En vecka till!!!

det finns en gud!! det var det jag skrek när jag hade lagt på med min säljchef, han sa att jag behövde inte komma in på måndag och jobba, jag frågade varför och då sa han att jag skulle ta en vecka och tänka på det, vi har fått en veckas extra semester, kunde inte kommit bättre nästa vecka så ska vädret bli bra oxå så det är ju underbart.

Tack så mkt, tänk va lite som behövs för att göra en människa glad!


P&K

Torsdag

god morgon vaknade ganska så sent idag, lika bara att passa på att njuta av att kunna sova längeför snart är det dax att börja jobba igen och då är det tidiga mornar.

Igår så var vi hemma och myste gjorde inte mkt alls, på kvällen åkte Douglas och Älskling å tog ett kvällsdopp medans jag åkte in till Pirde Park med Satu och kollade på hyllnings kväll för Michael Jackson det var bra och det var trevligt att träffa Satu har inte lyckat göra det på länge men nu så ska vi ändra på det.

Idag har vi inte bestämt vad vi ska hitta på funderar på att åka till sydpoolen, lite treåkigt att det regnar man vill ju gärna passa på att vara ute nu när man är ledig men att gå ut nu när det regnar är bara ett projekt med alla regn kläder och allt.

Douglas är verkligen taggad för att  börja på dagis igen, att få träffa alla kompisar och sen börjar han ju oxå på Stora avdelningen vilket är otroligt roligt enligt honom:D

Kaffet kallar...


P&K

tisdag

God morgon inatt har jag sovit som en stock för att igår så var jag och Douglas på Gröna Lund, när vi hade varit där en stund så kom Angelica med mor och små killarna, det var kanske inte den bästa dagen att åka till Grönan på men vi var tålmodiga och köade till allt som Douglas kunde åka. Efter ett tag så lämnade Angelica  & co oss men vi fortsatte att åka mer och mer, jag och Douglas kom fram till att den bästa var Lilla Frittfall vi skrattade så vi fick ont i käken när vi åkte den.

Sen på kvällen så tränade jag och sen blev det ett skumbad som avslutning på en fantastisk dag.
Idag så har vi nog inga planer, vi får se vad dagen bjuder på:D
Nu blir det kaffe på balkongen


P&K

Söndag

då är det bara en vecka kvar till verkligheten är igång igen, har njutit av dom 3 veckor som jag har haft och kan ju inte klaga på vädert, igår va den första gången på 5 veckor som det regnade det var skönt men nu kan vi ta lite sol och värme igen.

Har suttit och lyssnat igenom Eminems nya album Recovery och måste säga att den är underbar jag gillar verkligen blandningen av låtar han är grym! en favorit är Not afraid



P&K

hoppsan har visst glömt och blogga

men det är semester så, vi har inte gjort så mkt vi har tagit det lugnt badat, solat, grillat.
Idag ska vi på kalas på ekerö hoppas att vädret håller i sig så att barnen kan vara ute och leka.

Imorgon skulle vi ha åkte till min morfar & mormor och hämtat mamma men hon får skjuss redan idag så det betyder att vi kan hitta på nåt annat imorn, ska hälsa på morfar & mormor lite längre fram.

På måndag är det full rulle då har jag och Douglas date på Gröna Lund, det är mest för att barnen ska få åka som vi åker dit, ska bli kul att se vad Douglas vågar åka i år.

Ska ta och leta fram sladden till kamera nån dag, nu blir det mer kaffe och fixa iordning oss.


P&K

Måndag

japp då var det en ny vecka och halv tid på semestern, känns både bra och dåligt.
Igår så städade vi jag kan ju säga att det behövdes, efter det blev det lunch och en sov stund.
När vi vaknat så åkte vi ut till sommarstugan och vattnade, Douglas hjälpte till med att sringa i vattenspridaren nåt som alla barn verka tycka är urkul.

Idag så blir det Junibacken med Angelica och barnen, Douglas är fortfarande rädd för den jätte stora råttan i sagotåget men jag har berättat att den är på låtsas och att man inte behöver åka tåget om man inte vill.
Älskling följer inte med jag har sagt att han kan hitta på nåt annat en fin dag som den här, tror att han kommer dra ut och Kita det blåser bra och från rätt håll.



P&K

Fredag!!!

god morgon i den stekande hettan visst är det härligt?!
fingret slutade blöda efter mkt om och men orkade inte åka till närakuten det är bara att se till att det håller sig ren och luftar sig.

Idag tror jag att det blir att åka och bada med Älsklings syster och barnen, douglas älskar när vi hittar på saker med dom.

nu orkar jag inte skriva mkt mer får se när jag orkar, svårt med  fingret.

P&K

Aj!!!!

skulle nyss skära upp en baugette till douglas, tar bröd kniven och skär rakt i långfingret skrek gjorde jag så både Älskling och douglas kom ut i köket, det blev ett rejält djupt jack och blöder nått otroligt.
har lindat in fingrett i streilkompress och lite kirurgtejp så får vi se om det slutar blöda annars blir det närakuten och tejpe/limma/eller några stygn, bulltar sjukt mkt i fingret känns som min puls numera sitter i fingret.
tur är i alla fall att nageln klarade sig skönt med tanke på att jag var och fixade dom idag. 

P&K

torsdag

god morgon, inatt har ag sovit som en stock det var ganska så svalt i sovrummet vilket gör det mkt lättare att sova.
Igår så va vi på Södran och badade, det är helt otroligt va varmt det är i vattnet, jag brukar annars vara ganska så kinkig när det ska till och bada lite av en badkruka :D

idag så ska jag fixa naglarna vid kl 16 men tills dess vet jag inte vad vi ska hitta på, funderar på att åka till västertorps badet och bada.
Jag skulle behöva städa men orkar inte i den här värmen och när det väl börjar bli svalt i lägenheten då är kl för mkt för att börja dammsuga.

I tisdag så var jag och fixade håret blev brun/ röda slingor men det röda kommer så småning om att försvinna, jag blev som vanlig väldigt nöjd, gillar verkligen den salongen dom har ofta tid och är jätte duktiga.

nu ska jag ta och läsa Emma Mias dotter i solen med en kopp kaffe.


P&K

Måndag

god morgon idag så strålar inte solen och det är ganska skönt men det är väldigt kvaft ute, dom säger att det ska kommar regn runt lunch vilket vore jätte skönt.

Idag blir det ingen stranden för oss vet inte riktigt vad vi ska hitta på, skulle behöva städa men det måste bli lite svalare innan jag tar tag i dammsugaren.
Jag skulle oxå behöva åka och köpa en present ska på kalas imorgon men vet inte vad jag ska köpa får ringa och be om lite råd, sen ska jag oxå fixa min utväxt och på torsdag ska jag fixa naglarna.

Igår var vi på stranden och bara njöt det var himla varmt i vattnet om man jämnför med Gotland, ska fixa lite med bilderna som vi tog men inte idag.

Nu så blir det lite iskaffe och bara göra ingenting.


P&K

Söndag

God Morgon!
Puh vilken värme det är men jag klagar inte, igår var vi helt utslagna här hemma douglas och jag sov från kl 9 på morgonen till kl 17 på eftermiddagen, sen åkte vi till sommarstugan och grillade kom hem vid kl 12 inatt och då var det fortfarande en bastu här hemma men bara att öppna alla föster på max och på med fläktarna  så gick det att sova.

Idag blir det att bege sig ut för inne går det inte att vara, det blir Södran på Ekerö, måste svänga förbi affären först för vi har ingenting att äta här hemma, ladda termosen och kylväskan så blir det en dag på stranden!


P&K

Hemma!

har haft det underbart på gotland, kom hem kl 4.05 imorse så är lite trött men så länge solen strålar så ska jag nog kunna hålla mig vaken:D

jag orkar inte skriv just nu kanske ikväll när det har blivit lite svalare.

P&K

RSS 2.0