sant


F A M I L Y

 I ran into a stranger as he passed by, 'Oh excuse me please' was my reply.
 He said, 'Please excuse me too; I wasn't watching for you.'
We were very polite, this stranger and I. We went on our way and we said goodbye.
 But at home a different story is told, How we treat our loved ones, young and old.
Later that day, cooking the evening meal, My son stood beside me very still.
 When I turned, I nearly knocked him down. 'Move out of the way,' I said with a frown.
He walked away, his little heart broken. I didn't realize how harshly I'd spoken.

While I lay awake in bed, God's still small voice came to me and said, 'While dealing with a stranger, common courtesy you use, but the family you love, you seem to abuse..
Go and look on the kitchen floor, You'll find some flowers there by the door.
Those are the flowers he brought for you. He picked them himself: pink, yellow and blue. He stood very quietly not to spoil the surprise, you never saw the tears that filled his little eyes. '
By this time, I felt very small, And now my tears began to fall. .
I quietly went and knelt by his bed; 'Wake up, little one, wake up,' I said. 'Are these the flowers you picked for me?'
He smiled, 'I found 'em, out by the tree.
I picked 'em because they're pretty like you. I knew you'd like 'em, especially the blue.
' I said, 'Son, I'm very sorry for the way I acted today; I shouldn't have yelled at you that way.'
He said, 'Oh, Mom , that's okay. I love you anyway.
' I said, 'Son, I love you too, and I do like the flowers, especially the blue.'

 FAMILY Are you aware that if we died tomorrow, the company that we are working for could easily replace us in a matter of days.
But the family we left behind will feel the loss for the rest of their lives.
And come to think of it, we pour ourselves more into work than into our own family, an unwise investment indeed, don't you think?
So what is behind the story?
Do you know what the word FAMILY means?

 FAMILY = (F)ATHER (A)ND (M)OTHER (I) (L)OVE (Y)OU

God morgon

Måndag igen känns både bra och dåligt skulle gärna vara hemma under mitt täcke idag nu när det e helt beck svart ute, men det är ju alltid trevligt att träffa alla igen och höra vad dom har haft för sig under helgen.

Jag älskar att vara mamma det är nog det bästa som har hänt mig, hur underbart är det inte att vakna av en klapp på kinden och höra nån som frågar mamma ska vi gå upp nu sen att det råkar vara kl 03.10 e en helt annan sak, som igår när jag och douglas skulle sova, så precis när han börjar slumra till så säger han " Mamma, jag älskar dig" och jag svarar "åhhh, sötis jag älskar dig oxå"

Sen finns det självklart saker som man önskar att slippa som nu börjar han komma in i trots åldern och säger emot nästan vad man än säger, tror inte att det finns nån som kan irriterad mig så mkt som han kan vissa dagar, han kan vara hur jobbig som helst under en hel dag sen behövs det bara ett litet ord eller gest från honom så e allt som bortblåst.

Några sak som jag har lärt mig genom att vara mamma är att ha tålamod, planera saker och att ha många bollar i luften utan att känna mig stressad.

Så skönt att bli av med saker

Idag så röjde jag på vinden gud va mkt saker jag hade, är inte riktigt klar än har lägenheten kvar att röja.
det jag har röjt ut ska jag skicka till stadsmissonen, där kommer det till nytta iaf hos mig samlar det bara damm:D

Har oxå pyntat granen, jag vet att det e tidigt men det är mysigt och douglas va med och hjälpte till han va så duktig.
nu tror jag att det får räcka med pynt i lägenheten.

nej nu är det läggdax för dom under tre år, sen blir det nog ett skumbad och ett avsnitt av cityakuten.

Söndag

Nyvaken och med en kopp kaffe i handen, sitter och funderar va man ska ge folk i julklapp har av klarat min son och gudson men det e ett par kvar och dom e vuxna det e inget som dom behöver så där, så det e svårt att komma på nåt, ska försöka klura ut nåt under dagen för det e ju typ bara två veckor kvar som man har att inhandla nåt på och jag vill inte vara ute sista dagen och trängas med hysteriksa männskor.

Nåt som jag tycker e jätte viktigt nu så här innan ju e ju musiken, jag har två favoriter Mer jul, och Jul Jul, strålande jul.
Vad har ni för favoriter??
 Idag blir det en lugn hemma dag med lite städning, ska försöka att kolla på en film som jag har  fått låna The Secret har hört att man ska få sig en liten tanke ställare när man har sett det.

Lördag och två veckor kvar

Lördag och ut sövd, igår va det en lång dag först jobba sen bar det av till solna centrum och shoppa lite julklappar hann inte med allt som jag ville, tråda ögonbrynen och sist men inte minst fixa naglarna, dom blev jätte bra.

idag så blir den den lugn dag Mannen ska iväg och fixa mer julklappar och jag och douglas ska iväg till mormor och hälsa på.

Nu e den tiden som folk stressar som mest och det märks när man är och handlar folk e otrevliga, knuffas och ingen bryr sig om man har barn dom trampar på lika mkt ändå.

Nu e det bara två veckor kvar att jobba och sen är det jul ledigt, ska bli så skönt känns som det är för kort tid att va ledig två dar per vecka hinner knappt varva ner innan man ska varva upp igen, tack god gud för jul ledigt.

nej nu kallar duschen, skriver senare ikväll.

årets julklapp, går till nån som verkligen behöver det

när jag var på väg för att hämta lilleman på dagis så upptäckte jag att jag stod och strirrade på reklamen för stockholms stadsmisson där det va en kille som va 10 år och höll upp sin önske lista på den stod det:
-hoppas vi inte måste flytta
-att mamma slutar dricka
-slipper ljuga
-en hund men vet att det aldrig kommer funka
då slog det mig att det där kunde ha varit jag, med den bakgrunden som jag har. Jag jobbar fortfarande på att få min mamma nykter på heltid har haft många turer med henne men det är som att det inte går in nånstans vad jag säger eller gör, hamnar alltid tillbaks på ruta ett.

I år ska jag skänka pengar till stadsmissonen dom ser till att det går til vuxna och barn som behöver hjälp kanske lite varm mat eller nya kläder nu när det börjar bli kyligt.
En av mina kollegor sa att det finns så många barn här i sverige som behöver hjälp, så jag försöker hjälpa till lite med det jag har.


Se saker lite mer positivt

När det jämt är mörkt, igår så såg jag solen i typ 15 min  den lyste in genom mitt fönster. jag kände hur ont det gjorde i ögonen när den lyste såg ut som en mullvad.
Idag känner jag mig som mig själv igen, ska bli skönt att komma till jobbet igen (låter som jag har varit borta en evighet).

Jag har märkt att det e många som har förmågan att se allt det negativa och typ inget positivt, att det e så synd om dom och allt e så jobbigt, men så här runt jul så kanske man ska ta och tänkta på andra det finns ju dom som inte har mat för dagen eller inte ens har tak över huvudet och där sitter folk och tjatar om hur synd det är om dom för dom har minnsan bara si och så mkt pengar kvar eller usch jag vet inte vad jag ska ge den och den i julklapp.

Sluta att klaga så mk,t av dom som jag känner kan jag inte säga att det e speciellt synd om nån, visst alla kanske inte har det så lätt men inte f*n blir det bättre av att sitta och beklaga sig och berätta för alla hur dåligt man tycker allt är just nu.
Försök att fokusera på dom saker som är bra i livet.
Det e många som inte har ett jobb, lön, tak över huvudet, mat för dagen eller en familj som älskar en.


Självförtroende... Nåt alla borde ha mer av

Jag har tänkt mkt på självförtroende nått som jag har mkt av.
Tänkt på det här med folk som inte kan gå utanför dörren utan smink tex, är det för dom tycker att dom e fula eller att dom inte vågar vissa hur dom ser ut igentligen???
Sen är det ju tyvärr så att man inte kan säga vad man tycker och tänkter till vem som helst för det finns dom som suger åt sig som en svamp och nästan går under, sen finns det dom som lyssnar och skakar av sig det.

Jag struntar i vad folk tycker om mig så länge jag känner att det inte stämmer, men skulle det nån gång vara nåt som jag tycker " ja men det ligger nåt i vad människan säger" så skulle jag ju tänka till en gång till.
man måste tänka att" jag e bra på det jag gör" och ha tro på sig själv, men man ska aldrig glömma att det finns alltid nån som är bättre än dig, du kanske bara inte har möt den människan än.... Jag har märkt att jag passar bäst ihop med "starka" människor, sånna som har ett bra självförtroende som inte håller på och lockar efter att man ska säga positiva saker om dem (usch sånt tål jag inte får allergisk reaktion direkt,) sånna som har bra självförtroende, som är raka och säger vad dom tycker utan att linda in det i siden innan. min moster e ett mkt bra exempel på den sån människa, en bra förebild!

Trodde inte det va så farligt...

Idag har jag inte gjort så mkt sovit, vaknat och ringt VC, sovit, vaknat fått en tid, sovit, gått till VC, åkt hem och sovit.
Läkaren sa att jag har öroninflamation och riktigt dåligt järn värde, har fått medeciner och hoppas jag ska känna mig tillräkligt bra att kunna jobba imorn.

Nu sitter jag och douglas och väntar på julkalendern, sen blir det ett bad och läggdax, konstigt nog e jag helt slut.

onsdag...

Ligger här i sängen och väntar på att vårdcentralen ska ring, har känt mig lite halv dålig i en vecka nu och igår blev det sämre, febern steg och jag blev yr i huvudet.
Det va bara att packa ihop sina saker och gå hem från jobbet, väl hemma så gick jag och la mig och vaknade kl 19 hade sovit sen kl 14, gick upp och åt lite sen va det tillbaks till sängen.
Idag hoppas jag jag får en tid hos VC så man kan komma tillbaks till jobbet (nej jag är inte arbets narkoman, jag bara gillar mitt jobb). får se hur jag mår om jag skriver nåt senare eller så blir det imorn.


äntligen är måndagen över...

Skönt nu e det bara det roliga kvar av veckan, tycker måndagen har en förmåga att kännas oändligt lång.
Det gick ganska så bra på jobbet idag och efter det bar det iväg till IKEA hade en hel lista med saker att inhandla så som nytt julpynt, julklappar och sen en massa saker som e onödigt.

Nu har jag packat upp alla saker och gömt julklapparna för Douglas, badat och nu ska jag krypa ner i söngen och titta på DH. trött.

Välkommen till min nya blogg!

Kommer snart att börja skriva ska bara ta en kaffe först

RSS 2.0