Lördag 15 Augusti

hej hopp har inte haft tid att skriva sorry, har haft fullt upp för i torsdags morse så ringer mamma och säger att hon ramlat när hon skulle kliva upp ur sängen och kan nu inte gå på bena, så det va bara att ringa jobbet och förklar att jag va tvungen att åka dit och hjälpa henne och låsa upp så ambulansen kan komma in och sen så går ambulansen inte in i en lägenhet som dom vet att det finns en hund lös i för dom vet ju aldrig hur hunden reagerar när det kommer främande personer in.
så iväg till sjukhuset och konstatera att det va brutet, hon slipper opereras skönt. Bara skena och inte stödja på benet.

Mamma har beskörhet plus att hon går och väntar på att få operera in en ny höftkula som hon skulle fått göra nu i augusti men måste sjuktas upp nu, men det är pga höften som hon ramla för att hennes ben "låser/stelnar" till och då faller hon.
Har varit där igår och idag och hälsat på hon mår bra men hon avskyr sjukhus men snart får hon flytta till rehab/sjukgymnastik och vara där ett tag till dom ser att hon kan klara sig själv och får stödja på benet.

Har hittat lite nya låtar den första är:Livvi Franc ft Pittbull - Now i'm that bitch. grymm Den andra är Akon ft Guetta Sexy Bitch

nej nu ska jag, molle (mammas hund) och sabbe mys framför en film.

P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0