Så va den helgen över

Haft en skön helg som har varit lugn, då jag inte riktigt e i form än, har fortfarande ont men det försvinner nog om några dar svullnaden har lagt sig lite nu men syns fortfarande hoppas den är borta helt imorn.

Idag så har vi varit ute på sommarstugan hela dan och gjort absolut ingenting så skönt, barnen badade i den lilla plastbåten och vi vuxna pysslade med maten och läste bok, fick lite trädgårds göra gjort men inte mkt för det var för varmt.

Hoppas det blir en bra vecka på jobbet så den går snabbt så det kan vara helg snart igen längtar!



Hemska fredagen

Allt gick jätte bra med att dra ut dom 2 tänderna, tog ca en timme men den timmen var lång, jag låg där och skakade som ett asplöv inte för att det gjode ont, för det kändes inget, men av alla hemska ljud fruktansvärt!
Fick en lapp med mig hem där det stod lite info om vad man får göra och inte efter ha dragit ut tänder, den första meningen började "Gratulerar nu är det värsta över" FAN VAD FEL DOM HADE, den som har skrivit lappen har uppenbarligen aldrig dragit ut tänder, det värsta hade inte ens börjat.

Väl hemma så la jag mig och vilade va fortfarande lite skakig, vaknade vid halv fyra och hade jorden största smärta, petade i mig full dos av alvedon och hoppades på det bästa, men icke vid kl 7 hade jag lika ont om inte ondare då bedövningen släppt helt, liten snygg svullnad hade jag oxå fått, dax för lite tungare smärtstillande citodon och hoppades igen på det bästa.

Timmarna gick och värken bestod fattar inte varför ingen medecin hjälpte, lyckades somna vid 11 och vaknade vi 3 på natten av att det gör så ont att jag hade lust att kapa av huvudet, tog en till citodon och efter en halv timme var jag smärt fri äntligen kunde jag sova ordentligt.

Vaknade nu vid halv tio och han inte så ont så jag hoppas verkligen att den värsta smärtan är över, idag är jag jätte svullen om kinden men det e tydligen normal när man har sovit eller vilat en stund.

Idag blir det att vara hemma för mig, killarna ska iväg med douglas farbröder och farmor.

det va de för nu, DRA ALDRIG UT VISDOMSTÄNDER tack gode gud att jag bara har en visdoms tand kvar och den kommer jag inte behöva ta bort.

Åhh så härligt

kollade just vädret på tv4 och det ska bli SOL och

18 grader idag
23 grader imorn (lördag)
25 grader på söndag
och hela 27 grader på måndag

så se till att ladda med sol kräm och njut av solen i helgen.

Fredag och nu e det dax

Japp det stämmer idag är det dax i dag ska jag dra ut 2 st visdomständer, jag har förberett mig på det värsta, tror det kommer att gå bra det är ju liksom deras jobb så...

Måste erkänna att jag e inte så förtjust i tandläkare iaf inte när dom ska dra ut tänder, det är väl helt okey när dom ska borra och laga hål det e inte så farligt men dra ut tänder får en rysning genom hela kroppen bara jag tänker på det nej usch!
men bättre att ta bort dom nu än att ha problem med dom längre fram i livet.

får se hur jag mår sen så kanske jag kan skriva en lite rad.

Önska mig lycka till puss och kram

Söndag

Sitter på balkongen och sippar kaffe, hade en trevlig kväll hos min underbara vän Erika igår satt och snackade skit och drack lite vin.
Idag så blir jag av med bilen som jag har haft ute på blocket ska bli så skönt äntligen ett steg i rätt riktning, måste säga att jag har lärt mig lite om bilar.

Vet inte riktigt vad som är på schemat idag, ska bjuda Snäckan på pizza för att fira att jag har fått bilen såld, sen skulle jag nog villja åka ut till sommarstugan det är ju så fint väder ute.

hej hopp i smufskogen nu ropar solen efter mig



Förhållanden

Många av mina vänner har "dejtat" och sen har det slutat med att dom blir sårade, det är så tråkigt att se hur dom än efter än faller i marken då dom flesta har gett dom förhoppningar om att det finns nåt att bygga vidare på som sen har visat sig vara helt fel.

Vet inte om det beror på att killarna inte riktigt kan uttrycka sig hur dom känner för tjejerna??
Eller har tjejerna tolkat alla signaler fel???

Många ganska långa förhållanden är det oxå som går i tu nu känns snart som att alla kommer vara singlar, brukar dom inte säga att det är vid våren som många blir kära och startar sina förhållanden?
I år verkar det vara tvärt om.

Hoppas ni finner en Man/Kille som Uppskattar er och är Ärlig, för Ärlighet varar längst.

Puss och kram på er!

Lördag

Måste säga att det är helt okey väder idag med tanke på att vi ska stor städa här i lägenheten idag, får ju närstan ångest om det är strålande sol ute och man är inne och städar.

igår monterade jag ihop mammas soffor och måste säga att det kommer bli jätte bra i hennes vardagsum när vi(läs jag) är klar där, det är lite möblering och rensning kvar att göra men det blir en annan helg.

Jag var och gjorde mina naglar igår på Karins Nagelhörna i solna, måste säga att det är det bästa stället som finns att göra naglar på dom e så duktiga och otroligt trevliga ingenting är omöjligt på Karins Nagelhörna.

Här är mina naglar innan jag gjorde om dom



Och så här fina blev dom



har ett ljusrosa glitter gele och sen fina slingor i vitt och lilaglitter

Jag hann med en liten sväng inne på solna centrum oxå och kom hem med 2 t-shirts 1 tunika  1vitt linne 1 par shorts och sen stumpor och kalsonger till Dogge.
Nej ska det bli städat nåt hår idag så får jag nog börja nu.
hej hopp i smurfskogen

Klämdag

Ja då va det fredag och klämdag såå skönt!
douglas var hängig i går och kräktes och jag började misstänka att det var den där magsjukan som det har pratats om på dagis och jo visst den är det, stackar lite han skäms så mkt när han kräks sen är det ju inte det roligaste att göra heller, så det blir en lugn dag för killarna.






Idag ska jag som sagt till mamma och hälsa på (hon lurade dit mig så jag kan montera ihop hennes soffor) sen så ska jag äntligen fixa mina naglar, som jag har längtat länge efter, tror nog jag ska ta en sväng i solna centrum när jag ändå är där liksom ;-)

Saknar Angelica och Jarem känns verkligen som det var längesen vi träffades hoppas vi hinner med att ses när dom kommer till Sverige igen.

Snart är det dax för min älskling att göra teori och uppkörning tror att det kommer gå bra för honom, ska bli en frihet att inte behöva vara beroende av andra när man vill åka iväg nånstans.

nej lite mer kaffe (som vanligt)

Ledig i hela 4 dagar

Helt underbart att ha ledigt i 4 dagar, idag så blir det att åka ut till sommarstugan och pyssla lite hoppas påt fint väder just nu e det blåå himmel och strålande sol så det få gärna hålla sig så.
Efter sommarstugan så blir det hem och visa bilen igen börjar bli smått trött på allt som har med bilar att göra måste jag erkänna, hoppas på att snart få den såld.

Imorgon så blir det att fixa naglarna har inte varit där på 6 veckor denna gång blri det når med ljusrosa denna gång lovar jag att fota och lägga in, byte ju kamera med mamma så nu har jag en fin rosa kamera :-D.
Längre än så har jag inte planerat min ledighet än

nej nu så ska jag hänga lite tvätt och sen sätta mig i solen på balkongen.


Onsdag

vaknar av att douglas nästan hostar lungorna ur sig låter hemskt, nepp inge dagis idag inte, lite tråkigt för han missar sin första utflykt imorgon, då det är förskolans dag nåt som han har sett fram emot länge, vi får satsa på att han blir frisk så han kanske kan gå på sin bästis Kendras kalas på söndag.










lite av mina fina presenter som jag fick i lördags

igår gick det inge vidare på jobbet men det är en ny dag idag så det är bara att ge allt.
det e bara 35 dagar kvar att jobba tills semestern så det måste vara full fokus när man e på jobbet.

måste bara säga att jag är såååå trött på folk som inte sköter sitt jobb, vilket blir mer jobb för en själv som man inte riktigt har tid med, att behöva ringa och fråga va F'*N håller ni på med, ni skulle ha fixat det här för en vecka sen men det har ni inte gjort sitter ni bara och fikar eller?!?!, det tar tid och kraft ifrån mig GRAHHAAAA!

ha en bra dag och stressa inte ;-)

Helg

Så va det helg igen som man har längtat, det va en härlig födelsedag fick fina presenter och många gratulationer.
det är inte många veckor kvar på jobbet och jag hoopas att det ska gåå lite bättre än vad det gjorde denna veckan, men men inget mer om jobbet nu.
idag blir det att åka över till mamma och hälsa på, douglas har tjatat om att han såååå gärna vill åka till mormor och jag ska koppla in hennes modem till datorn så hon kan få igång sitt internet, vem vet snart kanske hon oxå sitter och bloggar ahahaha NOT!

Imorgon blir det lite firande av mig ute på sommarstugan men lite mat och trevligt sällskap så jag hoppas att vädergudarna kan se till att fixa uppehåll och lite sol imorn.

det får va det för nu puss och kram ses på stan:D

7 Maj bästa dagen på hela året

Min födelsedag, älskar den dagen.
Då va man ett år äldre inte så mkt klokaren men fortfarande lika snygg :Dahahha
hoppas att det blir en bra dag skriver lite senare

så söt att man dör



ett barn kan få en att må bra när man känner sig nere, ett barn säger sanningen om vad den tycker och tänker ett barn ger alltid ett rakt svar.

tror inte det finns nån skala på hur mkt man kan älska sitt barn, för det är oändligt.

Måndag

härligt att ha dennna dan bakom sig har verkligen försökt att lära mig gilla måndagar lite, men inte det inte.
Imorn ska jag på samtal med tandis om min komplicerade visdomstand som måste dras ut, kan erkänna att jag är lite skakis hör inte hört bra saker om det men vi får se vad dom säger.
sen blir det en sväng till jobbet och sen rusa iväg till min jurist och gå igenom lite saker sen tillbaks till jobbet, tufft men allt måste göras och det e bara jag som kan göra det annars hade jag gärna skickat nån annan att göra sånna tråkiga saker men men.

Imorn firar jag och Älskling 5 år som förlovade, helt otrroligt känns inte som det har gått fem år, jag kan berätta att det fortfarande pirrar till i magen när jag är på väg hem från jobbet, kärlek är underbart, älskar honom otroligt mkt.

nej nu måste jag kika lite på tv innnan jag ska sussa

Har haft en helt underbar första maj och vår i luften













det var otroligt varmt och vi passade på att vara utomhus och jag lyckades få med mig kameran oxå, har lite bilder från valborg oxå men dom får komma senare.

RSS 2.0