saknar dig lille parvel

go natt kan man säga så, jag menar det är ju natt och en bra sån, japp man kan säga så det har jag bestämt.
Jag och douglas satt och kollade igeom bilder på datorn och hittade bilderna från förra februari när vi va i Dubai och semestrade och douglas som är en mkt klok liten man sa att " mamma jag saknar Jarem och ganska så mkt känner jag, hur känner du?"
självklart saknar jag honom blev mitt svar.
puss på dig parveln

alvedon och halstabletter

go kväll här hemma såhoppar feber och halsont från person till person, nu va det min tur helt sänkt av febern och ingen vidare mat lust eftersom halsen gör så ont.
te och glass i stora lass är det schemat som man går efter, nu blir det natti natti
P&K

gokväll

hej hopp snack om att jag är trött nu när vardagen har börjat, men man kommer in i rutinerna snart men det är likadant varje gång.
Måste säga att jag är så grymt nöjd med min nya telefon den är fantastisk sen har mannen visat mig att jag kan ha spotify i mobilen så nu är det jag och mobilen 24/7 haha.
ska erkänna att jag rå diggar amanda fondells låt all this way, har svårt med henne som person det lilla man har sett men sjunga kan hon det är en sak som är säker.
nu är douglas bowling kalas bokat och klart, tror han kommer vara grym på bowlingen, ja jag har tjuvtränat lite med honom hihi.
nej nu måste jag ta och sova är så tröött att jag ser dubbelt
P&K

Grattis min älskade son

japp det är sant idag blir min kille 6år han är stor nu, och kärleken växer för varje år som går nu blir det glasstårta i mängder för det ska man bara ha när man fyller år :

RSS 2.0