Solig Söndag

Det är så härligt att vakna upp och se att solen strålar ute man känner hur mkt energi solen ger.
Igår så va vi och hälsade på min pappa i hans nya hus eller rättatre sagt herrgård, det va otroligt fint ligger vid en sjö och huset är så stort 250 kvm fanns lite plats för Douglas att springa runt på, tyväär så blev det inga bilder eftersom kameran inte hade batterier =(

Pappa, Älskling och Douglas åkte iväg och åkte lite fyrhjuling nåt som va otroligt kul enligt Douglas, det var längesen vi träffades men det ska bli ändring så det, det va en bit att åka och det var inte lång väg som det fanns gatulysen så det va lite obehagligt att åka när det var mörkt med alla djur som var och promenerade vid vägen.

Idag så ska jag städa lite, blir ju inte mkt städat när man aldrig är hemma men stöka till hinner vi med konstigt nog, sen så tänkte jag gå och sola en sväng, sen är det kalas för Miko.

Nu är det dax för lite kaffe i solen på balkongen.

P&K

Äntligen Helg

Nu så sitter jag och väntar på att Idol ska börja tycker det är lite spännande nu när det inte är så många kvar, sitter och smaskar på en påse Ahlgrens Bilar såå gott.

På jobbet gick det bra kom upp i min budget vilket jag inte trodde jag skulle med tanke på att jag vabbade i måndags, så nu är det bara tre veckor att jobba sen är det ledighet i thailand som väntar, dom sa på vädret att det ska komma snö på Onsdag och att det ska vars minus grader, kanske blir en vit jul ändå men mycket kan ju hända på 4 veckor.

Douglad mår bättre hostan håller sakta men säkert på att försvinna så nästa vecka ska han nog vara tillbax på dagis.
Imorn ska vi till Douglas morfar ska bli kul att ses douglas har gjort packet till morfar, det är några målade pappersbitar som han har klippt lite i fast han säger att det är biljetter, så morfar får biljetter men till vad man har biljetterna till det avslöjar douglas inte=)



största busfröet i stan, som jag älskar så mkt.


P&K

Torsdag

snart är denna vecka slut och det är helg längtar alltid efter helg då man får sova ut och göra allt i sin egen takt.
På lördag så blir det att åka och hälsa på Douglas Morfar ska bli trevligt har inte träffat honom på länge, douglas har blivit feberfri men har fortfarande hosta stackaren, han blir nog hemma resten av veckan så att han är helt frisk när han går till dagis.

Nu har jag inte tid att skriva mer, på med kläder och iväg till jobbet idag kommer bli en bra dag.

P&K

Tisdag

Hua vad jag har varit trött idag vid lunch kändes det som att jag kunde ha somnat stående men vi har ju en ny fin kaffemaskin på jobbet som kom bra till hands idag.
Douglas verkar må lite bättre hans feber går lite upp och ner men inte lägre än 38,6 tyvärr men han är piggare i allmäntillståndet och det är det viktigaste.

Nu är det bara 25 dagar kvar tills vi åker till thailand, satt och kollade på bilder och det känns som att jag kommer att trivas där, resnerverna har börjat att tingla i kroppen, det låter mkt med 25 dagar men efter som vi har fullt upp tills vi åker så vet jag att det kommer gå snabbt.

nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova God natt o sov gott, det kommer jag göra=)


P&K

Lång natt med lite sömn

Inatt tror jag att jag har varit vaken mer än sovit, Douglas har haft hög feber och legat och yrat och pratat plus att han är varm som en glödande kolbit.
Att inte sova ordentligt en natt är väl helt okey men nu när vi är inne på andra natten och jag inte fått den sömn jag behöver eller är van att få så börjar man känna av att man är trött.

Är inne på min 4:e kopp kaffe hoppas att det ska hålla mig vaken under dagen iaf, idag så ska jag till jobbet Älskling är ledig så han är hemma, har lovat både svärmor och min mamma att ringa sjukvårdsupplysningen idag om Douglas inte blivit bättre för att nu har han haft sin mega feber i tre dar och hans hosta är kvar puffen hjälper inte så jag börjar misstänka att det inte är hans förkylningsastma utan nåt annat.

nu är det bara att hoppa i kläderna och ge sig av.

P&K

Måndag/ sjukdag

fy bubblan vilken feber Douglas har, han brukar vara ganska så pigg även om han har hög feber men inte denna gång han är så mammig och vill inte vara själv han orkar inte ens gå till toan själv Lillen:(
Vår dag har mest bestått av att kolla på film och barnprogram, varvat med alvedon och Puffen.

Är ganska orolig för den där svinan, inte förens nästa vecka först kan vi vaccineras mot den, är inte så orolig för mig utan mest för Douglas. Håller tummarna för att han inte får det, har hört många som har svinan på sina dagis även vårat dagis har haft sitt första offer.

nu är det vätske påfyllnad och douglas ska få en dos av sin Puff.

P&K

Söndag och sjukdom..

Igår hade vi det verkligen jätte kul, vi började med att käka middag på Sorbon för mig blev det en Oxfile toast med champinjoner och pommes o bea smaskigt sen så drog vi vidare till Garbo där var det ös må jag säga, när kl började bli 3 så hade jag så ont i mina fötter av allt dansande så det blev att röra sig hemåt och sova.

Det var nog mer än ett år sen jag var ute så sent gick och la mig vid kl kavrt över fyra vaknade vid 12 av att telefonen ringer då kände jag att det var dax att gå upp, trodde att jag skulle vara bakis idag men jag har inte känt av nåt, otroligt nog.

Kl halv 4 kom farmo över med Douglas som hade värsta hostan och feber 39,7 stackarn han har bara legat i soffan hela kvällen och kollat på Räddningspatrullen och Bumbi björnarna, lär inte bli dagis för honom imorn.

P&K

Lördag

God Morgon hetl otroligt det är sol ute så skönt veet inte hur längesen det va sen den va framme, skönt att få sova ut och sen blir man ju på bra humör när man ser att det är sol oxå.

Idag ska vi ut och fira Elise som fyller år sen är det bara hem och byta kläder och iväg på födelsedags middag för Mogge och sen blir det party på Garbo.

Igår hade vi Tacos kväll med Jarem och Angelica killarna fick bada oxå, det blev lite idol och bus med killarna, sen slocknade Douglas bara 5 min efter att dom hade åkt hem, Han hann inte ens till sängen så han fick ligga och sussa i soffan medans jag kollade på tv.

Nu ska jag vakna till och dricka kaffe i solen.


P&K

Imorn är det Fredagsmys....

helt underbart att säga det varje torsdags kväll, imorn blir det tacos kväll med mkt gucamole smaskens!
Helgen innebär mkt kalas, lördag är det kalas sen efter det är det födelsedags firande med middag och utgång känner mig laddad.

Jag hoppas att jag har turen på min sida imorn och kan klara av budgeten vore så grymt skön avslutning på en seg vecka, hade induviduella samtal idag med chefen alltid lika trevligt att få en stund att sitta ner och gå igenom hur allt är och ligger till, kanske beror på att man har en bra chef och bra arbetskollegor att jobba med som gör att det känns okey att gå och jobba även fast man är i en svacka, men som dom säger "efter regn kommer solsken" man tar sig alltid ur en svacka ibland tar det bara lite tid.

Jag känner som alla andra gör just nu man behöver semester man hinner inte ladda upp batterierna på helgen och man vaknar varje morgon och är trött det spelar ingen roll hur tidigt man går och sover är trött ändå, vi är otroligt beroende av solljuset, men jag får iaf min dos sol om ca en månad.
nu så blir det sängen ska upp tidigt till dagis och jobbet, "sen är det fredagsmys om det så är det sista jag gör, nu är det slut på veckan, nu är det FREDAGSMYS".....!


P&K

tisdagen avklarad

På jobbet går det segt ringer och ringer men inget händer kommer till samma punkt och då går det inte längre=(
Med familjen är det hur bra som helst så även om det går trögt på jobbet så blir man glad när man kommer hem.

Idag va vi och vaccinerade oss mot hepatit A & B det gick bra även för Douglas, så om två veckor ska det bli svinan vaccin,
jag har bestämt mig för att jag och Douglas ska ta svinis för vill verkligen inte ha det och eftersom han går på dagis så känns det bara som en tidsfråga innan det slår till där, nu är det dax för sängen eftersom douglas varje morgon säger när han vaknar att han är trött så måste han i säng i tid varje kväll.



P&K

Sömnlös

Måste säga att det är otroligt ovanligt att jag inte kan sova men nu beror det på att jag har fått världens nackspärr har legat med värme kudde och tagit voltaren men inget hjälper, det gör så förbaskat ont så fort jag vrider huvudet så svartnar det för ögonen och jag känner mig illamående, vet inte vad mer jag ska göra för att det ska släppa.

Jag känner mig som han i Beck Stänkaren fast utan kragen men lika orörlig som han är.
tror jag ska ge mig på en nu omgång med att sova kommer vara sjuk trött imorn annars, så hopp i säng och räkna lite får och inte tänka på nacken. Kan ju alltid prata Älskling till sömns det är jag otroligt duktig på, vi kör på det så får vi ses hur det går.

God natt o sov så gott

Ny vecka

jahapp då är det 5 veckor kvar att jobba tills det är jul ledighet och det betyder att det är bara 5 veckor kvar tills jag åker, känns som det var evigheter sen vi beställde resan kanske känns det så långt för att man har längtat så mkt.

Idag var en helt okey dag, säljer inte alls så bra men försöker att inte tänka på det så mkt för då kommer det inte gå alls, hade trevlig lunch med Angelica idag, alla andra hade med sig matlåda så vi drog till Thai buffen gott gott.

Jag läste på expressen om en tjej som blivit årets "hjälte mamma" utsett av Mama tidningen, hon förlorade sin son Viktor på 1,5 år i cancer för ca 7 månader sen och har bearbetat sin sorg genom att blogga, kunde inte läsa klar hennes blogg eftersom mina ögon blev helt tårfyllda. http://denstarkastestjarnan.blogg.se/
Det är så orättvist en förälder ska aldrig behöva begrava sitt barn, jag vet inte vad jag skulle göra om nåt hände min Älskade Douglas skulle antagligen lägga mig ner i sängen och hoppas att det aldrig blir dag igen. Hon skriver jätte fint och hennes ord verkligen berör.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det nog dax att träffa John Blund, god natt och sov så gott.

P&K




Söndag

igår var det fullt fart vi körde en stor röjning av lägenheten, är inte riktigt klara än.
sen blev det kalas hos Snäckan med jätte god buffe och tårta, sen hem och träffa Angelica & Jarem han har blivit så stor och pratar så underbar världens bästa gudson, det blev oxå tidig julafton för douglas men Lego en bil som man skruvar på däcken på och en tankstation det va en stor hit dock så va han så trött så han somnade när han kollade på film men det gjorde inget desto mer tid för Jarem som va himla duktig på att spela piano=)

Idag ska jag en sväng till Lijleholmen och köpa ett par skor och byta mina leggings, sen blir det nog fortsättnig på röjningen och möjliigen en liten powernap skulle inte vara fel, nu så ska jag hoppa i kläderna och ge mig ut i tråkvädret.

P&K

Lördag så skönt

jag äslar den känslan när man går och lägger sig på fredags kvällen och vet att imorn behöver man inte gå upp man behöver inte ställa kl för det är sovmorgon.

Idag är vädergudarna inte på min sida, när jag vaknade så hörde jag hur regnet smattrade på sovrums fönstret, fast det gör inte så mkt för idag blir det att staäda upp lite i lägenheten får ju finbesök av Douglas gudmor och min gud son, Douglas har lovat att han ska städa sitt rum så att han och Jarem kan leka där, får väl se hur det går :=)

Innan vi får besök så ska vi åka på kalas hos Snäckan som fyllde år i torsdags, vi va där i torsdags och fikade lite efter jobbet men nu är det riktigt kalas. Ska svänga förbi min mamma ocksåå och lämmna lite saker.

nu är det påfyllnad av kaffe så ska vi sparka igång städandet sen.

P&K

Onsdag

Dagen började med att jag försov mig vaknade när jag egentligen skulle ståt ner vid bussen, blev att slänga på sig lite kläder och försöka hinna med nästa buss som jag gjode puh! kom till jobbet 5 min innan vi började men jag hann!

Det värsta med att försova sig är att hela dagen blir fel jag är van att få ha min timme att dricka kaffe och kika runt på nätet och vakna till liv, idag vaknade jag till liv vid kl halv 12 sen blev det lunch och matkoma på det nej hela dagen blir fel men men det funkade ju det oxå.

Nu har jag fixat med alla papper som ska med till Nordea imorn, jag har oxå gjort ett pilates pass känner verkligen att det är bra för min rygg som är väldigt klen kan inte träna den för mkt på gymmet heller för då känns det som jag har ryggskott i flera dar ist men pilates fungerar bra.

lite trött bara.....

Imorn fyller min Kusin 18 år herre gud han är myndig nu, känns som det var jätte länge sen jag fyllde 18 fast det är ju bara 5 år sen men mkt har hänt sen dess.
Imorn fyller oxå Snäckan år så vi sska dit efter nordea möte och fika lite och gratulera.

nu ska jag hoppa in i en dusch sen borde Älskling komma hem från sin träning.

P&K

En dålig Tisdag

blev ingen bra dag på jobbet idag men kanske är det min tur imorn att ha en bra dag vem vet... det ända som hjälper mot en dålig dag är ett varmt skummbad och låta det dåliga rinna av en och så har man en ny ren star för imorn, ja det kanske inte hjälper men det är skönt och man känner sig lite gladare efter ett sånt bad.

Douglas hade värsta feber toppen inatt han va skållhet och så svettig så att hela täcket, kudden och lackanet var blött hans hår va så blött så man skulle kunna tror att han nyss har badat, men nu verkar han inte ha feber nåt mer hoppas det bara var det som va inatt.

Idag fick jag en sån där känsla att jag saknar sommaren jätte mkt, att kunna vara ute länge på kvällarna utan att det blir mörkt eller kallt kunna vara på sommarstugan och barnen kan åka sin water slide under bart längtar så efter sommaren men jag får ju lite sommar i thailand så man får hålla ut.






Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen mitt sköna bad

Måndag

yes då va den värsta dagen på veckan avklarad, skönt.
I helgen blev det att ta det lugnt i lördags så va vi bara hemma städade lite och myste, på söndagen blev det inte mkt mer gjort jag ryckte tag i städningen igen och sen åkte vi till ikea och köpten en ny madrass till douglas säng, så nu kan man sova i hans säng utan att känna ribborna i revbenen=)

November månad är full med födelsedagar i våran släkt så det är många kalas som är in bokade, på torsdag så ska jag till Nordea igen och fixa det sista och prata lite pension och försäkringar.

Imorn så kommer Douglas gudmor Angelica med familj  till Sverige igen, var längesen dom var här nu och det känns, både jag och douglas har saknat dom mkt så det ska bli härligt att få se dom igen.

Nu så är det dax att sussa, hoppas att mina killar kan låta bli att breda ut sig så mkt i sängen!!!!, och ja det är mest Sabbe jag syftar på, han må vara en katt men han vet hur man tar plats i sängen.



P&K

Helg

Sovit ut ordentligt och gjort ett pilates pass det va skönt känns bra för min rygg.
Idag så vet jag inte vad vi ska göra, grått och tråkigt väder ute. Hämtade ut våran digitalbox igår så för tillfället har vi alla kanaler man kan ha, fattar inte vad man ska med alla kanaler till hinner ju inte ens kolla på alla även om jag skulle sitta framför tv hela dagarna.

Skulle ha åkt till mamma men hon sa att vi kan ta det en annan dag för nu hade hon besök av en vännina.
Man kanske skulle baka nåt det var längesen, kommer ihåg när jag va gravid då bakade jag nästan varje dag, alltid nått som frestade, kanske man skulle göra nåt gott bröd... ska nog ta en sväng på nätet och kolla goda recept på bröd.
Nu är tvättmaskinen klar så ska väl hugga tag i det till att börja med.


P&K

Halva veckan gått...

jätte skönt verkligen, är så otroligt trött varje kväll även fast jag inte har gjort nåt utöver det vanliga, somnar med Douglas vid kl 7 sover till ca 22.30 går upp tar en dusch och går och sover igen sover fram tills klockan ringer vid 6.
Mycket av min trötthet tror jag beror på att det är mörk hela dagarna det blir liksom aldrig ljust.

idag gick det väl bra på jobbet hade önskat att det gick lite bättre men man får väl nöja sig, vill ju verkligen klar buget denna vecka oxå men det börjar gå trögare och trögare som tur är väl att jag inte är ensam om att tycka det, men vem vet imorn kanske det blir en pang dag=)


nu ska jag och douglas kolla scooby doo och sen är det läggdax


P&K

Tisdag

Ja då va det onsdag imorn igen då jätte skönt att tiden rullar på.
Gick inge vidare på jobbet idag tyvärr men inget att hänga läpp för ny chans imorn, plus att jag fick sånna underbara nyheter idag oxå så inget kan göra mig på dåligt humör, såå glad man kan bli det är helt otroligt.

Imorn är det fotografering på dagis, kan ju hoppas bilderna blir bra och inte som förra året när han såg ut som en köttbulle, men han blir bra vilket som, han är min älskade son hur han än ser ut på korten.

nej nu måste jag borsta bort lite tandtroll på douglas så god natt


P&K

Huaa va mörkt det är....

riktigt höst väder ute, blåser och är mörkt, tycker att det kan komma lite snö nu det är ändå november nu.
Det är inte så konstigt att man är trött när man vaknar, tittar man ut så tror man ju att det är natt, ska dricka lite kaffe så att man kan vakna det funkar inte riktigt att halv sova på jobbet=))

Idag blir det min fjällräven jacka, nu är det kallt tror termometern visade 4 grader nyss, och det ska bli kallare längre fram i veckan så snart kanske man får lite snö.

Mot kaffebryggaren!

P&K

Lite ljusare

men jag tycker att det är lite gul/röd nyans uppe på huvudet, men det är bara att köra silverschampo, sen blir det lite slingor men måste låta håret vila ett tag innan det blir av.

Har iaf lärt mig en sak aldrig med färga det mörkt om jag får för mig nåt sånt igen blir det toning, det är fint med mörk men jag tröttnar otroligt fort på det, plus att mitt hår är inte det lättaste att få färgen att fästa på så det tar tid.



Söndag och inget planerat

Jätte skönt verkligen men tror inte att det kommer hålla när man har en kille på snart 4 år så går det inte riktigt att sitta och slappa hela dagen,så nåt lär det nog bli.

Jag har tänkt mkt fram och tillbaks på min hår fär och jag kom fram till att den är lite för mörk för min smak vill ha några nyanser ljusare.
har kikat runt lite och hittat en färg som jag tror skulle vara fin på mig

den ser ut att vara mörkblond med lite slingor i vet inte om jag ska ha slingorna dock, ska kika lite till och bestämma mig, kanske blir det det som vi gör idag....

RSS 2.0