Söndag 27 september

Hej hopp, vi har startat igång Operation Hall, tror aldrig jag har svurit så mkt som jag gjorde igår när vi rev tapet skarvarna, det är riktiga idioter som har gjort tapetseringen vissa ställen sitter tapetern inte ens fast på Grrr!!
blev att spackla mer än vi trodde, så nu är det mer eller mindre kaos i våran lägenhet, kommer inte hinna måla denna helg så vi får ta det nästa helg.

Igår så skulle jag ha gått ut med Nathalie och gänget men blev så trött efter att jag hade duschat så jag somnade på soffan så messade henne och sa att jag stannar nog hemma, blev väl helt utmattad av Barnkalas och Operation Hall.
Idag så ska Douglas till farmor och vi ska göra ett nytt försök att kolla på bio har inte bestämt mig för vad det ska bli än.

Efter bion blir det nog att köpa mera sandpapper för det är mkt som ska putsas, nu ska jag sätta mig på balkongen i solen en stund och bara ta det lugnt.

P&K

Underbara fredag

ja då har det gått en vecka igen då, skönt känns som man lever för helgerna när man får mer än en timme med sin familj.

Idag blir det att jobba och sen kl 17 så ska jag fixa naglarna kan inte hålla mig, men tänkte köra bara förstärkning utan fransk helt naturligt men lite slitstarkare naglar.

Imorn så är det kalas och sen på kvällen blir det utgång med nathalie och gänget.
Har inte så mkt att skriva nu för jag har inte riktigt vaknat än men skriver en sväng ikväll igen.

TGIF!!


P&K

God jävla morgon...

Vaknade ca kl 05.15 av en stor smäll, sen hör jag hur en helikopter som står några meter från vårt hus, blir förbannad och går ut på balkongen och ser helkopter ca 20 meter från huset och undrar vad den håller på med, står och muttrar för att den har väckt mig och nu e jag vaken, tar en cigg och kollar på helikopter ser att nåt  hissas in i helikoptern och då slår det mig det där är ingen polishelikopter men va är det då, den står där över G4S och hovrar och larmet tjuter, jag går in och kollar aftonbladet står inget där så jag går in och gör kaffe när jag kommer ut på balkongen igen så åker helikopetern iväg, skönt att oljudet är borta kollar igen aftonbladet och då ser jag vad det är jag har stått och kollat på:

bild från aftonbladet

En värdetransportcentral i Västberga utanför Stockholm uppges tidigt på morgonen ha utsatts för ett spektakulärt rån.

– De hissar upp säckar med pengar. Det är helt sjukt, det värsta jag sett, säger ett ögonvittne som råkat köra förbi med sin bil.

Flera källor uppger för Aftonbladet att en helikopter landat på taket och minst två män gått in i byggnaden.

– Jag har hört explosioner från huset. Det såg ut tidigare som att de försökte sänka ner en stege eller nåt liknande. Just nu är det massa poliser och en vit helikopter hovrar över huset. Men det är inte en polishelikopter, uppger en boende i området.

Helikoptern ska ha landat omkring 05.20 på onsdagsmorgonen. Enligt obekräftade uppgifter från flera källor hivade rånarna upp påsar med pengar till helikoptern.

– De har använt sig av en helikopter och tagit sig in via taket med sprängladdningar, men de har lämnat nu. De är knapphändiga uppgifter i nuläget, säger Per Gerdin, stationsbefäl på polisen i söderort.

Polisen helikoptrar har inte kunnat lyfta, uppger Södermalmspolisen för TT.

 

Nu blir det mer kaffe och kanske en alvedon, god morgoneller nåt..

 

P&K


Söndag och helt slut

Då va det söndag igen, idag så har vi varit ute på Dalarö och kollat på när grabbarna kitear dom blir bättre och bättre ser riktigt skoj ut, om jag inte vore helt livrädd så skulle jag nog prova men väntar gärna ett tag till, har sett hur killarna flyger som vantar efter draken och vad skulle inte lilla jag göra då som väger 40 kg mindre än dom göra, skrämmande tanke=))
Älskling börjar bli riktigt bra



Men kitear man inte får man vara assistent till grabbarna och sitta och fika i solen


Sen finns det ju vissa killar som badar,  men douglas sa att idag va det lite kallt, men det blåste ju bra oxå.




Nu sitter och lyssnar på Pink's album Funhouse, gillar henne, hon har en grym röst och låtarna passar min musiksmak bra, fast det mesta passar jag gillar nästan all musik, dock inte sån där "tok rock" som man inte ens hör vad dom säger bara massa skrik och instument som skramlar.

Cool tjej och sjunger bra vad mer kan man begära..


P&K

Lördag och barnvakt

Ja då va det lördag och underbart väder, igår så inhandlade vi allt som behövs till hallen så näsat vecka blir det att ta mer hatthyllan och allt annat i hallen.

Idag så ska vi vara barnvakt till Doulgas farbröder Samueloch Andre så nu försöker jag dricka så mkt kaffe jag bara kan för det lär inte bli en lugn sekund, tror att det blir att vi tar ut dom till sommastugan för det går inte att vara inne med alla tre.

Har renast lite på vinden igår oxå så innan vi hämtar grabbarna så blir det att lämna av lite saker till stadsmissionen, det är ju dumt och slänga när det kan komma till andvändning för andra.

Nu ska jag kolla på dom avsnitten som jag har missat av Idol.

P&K

Fredag 18 september

Idag så har jag tagit ledigt från jobbet det är planeringsdag på dagis så jag och dogge är hemma, nu på morgonen har douglas gjort fina halsband och jag har filat bort all gele på naglarna tänkte ta en paus i det, lär väl ta ca 2 veckor så har jag naglar igen=)) så nu känns dom nakna och sköra men man vänjer sig nog men jag har ju haft naglar i 2 1/2 år nu konstant, så ovanligt känns det ju.

Idag blir det nog inte mkt att göra bara ta det lugnt och fixa lite här hemma får se sen om vi åker iväg och köper fär och roller och sånt där annat man behöver för att måla om hallen, för nästa vecka smäller det, då ska Älskling påbörja sin renovering, längtar tills det blir klar kommer bli så fint.
det får bli allt för nu kanske skriver lite ikväll om jag inte somnar som vanligt

P&K

Ps har varit lite dåligt med bilder här i bloggen men kan inte hitta min sladd till kameran sorry

Onsdag 16 September

Halva veckan har snart gått och det går segt på jobbet vet inte vad det va med kunderna igår tror att alla hde vaknat på fel sida får väl hoppas att det blir bättre idag.

Nu tror jag att hösten är på ingående för när jag vaknade va det totalt mörker i hela lägenheten, lite mysigt.
Idag så blir det att jobba och sen åka och träna har inte gjort det på länge har alltid kommit nåt ivägen som måste göras men idag blir det av, ska bli skönt.

nej nu ska lilleman kläs på.


P&K

Söndag 13 September

God morgon, skönt att ha sovmorgon.

Igår va ju planen att gå på Ikea och kolla på bio eeftersom dogge skulle vara med farmor och Co, men det blev ändrade planer för när jag hade kommit ut ur duschen så säger älskilng att farmor har ringt och att douglas verka sjuk och han vill inte vara kvar där utan vill att vi ska komma och hämta honom, men när vi kom dit så va han helt okey men han hade piggnat på sig lite tråkigt men bättre säkra före det osäkra.

Så när vi kom hem så gick jag och dogge sov i 2 timmar sen tog vi en sväng till Ikea ändå men hanldade inte allt som vi skulle bara hälften.
Älsking ska renovera hallen  den ska målas om i envit färg ist för den terakotta färgade tapeten som är nu, har köpt nya hall möbler oxå ska försöka lägga upp bilder på före och efter om jag hinner.

Idag ska jag hem till mamma och storstäda sånt roligt som putsa fönster dammsuga ,moppa och dammtorka jipppiii NOT men vad gör man inte för sin älskade mamma när hon själv inte kan.
nu ska jag ladda min kaffe kopp och sätta mig en stund på balkongen och ladda upp mentalt för storstädningen=)))


P&K

Äntligen fredag

tror att det har varit den längsta och segaste veckan efter semestern , men nu är det helg.
Igår va jag ute och skulle shoppa men det blev inte mkt handlat inte fattar mig inte på modet nu, så mkt fula kläder, va inne på gina tricot också men där va det så rörigt alla kläder va huller om buller så jag pallade inte. men fick med mig ett pa stövletter hem iaf.

Imorn är vi barnlediga douglas ska till farmor och sen ska dom kolla på barnteater, själv ska jag och älskling kolla på nya Beck och ta en sväng på ikea.


P&K

Onsdag 9 Septermber

Imorn är det torsdag och det betyder att helgen inte är långt borta Lovley!
Imorn blir det att fixa det sista till att komma upp i buget, sen blir det shopping, vet inte vad det blir men nåt hittar man ju alltid nån mysig höstig tröja eller ett par skor är ju aldrig fel...
Sen har jag tandis kl 19 tror att jag har bitit av en bit av min tan så lika bra att kolla innan det är försent och dom behöver dra ut den eller nåt sånt, tycker redan jag har drgit ut tillräkligt med tänder för i år.

Idag hade vi värsta sommar vädret men som vanligt hade jag satt på mig en stickad tröja och höll på att smällta bort, tycker vädret kan ta och bestämma sig nu, inte konstigt att man går runt och snörvlar och hosta när man inte vet om man ska ha bikini eller tjocktröja på sig.
Nu måste jag hoppa i lopp lådan och sussa.


P&K


Tisdag 8 Septermber

japp då va det tisdag igen då, hade möte igår med nordea och det gick jätte bra äntligen fick jag träffa en människa som pratar så att jag förstår, helt underbar va hon, ska dit igen om ca 6 veckor för att göra klart allt.

igår hade jag jätte hög feber och trodde att jag skulle bli sjuk men nu så är febern som bort blåst och jaag mår bra igen vet inte varför jag hade feber men men vad gör det nu när man är frisk.

Nu har vi dansat till Dora och nu ska vi röra oss mot dagis.


P&K

Familjen...

det är så underbart nu menar jag inte min lilla familj utan min moster, mamma, pappa, farfar, mormor, morfar och min lilla kusin som inte är lite längre=)))
satt och kollade på kort och fick flashback från när jag va liten.

Till att börja med så va min moster min "idol" hon va så tuff och cool och kunde bli jätte arg, så lite rädd va man men det va bara när jag va jätte liten. Hon byggde dom bästa kojorna och det var stört kul att sova över hos henne det är hon som har lärt mig uttrycket "hopp i lopplådan"och kommer ihåg att hon sa att jag hade gumminäsa när jag va liten.

Min mamma va mest tjatig, jobbig men den bästa mamman man kan ha, lärde mig allt jag kan, jag måste säga att jag beundra min mamma, ensamstående och uppfostra en sån envis och trotsig tjej till den jag är idag. förstår inte hur du orkad med mig vissa dagar=))


Min pappa såg inte så mkt av honom men kommer ihåg att det va så kul när vi sågs, gillad hans lastbil tyckte den va häftig och jag kände mig tuff när jag åkte med honom och att jag saknade honom ibland, han är en person med gott hjärta och vill mer än gärna försöka  ta igen den tid han inte hade med mig när jag va liten.

Min farfar är cool gammling det va vad jag tyckte, han va skräddare och sydde otroliga kläningar till mig och när man bar dom klänningarna så kände man sig som en prinssesa på riktigt, han luktade alltid marabou chocklad kommer jag ihåg.

Min mormor ett riktigt mumintroll, liten och vit hårig, hetsigt temprament. inte så konstig hon är ju finsk och lagar den godaste maten, hon va alltid i köket nästan jämnt eller så höll hon på och stickade eller broderade, det är av henne jag har lärt mig hur man stickar och virkar, fast det var inget man ville skryta om i skolan på syslöjden, att man redan kunde allt det där, det va ju töntigt ahaha.
det är nog ifrån henne som mitt intresse att laga mat kom.

Min Morfar riktig Handyman höll alltid på och snickrade och byggde på nåt, självklat skulle jag också vara med, fick mig en planka och lite spik, kan ju säga att man har gjort några fågelbon under sin uppväxt:)
Nästan varje kväll så satt morfar och sov framför tvn och när mormor sa att det va dax att gå och lägga sig så sa alltid morfar som då vaknade till "ööö aa Jag kommer ska bara kolla klart på den här filmen" och mormor svarade "jaha men kan du inte berätta vad den handlar om" bara för att retas med morfar eftersom han inte alls hade kollat, utan sovit men det ville han inte erkänna.

Min kusin ja vad ska man säga om honom förutom att han va en liten pissråtta när han va liten, ett exempel varje lördag hos mormor och morfar fick vi varsin godis påse med lika mkt i, men när robban den lilla råttan hade smällt i sig allt sitt godis ville han ha mer, jag hadevarit duktig och sparat mitt godis, nej det gick ju inte, utan då sa han till mormor att jag hade ju minsann godis kvar så han kunde ju få smaka av mig, och mormor sa till mig att du som är äldre kan ju dela med dig, jag svarade att han fick skylla sig själv att han hade ätit upp allt sitt godis, som svar fick jag men han är ju så lite han förstår inte att man kan spara sitt godis.
men nu är han en stor kille som vet bättre hoppas att du pluggar på bra och är snäll mot din mamma:)))

Min familj är fylld med många olika personer och jag älskar er allihop hoppas att ni har det bra och att vi snart ses igen.


P&K

Lördag 5 september

Snart så ska jag och Douglas göra oss iordning för våran hel dag, vi ska in till stan och shoppa kläder till Dogge sen blir det lunch (antagligen på donken eftersom dogge får välja) sen ska vi hämta våra biljetter till Ice Age 3, första gången dogge är på bio så han är glad sen blir det att köpa mkt godisa läsk och snacks det är ju lördag=)))



efter filmen så tänkte vi om vi orkar åka hem till mamma och hjälpa henne lite, men vi får se hur mkt vi orkar.

P&K

Grrrr Arg.....

ja man kan vakna och vara piss förbannad, Älskling va ute igår skulle bara träffa några vänner och sen komma hem och kolla på film men nej så blev det inte utan kl 23 ringer han och undra om jag vill att han kommer hem eller om han kan stanna en stund till jag sa att "visst kan du stanna men va inte ute för länge för att det e jag som ska få sova ut så du får gå upp med douglas, och glöm inte mjölken för annars har jag ingen mjölk till kaffe imorgon bitti".
Här sitter jag har varit uppe med douglas sen kl 6 och dricker SVART KAFFE!!!!

han är helt död har gett upp uppdrag att väcka honom, har redan skrikit på honom och det ända man får tillbaks är ett ömmm...

så nu har jag avreagerat mig,nu ska jag fortsätta med mitt SVARTA KAFFE UTAN MJÖLK

P&K

Fick ett roligt mail igår.....

Skräcken sprider sig.....


Onsdag 2 september

Usch måste beklaga mig lite det gick dåligt på jobbet idag så jag är lite små putt, kunderna va otroliga idag arga eller så la dom bara på luren, men imorn är det en ny dag.

Den här svininflensan asså, jag blir mer och mer rädd för den men vet fortfarande inte hur jag ställer mig till att vaccineras med tanke på bieffekterna, idag skulle jag haft möte med nordea men imorse så ringde en tjej där ifrån och sa att vi blev tvungna att boka om för hon som jag skulle träffat hade fått svininflensan.

Dom ska ju börja vaccinera i oktober men då är det riskgrupperna som får vaccin vi andra får vänta, kanske är det bara bra så får man se hur dom reagerar på vaccinet innan man själv tar det.

Mest rädd är jag för att douglas ska få, det just med tanke på att han är i riskgruppen och att han går på dagis, han har fått lära sig hur man "spritar" händerna nåt som kanske minskar risken att han drabbas.

Nepp nu är det lägg dax för Douglas även om han själv inte tycker det.



P&K

RSS 2.0