Måndag

japp då var det måndag kväll, tycker helgen och den här måndagen bara flög förbi.

I helgen har jag fåt mkt gjort, i lördags var jag hos mamma och hjälpte henne, sen på kvällen var vi och kollade på en lokal, den blir jätte bra, stor och till bra pris.
Söndagen bjöd på kalas hos Douglas dagis kompis det var trevligt och sen var den dagen oxå över.

har så mkt att göra just nu att all min tid som jag inte spenderar på jobbet går åt att planera ringa och boka olika saker det är roligt men tar oxå på energin, ska försöka lugna ner mig lite men samtidigt så tycker jag det är så roligt att se bitarna falla på plats.

Nu ska jag och douglas gå och sova så man orkar med dagen imorgon, uppdateringen kommer inte vara den bästa framöver men när jag känner att jag har tid så skriver jag en rad eller två.


P&K

Onsdag

god morgon!
Inatt har jag äntligen lyckats sova så där djupt och skönt så u känner jag mig hyffsat pigg.
Igår så tog jag en promenad till solariet och det var underbart men värme och ljus, sen så promenerade jag vidar och handlade lite för att sen promenera hemåt igen, skönt att röra lite på sig fast kunde har varit lite varmare hade 15 minus och motvind hela vägen.

Får se vad denna dag bjuder på, ska till Erika efter jobbet och fixa min nagel som jag tjongade till igår, självaste nageln höll men gelen har lossnat vilket gör att jag fastnar i allt.
Nu blir det lite kaffe och sen en dusch.
Vad tycks om den nya designen, tur att man har vänner som kan hjälpa en när man inte förstår hur man ska göra.

bjuder på en ego bild

P&K

Fredag

god morgon douglas ville gå upp ca en halv timme innan bara att pallra sig upp, men då hinner man vakna till lite bättre med en exxtra kopp kaffe.

Igår efter jobbet så var jag på jakt efter ett par nya vantar till douglas ni vet såna där ordentliga, var på Lindex och HM och det enda dom hade var såna där stickade tunna fingervantar och det är för kallt med sånna när det är 10 minus ute och barnen leker i flera timmar ute, så jag begav mig till Intersport med tanken att där måste det ju finnas och visst där fanns det men prislappen sa 480 kr för ett par vantar till barn, skrattade till högt i affären och tänkte vem fan köper vantar för 480 kr som har barn på dagis, helt otroligt.

Blev inga vantar, han har vantar men tänkte att han skulle ha ett till ombyte på dagis ifa dom blir blöta eller nåt sånt.
frågade en tjej på HM och hon sa att nu är det bara saker inför våren, tunna mössor och vantar, men det är ju ett tag kvar till våren iaf en månad, blev arg och gick vidare.

Nu blir det frukost och mera kaffe.


P&K

lite bilder från vår härliga resa

Min kille han är ingen badkruka inte



Posa lite snyggt


en manet hittade vi oxå


Våra underbara barn


I Marina mall

Leker för fullt


Klädde ut oss på My favorit thing


En Ninja!


Åka bil gjorde dom oxå


Åkte lite karuseller..

ser lite rädd ut här men han tyckte den var kul...


Bygger gör dom jämt i dubai

Marina, så fint där


varje kväll var vi tok trötta


Cool kille den där Douglas...


Mitt fantastiska gäng


På väg upp till Burj Khalifa, bara 828 meter upp i luften


Högt upp var det...


Så här modig var douglas själv gick jag och strök mig mot väggen


Ute och äter


Även jag kom med på kort...


Saknar er så mkt!


Barnen hade kul med "Bubbels"....


och Angelica med:D





det får räcka med bilder har ca 150 till men nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på DH


P&K

hoppsan nu har jag glömt att blogga igen...

godmorgon!
förra veckan så var jag föräldraledig med dogge och vi spenderade våran vecka i Dubai med Angelica och Co, var en underbar vecka med sol värme lek och bus, som vanligt när man har trevligt så går tiden fort och det gjorde våran vecka.
Nu är vi tillbax i sverige och det är svinkallt här 15 minus burrr, ska göra ett inlägg senare ikväll med bilder, nu behöver min kropp kaffe så man kan fungera.

P&K

Akon- Angel

Denna låt kommer ha stor betydelse för mig framöver, vissa vet redan varför men jag håller det gärna hemligt en stund till...



nu minnsan går tiden snabbt

god morgon har inte haft så mkt tid att blogga men livet flyter på och vi med den, vad har hänt då??
i måndags va Douglas på bvc för 5 års kontroll och det gick bra han fick sin vaccin spruta oxå
sköterskan sa : Du kan få lite ont i armen och feber efter sprutan, då utbrister Douglas: är du knäpp eller?!?!  jag har ju redan ont i armen, du har ju stuckit mig i den med en spruta! hahaha

Igår så var jag över till Erika och hon fixade mina naglar så nu är jag fin om dom igen, även om hon inte blev 100% nöjd så är jag jätte nöjd över dom och tycer att hon gjorde ett jätte bra jobb, hon är inte färdig utbildad än men snart är hon och hon är duktig och nogrran på det hon gör och det är väldigt viktigt.

nu så behöver jag lite mera kaffe och sen dax att slänga sig ut till bussen.


P&K

RSS 2.0