Måndag

God Morgon då var det en ny vecka, är trött efter helgen för den gick så snabbt.
Douglas hosta går upp och ner inatt har han hostat mkt, det är värst när han ligger ner tror att det blir att vara hemma för honom idag.

igår kväll tog jag ett lång varmt bad med ansiktsmask, behövdes verkligen. Fick oxå massage av Älskling eftersom jag har sån träningsvärk sen i lördags och hjälp vad stel jag var, skrek rakt ut när han tog i lite hahah blir att stretcha mera .
Nu måste kroppen få lite kaffe och vakna till. Ha en fin dag.

P&K

Lördag

Go morgon vilket underbart väder sol och 15 grader fantastiskt!!
Eftersom det är lördag så står det träning på schemat på förmiddagen och med det här vädret kan man ju verkligen inte låta bli ut att gå ut och springa.

har laddat mp3 med lite ny musik och nu blir det en stund för mig själv, ha en fin dag i det vackra vädret!

P&K

Äntligen Fredag!!

ska bli skönt att avsluta denna vecka då den inte har varit den bästa men försöker att vara positiv ändå det finns alltid dom som har det värre.
Idag är Älskling ledig och såg fram mot en skön sovmorgon, kan ju säga att den tanke kan han ju släppa då douglas kom upp och hostar som en säl stackarn, jag gillar inte höst och vinter för då får douglas så mkt problem med sin förkylningsastma och ta sån tid varje gång för honom att bli frisk.

Helgens Schema ser ut så här men kommer nog ändras med tanke på douglas allmäntillstånd:

Lördag: Kalas På tyresö på dagen och på kvällen Bowling med Erika och gänget
Söndag: Sport skola på dagen och Middag på kvällen medsvärfar.

tror inte att vi kommer kunna göra allt om Douglas låter som han gör inte det att han smittar men han orkar inte hålla igång Förkylningsastman tar all energi får min älskade son.

Vi kom in på en disskution igår på jobbet om att ha barn eller inte, jag respekterar att folk inte vill ha barn men att säga att man blir bunden och låst med barn stämmer inte, man kan göra samma saker när man har barn som om man inte har det.
Jag kan inte se ett liv utan Douglas, han är mitt allt och jag skulle göra vad som helst för honom.

P&K

solen lyser och det är redan Onsdag

go morgon tänkt va mkt lite sol kan göra jag känner mig pigg och utvilad, har nästan glömt den otroligt dåliga dagen på jobbet igår men inget man kan göra nåt åt nu men jag kan http://publishme.se/403602/entries/article/94704870/?pub=1se till att denna dag bilr bättre!

Efter jobbet så ska jag äntligen fixa mina naglar har inte gjort det på 6 veckor :S ska bli skönt att få snygga och fräscha naglar igen, tror att jag kör på samma lite ljusrosa över hela nageln men nån liten dekoration kanske jag ska ha vi får se.



Älskling var lite nere igår så jag köpte 10 röda roser till honom för att muntra upp lite, killar får inte blommor det är bara tjejer varför är det så?? alla blir väl glada av att får blommor lite spontant, när gav du din kille blommor sist?


P&K

måndagen avklarad

go kväll tänkte passa på och blogga lite nu när douglas är nybadad och tittar på sitt program innan det är dax för sängen.

I lördags var det inflyttningfest hos Liza det bjöds på god mat och starka cosmo :P mkt tjej snack och falsk sång till spotify men kul hade vi och många skratt blev det, senare blev det dax att röra sig ut dom flesta drog ner till Restaurang och Pub Bollmora, jag Anna och Anzo drog in och gjorde stan osäker landade på Hotellet där Stoffe var Dj och drag var det verkligen må jag säga.
Vi dansade och drack Champange och njöt av våran utekväll när fötterna var trötta och Hotellet stängde så kände jag att det var dax att rör mig hemåt, dom andra drog vidare till Solidaritet.





Söndagen så var det dax för första gången på Sport skolan för Douglas kl 9.00 jag stannade hemma och fräschade till mig efter min kväll ute, när Sport skolan var slut så åkte vi till Älskligs Bandy match och hejade på där, efter det så blev det luch och hem för en powernap och lite pyssel hemma.
eftermiddagen så bar det av till Ekerö för en söndags middag.

Det var min helg i korta drag, måndagen har inte varit den bästa på jobbet verkar inte som att kunderna gillar måndagar dom är så himla otrevliga mot lilla mig:D

Det är en ny dag imorgon och nya kunder så det är bara att ge järnet då!

nu är det natti natti


P&K

grå morgon

nu börjar det bli mörkt på morgonen, och himlen är grå måste leta fram gummistövlarna hittade inte dom igår morse och jag kan ju lova att jag var blöt om fötterna.

Igår så blev det Powerwalk med Easy tone skorna och jag kan ju säga att det kände mkt mer i ben och rumpa än med vanliga skor, glad över mitt inköp och att dom "funkade"

Nu ska jag och Douglas ta och välja kläder som han ska ha på sig till dagis, nej det går ju inte att ha vad som helst när man gå till dagis måste ju vara coola eller läskiga tröjor tex


P&K

regnig onsdag

god morgon utanför fönstret faller regnet ner, det är nog det vädret som kommer vara tills det blir vinter.

igår så gick det segt på jobbet, jag måste verkligen sälja mer med tanke på att på fredag är dagis stängt och jag kommer vara hemma då så jag har bara idag och imorgon att sätta min budget, jag gillar inte att komma under den men det är ju inte hela världen men det är ju lönen som påverkas då.

I dubai så köpte jag vitaminer till Douglas som ser ut om gelegodis och måste säga att det är himla lätt att få honom och äta dom en varje dag och han tycker det är gott oxå.

nu ska jag få lite kaffe i kroppen och fixa iordning mig och ge mig ut i regnet, ha en bra dag och efter regn kommer solsken men det kan dröja.


P&K

Några av mina inköp i Dubai

Hittade skorna i Dubai och för halva priset jämnfört med sverige







kändes i bena idag när jag hade andvänt dom så dom kan jag rekomendera


nybadad men sin nya bakugan dress som han blev så glad för.


P&K

Hemma!

go kväll!
i fredags så bar det av till dubai kl 12 hos angelica och packa iordning det sista, blev 4 stora resväskor 4 handbagage 2 st vagnar och 2 st barn.
resan gick jätte bra barnen var helt underbara och vi hade sjukt roligt åt allt möjligt.
orkar inte skriva så mkt men här kommer lite bilder























I love Dubai!!

P&K

god morgon stressad....

god morgon tänkte bara säga att jag har inte glömt bort bloggen har bara så lite tid just nu, har massor med saker att göra men jag lovar efter helgen kommer jag vara tillbaks och då blir det lite bilder oxå har äntligen hittat kamera sladden.

nu måste jag och Douglas iväg till dagis.


P&K

god morgon

då va det måndag igen, helgen verkligen spinger förbi mig hinner knapt förstå att det är helg och sen är det måndag igen.

Har absolut ingenting att skriva så jag vet inte vad jag blogga för just nu men men
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen till läkaren och få min p-spruta som jag tar en gång var tredje månad.


P&K

lite sugen är jag ju...

REEBOK EASYTONE GO OUT W
Träningsskor/REEBOK EASYTONE GO OUT W från stadium.se



Är sugen på att köpa dessa dom låter bra:

Walkingskor med Smoothfit-teknologi som eliminerar irriterande sömmar för skön komfort. Försedda med DMX-Max för en mjuk och effektiv heldämpning. Yttersulan består av två bollar vilka skapar en obalans som gör att användaren aktiverar fler vad-, lår- och rumpmuskler vilket i sin tur ökar förbränningen. Skon passar även utmärkt på gymmet och jobbet.

men dom är ju inte gratis så ska tänka på saken, kan man ju ha när man gå till jobbet, ute och powerwalkar eller på en promenad.

har läst om flera som har sagt att det verkligen känns efter att ha gått i dom skorna, man kan ju inte bara lyssna på reklamen för dom tycker ju allt är dom bästa för dig.

P&K


skulle men orkar inte ...

skulle behöva hoppa in i duschen nu men är så trött att jag tor att jag kommer somna i duschen om jag gör det, nej får bli att kliva upp lite tidigareoch ta duschen på morgonen istället, nu ska jag borsta tänderna och njuta av sömnen
långt och intressant inlägg eller hur? men e man trött så blir det så här hahah


P&K

Torsdag!

Härligt att det redan är torsdag, denna vecka har dagarna gått jätte långsamt, hoppas att denna dag kan gå lite snabbare.

När jag äntligen kom hem igår (massor av problem på både gröna och röda linjen) så slängde jag in korven i ugnen och drog ut och sprang, kände inte för att springa igår för jag var så trött och ville hellre lägga mig i soffa men jag kom ut och sprang vilket var skönt kändes som jag fick lite energi, när jag kom hem så hade Älskling gjordt potatismos och korven var klar.

Sen så slappade jag i soffa efter en härlig dusch.
Helgen är fullspäckad med saker att göra som innebär att träffa mkt folk och umgås nåt som man inte kan göra för mkt :)
lite mer kaffe så att man vaknar.



P&K

RSS 2.0